I det sköna vädret med den fina solen. Är det vår på G?Kolla in himlen, hade det inte varit för snön hade man hoppat högt.
Jag gillar Bollnäs mer än Hofors, mycket bättre väder här, haha!
Är det viktigt att röra på sig när man kör diet eller annan kost?
Svar: Ja.

Självklart behöver du inte röra på dig ett enda skvatt, ät din diet och gå ner i vikt. Det gör du i början, eller mitten, eller slutet. Men hur kul är det att bara sitta på arselet och veta att man iallafall äter rätt?
Rör på dig gör du för att:

1. Det är skönt
2. Få fastare hud
3. Bättre anpassning till viktnedgång
4. Få bättre kondition - är du som jag, fet och otränad är det viktigt att sätta igång på en gång så du får upp din kondition sen när du vill ha den
5. Varför skulle man inte vilja promenera? Så sköönt!

Alltså detta är nog Sveriges fulaste bild, men ville bara visa med den hur brun jag var i somras. Och hur brun jag vill vara i sommar igen. Och hur jäkla roligt jag vill ha i sommar igen.Bara för att jag ska må lite bättre måste jag lägga in en bild på hur jag ser ut nu, för på den där bilden ser mina axlar ut att vilja flyga upp till månen med mitt huvud som ballong.

Goden morgen!

Idag är jag uppe tidigare än vanligt, ska nämnligen till skolan en timme före alla andra. Jag och två till, för att ställa iordning dagen.

Det kanske jag inte sagt förresten, att klassen är uppdelad i tre grupper där vi får en varsin måndag att göra aktiviteter och skoj för dom andra. Och nu är det min och min grupps tur, ska bli roligt. Hoppas allt flyter ihop och vi lyckas. Heja heja!

Jag lyssnar på Sjörövarfabbe, och gör mig redo. Volympuder - love!

Linda (måndag) - 3,4 kg (-10,4)
Malin I Form (måndag) - 1,7 kg (-5,3)
Selena (måndag) - 2,2kg (-9,6)
Linda (måndag) - 1 kg (-6,2)
Malin J (torsdag) - 0,8 kg (-10,4)
Linda (fredag) - 2,7 kg (-12)
JD (fredag) - 1,2 kg (-6,2)
Petronella (fredag) +- 0 (-3,1)
Sara (lördag) - 0,7 kg (-3,8)
Fia (söndag) - 1 kg (-2,8)
Tess (söndag) - 1,5 kg (-4,2)
Pauline (söndag) - 4 kg (-5)
Sanna (söndag) - 0,2 kg (-2)
Donken (söndag) - 1,6 kg (-10,9)
Frida (söndag) - 1,3 kg (3,1)

Vi har en ny deltagare i gänget:
Josefine, som började sin resa för snart två veckor sedan.
Vägde sig efter en vecka, denna vecka (måndag) + 0,6 kg.

Katta - som blir hemlig en stund men hon är med.
Mitt fatass - har paus denna uppdatering! gått ner: - 3 kg
Karro - har paus denna uppdatering! gått ner: - 4 kg
Linda H - har paus denna uppdatering! gått ner: - 1 kg
Sanna - kommer nästa uppdatering! gått ner: - 3,1 kg
Rumptott - som har glömt att väga sig. gått ner: - 7 kg.

22 deltagare totalt!

110,7 kg/440 kg = 309,3 kg kvar!! Heja!


Tycker det är tråkigt att det är så pass många som från början inte hört av sig nå mer, och tråkigt att folk väljer att hoppa av. Men allt är upp till en själv. Jag trivs med gänget som är kvar, och jag tycker alla är grymt bra!
Kom ihåg: Det är ingen tävling, alla gör så gott dom kan.
Klarar ni inte 20 kg till midsommar ska jag inte hugga halsen av er, jag lovar att bara stå och applådera åt det ni klarat. Ni gör det för eran skull, ingen annans.

bloglovin


Det är något speciellt med 80-talet ändå alltså.
Folket, musiken, stämningen, ja.. inget jag fick uppleva direkt.

För den 20e april 1989 föddes jag, lägligt på Gävle sjukhus.
Exakt den dagen då Hitler skulle ha fyllt 100 år om han fortfarande levde, vilket han då inte gjorde. Jag brukar skylla mitt stora intresse på Hitler och andra världskriget, historia allmänt på att jag är född på hans dag. Jag fick någonting med mig liksom.

Jag kan ju ha rätt!

Slaget om siljan, Leksand vs. Mora. Eller Nollor vs. Mora skulle jag vilja säga, för inte fasiken spelade dom bra. Eller så är de bara jag som är van att se Brynäs?
Nej, Leksand spelade dåligt, första perioden var okej sen vet jag inte vad som hände. Så fort dom fick pucken sköt dom iväg den, som om dom var rädd för den eller något.
Inte konstigt att resultatet blev 1-4.Så mycket fans som hejar och engagerar sig men får inget tillbaka.

Men jag är glad att jag var där ändå, det var stort och något att minnas.

img_0294 (MMS)

15 000 marchaller. Tända för barn med diabetes sjukdom, nått sånt. Rätt mäktigt. Jag ramlade bara två gånger för att gå närmare och se de, haha.

Mätta och belåtna.
lägger servetterna på tallriken och säger:
- Jag ska inte äta på en vecka!!

Tjugo sekunder senare tar hon bort servetterna:
- Jag ska bara hämta lite mer!

Hon äter som en liten minigris:
- Fy fan vad jag är mätt, nu ska jag verkligen inte ha nå mer.
INTE PÅ EN VECKA MINST!


Tio minuter senare:
- Jag måååste hämta mer!

Hon kommer tillbaka med tallriken och ännu mer mat:
- Jag ska absolut inte äta här fler gånger!!

Sätter sig och äter upp. HAHA!
Jag ska utbilda mig själv, typ.
Något som jag köpte igår när det var stor rea på Akademibokhandeln var två olika intensiv språk kurser. Tyska som jag läste i högstadiet och länge känt att jag vill ta upp och köra igen. Sen Italienska, eftersom jag funderar på en resa till Italien i sommar vore det roligt att fatta lite. Så Italienskan är den jag kommer att börjar med, kommer bli så jäkla jobbigt men jag ska lyckas!

Om jag skulle ha en såndär burk ni vet som man kunde ha när man var liten, en svärburk. För varje svordom lägger man ner en krona, då skulle jag vara rik nu.

Jag ligger och funderar på mitt fett just nu. Hur jag ska få bort det. Känner verkligen att jag måste köra mer träning nästa vecka, denna vecka har de inte blitt mycket och jag skäms. Så jag får ta med nå tränings dvd'er upp till Bollnäs imorgon, och gympa gympa gympa!

Önskar jag hade ett eget gym.
Alltså jag är helt slut.. både i kropp och huvud, och framförallt ben och fötter. Jag är så slö och känslig, eller något. Men jag lever, så alltid något.

Har varit iväg på äventyr hela dagen, åkte kl. 12.
Åt god lunch på Napoleon sen åkte vi till Valbo (med vi menar jag: jag, mamma och moster) gick runt där i flera timmar, moster skulle inte handla något men tror hon handlade mest.. till och med mer än mig, sånt är kul.

Jag köpte idag: 1 par gröna jeans, bruna stövlar, bok, vitamin tabletter, vitt linne (då mamma färgat mitt älskade vita till rosa, grr) en film, och en ny kudde.

Världens fynd dom bruna stövlarna, dom var på rea 199 kr, så hade jag halva rea priset eftersom jag är medlem, så: 99 kr. Snygga är dom också, sitter dock tyvärr inte så jäkla snyggt på mina ben än, men tanken är att jag skulle krympa i dom lite till vår/sommar.

Nu ska jag ha fredagsmys!

Utmaningen som äger rum på min blogg med andra bloggare är ju att gå ner 20 kg till midsommar, och midsommar är det 24 juni (midsommarafton) och det är 17 veckor kvar dit. Om jag för en gångs skull räknat rätt vill säga.

Har iallafall räknat ut att för att nå mitt mål på - 20 kg tills dess, måste jag ligga på ett snitt på 0,8 kg i veckan. Jag vet nu att jag inte gör det denna vecka, så jag måste lägga i en högre växel.

Att få veta detta gjorde mig genast ännu mer peppad, det är nog svårt att ligga på 0,8 i snitt varje vecka, men nu är jag verkligen taggad att försöka. Taggad att lyckas!

img_0276 (MMS)

Jag går runt på IKEA Gävle, 30-års jubileum. Massa kul som är billigt, och kostar just 30kr.  Skål!

Köpte den på Gina Tricot's lilla rea. 49 kr = fynd!
Vågen visade - 1,2 kg sedan två veckor tillbaka.

Bra:
Jag vet vad jag gjort dåligt och vad jag ska ändra på.

Dåligt:
Ingenting denna gång, är glad för siffran!
Jag har bestämt mig för en ny grej nu:
Inte ta några nya helkropps bilder på mig själv fram till midsommar.

Då måste det ju visa en bra skillnad, om jag lyckas gå ner 15 kg tills dess vill säga. Det är de jag håller alla tummarna på nu. Spänd för förändring!Helt sjut dessutom att om jag lyckas gå ner 15 kg till midsommar, kommer jag samanlagt ha gått ner 50 kg. Fattar ni hur mycket det är? Inte jag.
Såhär ser mina naglar ut utan nagellack:

Det syns inte på dom två i mitten av blixten, men annars på dom andra ser man att det är lite gul/brunt och missfärgat. Just därför går jag nästan aldrig utan lack längre.

Och nu, ännu gulare, fast ett nagellack:

Mycket bättre om ni frågar mig!

bloglovin


Klicka på bilden för att lägga till denna fina blogg på bloglovin, varför? Så du inte missar något såklart, det gäller att vara med i utesvängarna.

Enligt bloglovin gör jag 59 inlägg per vecka, well.. Dom ljuger, jag gör verkligen inte 8,5 inlägg om dagen, vem gör? Ska jag börja göra det kanske?

Är de inte lagom med typ 4-5 inlägg om dagen?
Ska de vara mer eller mindre, vad tycker ni?
Ups fy vad svårt egentligen att sitta och skriva.

Jag hoppas jag är lycklig, ligger på min målvikt, att jag får ge ut några böcker, att jag har fina barn, att jag är ute och reser, att jag gillar att leva innan det är försent.

Inom den närmaste framtiden:
1. Gå klar denna utbildning
2. Gå ner 20 kg till midsommar
3. Börja något nytt roligt till hösten
4. Börja trivas med mig själv
5. Nå min målvikt!
Jag får bara massa kommentarer att nya inlägg inte går att kommentera, what the fuck. Vet inte vad jag ska göra heller.

Jag ger fan i designen en stund, räknar till 10 minst två hundra gånger.
Sen försöker jag igen.
Jag får kommentarer om att vissa inlägg inte går att kommentera, jag blir galen. Tror det är fixat iallafall, allting går med ett lugnt humör.

Idag ska jag ta en långpromenad, handla lite (jag har köpbebär tydligen enligt pappa, det kliar i mina fingrar) äta någon god lunch, fixa med skolarbete och kolla på big brother ikväll för jag är besatt.
Vad ska ni göra?

Åh jag har setat halva dagen med designen, gjorde en sort först blev inte nöjd, gjorde en ny och blev inte nöjd. Nu har jag ännu en ny design men kan inte bestämma mig om jag är nöjd.
Så för idag är jag nöjd säger vi.

Har ju glömt att lägga dit alla koder och grejer som jag tog bort vid lunchtid, så besökare har inte uppdateras på bloggerfy eller någon annan sida under hela dagen, det förlorade ju jag på. Uglyface!

Här är ändringen på bloggen just nu iallafall:


Förut:


Vad tycker ni people?
Att jag gjort många bra val i livet, jag gjorde operationen, jag kämpar emot frestelser, jag tränar och ändrar mitt liv och min tillvaro. Jag vill förändras och jag ger inte upp. Och framförallt: jag väger äntligen under 100 kg.

Bloggen är under ombyggnad, kommer se ut som ett helvete ett tag. (tryck på F5, så kan du följa med lite under bygget)

Men läs inläggen nedan så länge, dom är bra!


Veckans mål:
1 simpass
2 träningspass
Minst 5x30 minuters promenader
Ta hand om timme, ett bad, ansiktsmask och liknande
Laga något nytt som jag inte gjort förut


Jag kände att det var dags för oss i utmaningen att köra en ny vecka med lite mål, ni får gärna haka på min, eller skriv en egen vettja. Hur som helst så gör ni det som funkar för er så ni mår bra.

Och glöm inte, att det är viktresultatsvecka, igen. Här går det undan.
Och ni som inte lämnar något den här veckan, eller säger till om att ni har paus eller hör av er på annat sätt, er tar jag bort. För det är drygt när jag ska påminna, tjata, ni är med varannan vecka och så.

Jag vill att vi ska vara glada och engagerade!

Från hemsidan:
Passa på att inspireras och få den senaste informationen om va som gäller ute i skog och mark. För såväl proff som nybörjare. Innan vårkänslorna börjar ta ordentlig fart och längtan efter uteaktiviteter bara blir starkare?

10-13 mars  slår vi upp portarna till 2011 års Vildmarksmässa. Mässan som bjuder besökarna på mängder av aktiviteter och olika föreläsningar.

Med utställare inom friluftsliv, resor & turism, actionsport, sportfiske och naturfoto samlade plus att vi kommer att få gå i nya hallen, samt en del an nedre delan av A hallen.
Det är du som sätter färg på Vildmarksmässan

 

Den 10e mars kommer jag och min klass befinna oss på mässan, ska bli spännande faktiskt.
Dag 2 på praktiken dags, hoppas det blir kul. Fick förresten en fråga på vad jag fick göra igår.
Kan ju låta er läsa om det medan jag är away!

Först och främst jätte trevlig personal. Jag fick kolla igenom hela utbudet, broschyrer, stället och internet. Tog flera timmar, skulle även fylla på och rätta till och städa lite. Sånt behövs hela tiden, jäkla slarv människor det finns som inte kan lämna ett ställe lika snyggt som det var innan dom kom.. eller nåt.

Sen hade turistbyrån fått post från en liten kille på 12 år från Hultsfred, han hållde på med ett skolarbete och skulle skriva om gästrikland. Så jag plockade ihop massa broschyrer till honom, + det han bad om i slutet av brevet.. Information om saik, för han spelar bandy och hejar tydligen på nollorna.
Så nu kan jag allt om saik, fråga mig anything liksom! Hjälp.

Det var de, nu måste jag dra to the buss! Ha en bra dag!


Ser ni vad snyggt jag blandat min fina stil med datastil? Och vad jag handlat, fint och matchande va?
Köpte även en leksand tandborste till Tilda, lakritspuck, och strumpor!

Jag vann ett presentkort inne hos fina Alexandra, sen skickade hon med en knapp som man kan sätta på tröjan t.ex, ser ni den med munnen och klubban? Snygg va? Hon är grym på foto. Så nu ska jag in på hennes hemsida fotobomb.se och fundera ett halvår på vad jag ska lyckas bestämma mig för att beställa!
Jadu.. Inte direkt.

Mina störningar har väl varit att jag har ätit för mycket och för fort, jag äter fortfarande för fort vilket kan irritera mig som sjutton ibland men jag försöker jobba på att bli bättre med det.

Annars har jag inte haft något annat problem. Men bra är väl det.
Ja nu är det måndag igen people och dags för min första dag på praktiken, Sandvikens turistbyrå.
Hur kul låter det då? Sandviken liksom..

Det blir praktik varannan vecka, och Bollnäs varannan, lite omväxling, härligt.
Kan glädja mig med att jag bara ska vara i Sandviken dom första 2½ veckorna, sen blir det Faluns turistbyrå. Vilket jag verkligen ser fram emot. Lätt att säga i förhand eller hur? Tänk om jag tycker tvärtom sen liksom? Det vet jag ju inte. Snacka om att ha förutfattade meningar eller vad man säger.

Anywho, kollade big brother igår kväll. Nu har jag något att göra 100 dagar framöver, snacka om lång planering. Men nu slipper folk säga att jag inte gör något.. eller nå.

Jag läser många bloggar hit och dit och hur mycket förändring dom har efter bara en månad, och hur många cm dom har tappat. Hur kan de bli så efter bara en månad? Och varför inte för mig?

Här är en januari och en februari bild:

Enda skillnaden är ju att kläderna i februari är snyggare, haha. Men alltid något antar jag!
Oh men shit, måste det vara nyttigast i världen? Eller okej, så onyttigt är det inte.

Pitabröd, gärna fullkorn.

Fyll med:
Skinka
Ost
Gräddfil
Massa rödlök
Majs
Sallad
Och annat du tycker om, torkad frukt är gott.

Asso detta är sjukt enkelt, men också sjukt jäkla gott!
Jag tycker tiden går sjukt snabbt, jag hinner inte med.

Är deppig idag också för jag väger typ lika mycket som förra veckan, jag går inte ner i vikt längre. Jag som inte ens är onyttig, jag rör på mig varje dag och äter ordentligt.
Okej, jag äter för lite, men det kan väl inte ha med saken att göra? Jag ska fan börja vräka i mig mat från och med nu, så får vi se hur det går. (då menar jag äta oftare, inte mer)

Nu ska jag äta, duscha, hämta ut vinstpengar (vann på elitserie hockeyn igår, bara för att jag är bäst) sen handla en massa saker till Tilda. Den lilla pärlan ska få påfyllt skafferi och annat av faster nu!

Ha en bra söndag!

img_0266 (MMS)

Hej jag har shoppat idag igen, finns det inget stopp på mig eller vad? Har precis kommit hem efter en heldag så visar imorgon vad som ligger i påsarna. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag har!

Viktbloggar:


Andra bloggar:


Är inte din blogg med? Har jag glömt den på min bloglovin, eller missat den? Eller vill du tipsa om den, eller tipsa om en annan bra blogg så gör det. Jag vill läsa fler bra bloggar. Älskar bloggar!
Ni har väl inte missar svarsböckerna? Man ställer en fråga till en bok, och slår upp sidan. Citatet på sidan är svaret på din fråga, I love it. Ställde en fråga i affären idag till en bok med filmrepliker.

Ska jag gå och köpa en chokladkaka?
När käften glappar får arselet betala

Jäkligt bra svar, jag var sugen på choklad. Men jag vet att jag mår dåligt av det så lät bli!
God morgon usla people!

Idag ska jag till Falun, Borlänge.. och några andra orter i Dalarna. Ser fram emot det.
Tycker om att komma hem, vi gör alltid något roligt!

Har jag sagt förresten att lilla Tilda ska få en lillebror? Hon fyller 1 den 16 mars pärlan, brorsan kommer i juli. Kommer dom bli katt och råtta när dom växer upp tro?

img_0004 (MMS)

Kolla in min snygga katt,  jag saknar den sötnosen! Snart är jag hemma hos honom och kan äta upp han!! Har ätit pasta med kyckling i curry på gallerian i Gävle nu, yes där är jag. Så gott!

Svår fråga, jag ger inte mig själv direkt någon belöning när jag går ner eller så.

Det enda jag ska göra är att belöna mig själv en klänning om jag går ner mina 20 kg till midsommar, sen ska jag belöna mig själv en rolig sommar och ett bra liv efter all viktnedgång.

Guten morgen!

Jag är ledig idag. Så det blir en vända på stan, innan vi åker hem. Vi har inte bestämt oss vilket tåg vi ska åka med, men det blir på eftermiddag/kvällen iallafall. För vad ska man hem och göra liksom?

På måndag börjar min praktik, Sandviken turistbyrå, i 2½ vecka ska jag vara där. Sen byter jag turistbyrå till något mycket bättre, nämnligen Falun turistbyrå och det ska bli så roligt.. tror jag!

Ha en bra dag alla fina, fula, smala, feta, perfekta, hemska och konstiga!
FY FAN VAD JAG MÅR ILLA, JAG HAR ÄTIT SOM ETT SVIN IDAG!

Frukost, 9.30: Hårdmacka med smör och ost + 1 dl mjölk
Mellanmål, 12.00: Tre tuggor naturdiet choklad
Lunch, 15.30: Kyckling fajita
Kvällsmat, 19.45: Italienskt

Nu kan jag dö lycklig, är så mätt så!!

Jag och Ellen har precis sett klart Adam & Eva filmen, nu ska letas en till!

BTW jag har shoppat lite idag, visar imorgon!
(liten förledtråd: handlat på dressman också, haha)

Mina snygga skor som jag skröt om förra året nångång, sitter jäkligt mycket bättre nu än då.


Det har gått tre månader mellan bilderna, och nu sitter dom snyggt till och med me' jeans under!
Jag är rädd för så mycket, så jäkla mycket. Men för att hålla oss till vikten.

1. Jag är rädd varje dag att min magsäck blivit större igen, ibland kan jag äta och sen känna att jag inte ens blir mätt utan jag vill ha mer. Och det skrämmer mig. (jag tar självklart aldrig mer)

2. Jag är rädd för att jag inte kommer gå ner nå mycket mer, känns som att allt går så segt nu och nästan så att jag går upp hela tiden istället, tänk om det blir så?

3. Jag är rädd att jag inte kommer klara av att hålla vikten sen när det gått ett år!

Detta är saker som jag tänker på minst 1 gång/dag, jag blir lika rädd varje gång.
Tjenamors, här händer det grejer förstår ni.

Ellen kom till Bollnäs igårkväll vid 17, då gick vi och käka grekiskt och satt och snackade i evigheter, sen tog vi en promenad genom stan och in på affären och handlade. Sen en promenad hem i kylan!
Men skönt var det.

Nu ska jag snart iväg till skolan, har ett roligt arbete att fixa en stund.

Bandy städer.. varför hamnar jag alltid vid bandy städer?

När man handlar här i Bollnäs så finns det kassar där man stödjer Bollnäs Bandy, fine, inga problem för mig. Jag stödjer hellre Bollnäs här uppe än att stödja SAIK bandy i Sandviken. Dom tål jag inte!

Fråga inte varför.
Detta. Var. Bara. Ännu. En. Intressant. Grej. Om. Mig.

Att bestämma mig!

Har jag väl bestämt något så blir det ofta så, som nu när jag bestämt mig för att nå min målvikt.
JA DÅ JÄKLAR SKA JAG DIT OCKSÅ, och jag tänker inte ge mig, jag viker aldrig ner mig!

Bara man vill, ja då tamme fan kan man också. Med eller utan hjälp!
Jag vaknar tidigare för varje dag som kommer, 6.27 idag. Vad blir det imorgon? 5.45?

Jag drömde en sjukt konstig dröm inatt, var nog därför jag vaknade, orkade inte med den mer.

Nu måste jag säga en grej till, vet ni vad?

Sedan i söndags när jag kom hit, har jag snart sett klart hela säsong 1 på OTH, haha! 2 avsnitt kvar, så nu när jag vaknade så tidigt, vad passar bättre än att slå på tv'n?
Fast först ska jag gå on the toa, och sen göra iordning frukost, jag är fan hungrig!

(klicka på bilden för att komma till denna söta tjejs blogg)
Tro det eller ej men jag saknar faktiskt känslan av att kunna äta vad man vill, hur man vill, när man vill, och framförallt hur mycket man vill. Jag vet att det låter helt jäkla sjukt, men det är så mycket att tänka på nu efter operationen att jag blir galen ibland.

Jag har inte kommit in i att jag ska äta sakta, jag kastar i mig dom första 10 tuggorna ibland, sen kan jag inte äta mer på flera timmar för mår så dåligt.

Ångrar jag att jag gjorde operationen?
Absolut inte, detta är lätt något jag kan leva utan.
Tar bara lite tid att vänja sig.


Vem skulle sakna kroppen i den rosa tröjan egentligen? Just det.
Det är några som har sett min stjärna tatuering sticka fram ibland och blir nyfikna, har du fler? Gör det ont? Varför gör det ont? Är det ditt fel? Vad kostar det? Och så vidare. Har tyvär inte svar på allt.

Men bild på alla tatueringar har jag:


5 st för er som inte kan räkna. Vet att jag publicerat detta tidigare, men hittar det inte så de blev igen. Så ni som redan sett det, well.. Kolla igen och se så snyggt!

Nästa tatuering blir en Håkan mening.. någonstans, den som lever får se.
1. Att jag vaknar 20 minuter innan klockan ringer.. pigg!

2. Bruno Mars - Just the way you are, hur får man bort den ur huvudet??

3. Jag har handlat på Lidl, och jag tyckte om det.

4. Att efter tre punkter blev jag plötsligt astrött!

5. Orkar inte gå och starta tv'n.
VAD JAG ÄR GLAD NU! Eftersom skoldagarna är måndag-onsdag, får vi varje vecka en upgift att göra hemma torsdag-fredag, ett arbete. Likaså förra veckan. Då jag var hur sjuk som helst, feber, rinnande ögon, huvudvärk, snorig och allt du kan tänka dig.

Trodde själv att det skulle gå åt helvete. Men fick betygsmailet idag: VG+
Är jag nöjd? Hell yeah!

Jag köpte ett nytt nagellack på Make up store igår, jätte snyggt grönt. Henric heter det.


Åh jag har så många drömmar.
Vi tar tre korta.

1. Jag vill gå ner mina 20 kg till midsommar.
2. Jag vill kunna ha en klänning i sommar.
3. Jag vill ha ett av mina bästa år någonsin!

Asso det är måndag hela tiden, jag hinner inte med. Varje måndag är jag lika trött dessutom!

Få se vad som sker idag då, för aktiviteter. Och resten av veckan.
Just nu känns det som att jag bara vill ligga kvar under täcket och hoppa över hela veckan.

Jag ska gå och ta en sup vatten så kanske de blir bättre!
Have a nice måndag people!

Linda (måndag) -2,1 kg (-7,6)
Malin I Form (måndag) - 1,7 kg (-3,6)
Linda (måndag) - 1,2 kg (-5,1)
Selena (måndag) - 0,7kg (-7,4)
Sara (onsdag) - 1,2 kg (-2,8)
Fia (torsdag) +- 0 (-1,8)
Amanda (torsdag) + 1,3 kg (-2,3)
Malin J (fredag) - 1,4 kg (-9,6)
Fia (fredag) +- 0 kg (-1,8)
JD (fredag) - 0,4 kg (-5)
Linda H (fredag) +- 0 kg (-1)
Mitt fatass (fredag) - 0,2 kg (-3)
Pernilla (fredag) +- 0 kg (-3,1)
Tess (fredag) +-0 kg (-2,7)
Karro (fredag) - 1 kg (-4)
Petronella (fredag) +- 0 kg (-3,1)
Jenny (lördag) +- 0 kg (-2,4)
Sanna (söndag) + 1 kg (-1,8)
Pauline (söndag) - 1 kg (-3)
Donken (söndag) - 11,6 kg (-11,6)
Linda (söndag) + 1,6 kg (-9,3)
Rumptott (söndag) - 4 kg (-7)

Katta - som blir hemlig en stund men hon är med.
Sanna - paus vecka, har gått ner 3,1 kg.
Frida - paus vecka, har gått ner 1,8 kg.

25 deltagare totalt!

100,9/500 kg = 399,1 kg kvar! Bra jobbat!

(har inte fått in allas resultat, kommer väl någon senare som vanligt!)
Jag förstår inte riktigt vad som menas med kläder?

Visar lite för stort:Och visar en dröm:
Blir så glad när folk inser hur rätt jag har! Man liksom vill slänga sig på sängen, dunka med armarna i madrassen, krama nallen, skrika så hela huset hör och låta tårarna rinna.

Sen läser man lite längre ner i kommentaren, inte söt? Jag tror jag bara hurrar lite istället!
På måndag så är det Anne och Tommy dag och vi vill att ni tar med er lite varma kläder för att kunna vara ute, vi kommer att vara på skolan hela dagen och lunchen är som vanligt men ett kort besök ute är planerat därav varma kläder, trevlig helg. Vi ses på måndag :)

Nu kommer jag ägna hela dagen åt att fundera vad sjutton vi ska göra imorgon!
Min hjärna kan absolut inte koppla detta på något sätt.

Nu måste jag packa, åker om 2 timmar!
Linda har varit utomlands och njutit i början av året, men nu är hon här och deltar!

Här har ni henne:


Hej alla JD-läsare!

Nu är det Linda som har ordet. Jaha, och vem fan är Linda nudå tänker ni. Jo, jag är en 21-årig tjej från Norrland som traskade vilse på orienteringen för snart 7 år sedan och hamnade i den allra sydligaste delen i Skåne. Eller ja, jag åkte nog faktiskt bil ner till och med.

Jag växte upp i Norrland under usla förhållanden. Jag hade en mamma som mådde riktigt dåligt pga den press hon hade på sig eftersom min pappa ville inte ta sitt ansvar och jag var mobbad. Jag var så pass mobbad att jag spenderade alla raster inne på toaletten för att slippa vara nära personerna som spottade, slog och kallade mig fula ord. Efter skolan spelade jag fotboll med en del av mobbarna, men jag slutade efter ett tag och sökte mig till stallet, där inga av mina hatare befann sig. Jag fann ett lugn i stallet och var lycklig där. Där var jag bara Linda. Inte horan (kallades för det pga mitt efternamn som börjar på Hor), flaggstången (för jag var lång redan som liten, var längre än treorna när jag gick i ettan och är 178 cm lång idag) eller fettot (ska jag vara ärlig var jag inte så jävla stor som barn men jag var tillräckligt annorlunda att klanka ner på). När jag var 15 år gammal flyttade vi ner till Skåne.

Jag har egna hästar som jag tränar och tävlar med, eller jag höll på med det tills jag blev sjuk. Jag var med om en ridolycka då jag fick en stor hjärnskakning och fick strikta ordinationer om att jag inte fick rida eller gå i skolan på 7 månader. Jag fick då problem med min ämnesomsättning som gick ner på noll, vilket gjorde att min kropp blev större och större utan att jag gjorde någonting fel. Jag hade konstant ont i magen och gjorde alla möjliga undersökningar för att läkarna skulle förstå vad som hände inom mig. Jag gjorde allt ifrån ultraljud och röntgen till allergi-utredningar och gastroskopi. Hela första året på gymnasiet spenderade jag på sjukhuset/hemma pga enorma smärtor i magen och hela kroppen. Ja ni förstår, resan har varit lång. Läkarna har egentligen inte funnit vad som är fel med mig, utan spekulerar mest men jag har fått förklarat att det är min ämnesomsättning som är felande, och det på grund av hjärnskakningen.

Detta innebär att jag kämpat mot mina kilon i ett par år nu. När jag var 17 år gammal lyckades jag gå ner hela 23 kilo på 3 månader och jag var grymt lycklig. Sedan kom bakslaget. Jag gick upp allting, plus ytterligare 20 kilo på några få månader. Detta gjorde att jag kände att jag skulle ge upp. Sakta men säkert gick jag upp fler kilon under ett års tid och jag orkade inte göra någonting åt det eftersom det inte fungerade.

Förra året i januari, när jag var 20 år gammal, efter att jag börjat plugga medicin och börjat förstå kroppen mer, tog jag tag i mitt liv på nytt. Jag tog mig i kragen och började kämpa igen. Jag jobbade på bra och hade i juni lyckats gå ner 20 kilo i vikt. Läkaren bad mig ta det lugnt så att det inte skulle gå för snabbt. Då kom ännu ett bakslag, jag började tappa hår. Stora tussar hår trillade från mitt huvud dagligen. I slutet av juli small det till i min mage, en smärta som var hemsk. Jag hade panik, slog huvudet i väggen, tryckte ner fingrarna i halsen för att få upp maten för jag trodde att det skulle dämpa smärtan. Håren på armarna stod rakt upp, ögonen snurrade bara och hela kroppen skakade. Jag blev inlagd på sjukhuset och fick opereras akut mot stora gallstenar.

Under hösten gick jag upp/ner i vikt varannan vecka och mådde riktigt dåligt psykiskt pga problem hemma i familjen men har ändå lyckats hålla det hela relativt stabilt. I dagens läge har jag lyckats gå ner 22,6 kilo men är långt ifrån klar. Sammanlagt hoppas jag nämligen på att kunna gå ner 57,8 kilo vilket innebär att jag har 35,2 kilo kvar till den vikt jag vill landa på.

Hur gör jag för att gå ner i vikt? Jag rör på mig och äter helt vanlig mat eftersom jag inte tror på dieter. Jag vill inte gå på diet resten av mitt liv, utan hitta en balans som fungerar för min kropp resten av livet. Jag törs inte ”gambla” med min kropp mer. För jag klarar inte av att göra denna resa igen.

Trots att jag haft en väldigt tuff uppväxt, är jag en glad, positiv och skämtsam person som dock inte törs släppa in vem som helst i mitt liv. Mitt mål med hela viktnedgången, är att kunna börja träna och tävla med mina fina hästar igen. Det är den enda önskan jag har. För det är på hästryggen jag är riktigt lycklig, alltid passat in och funnit tröst. Hästar är känsliga djur som förstår mer än vi tror och ibland när jag känt mig extra nere, har min fina häst puffat lite på mig och tittat på mig på det sätt som bara han kan. Min fina räddare!


Att se en skillnad. Att se att allt hårt arbete lönar sig på ett eller flera sätt.
Vill bara fråga vart alla resultat från er utmanare tagit vägen?

Varje gång får jag skicka påminnelse.. och jag tycker jag har dåligt minne liksom!
Era segon!

Anywho, nu ska jag käka frukost och fortsätta kolla på Eva & Adam serien, haha.

Jag var ner till min sötaste brorsdotter idag på kvällningen, åh vad hon är go!
Gick därifrån med ont i huvudet, rivmärken på kind, näsa och panna. Hon drar mig förbaskat mycket i håret och drar ner mössan för ansiktet. Men jag avgudar henne, när hon är i mammas famn så nästan kastar hon sig mot mig för att hon vill komma! Jag har sagt det förr och säger det igen: Jag vill ha henne!

img_0249 (MMS)

Här ligger jag i sängen, slöast och sjukast i världen. Varför blir man alltid sugen på att träna när man inte kan? Sen när man väl kan så gör man de inte.

JAG GER UPP, ÄTER EN CHOKLADKAKA OCH LIGGER OCH GLOR PÅ TV EN VECKA.
Nej, inte riktigt, förr var det så men inte nu längre!

Jag blir deppig, jag känner att det inte är någon idé att fortsätta. När man inte går ner i vikt, då är allt kört, varför ska jag fortsätta om jag inte gått ner ett enda kilo på två veckor?? Varför?
Jo jag bara ska, det finns inget exakt svar, utan det bara är något jag ska göra.

Att ge upp är så jävla fegt, det är så 2009, det är 2011 nu people, vakna!!
Detta är året då jag ska göra debut på stranden (inte i bikini eller nå, jag ska bara vara där)

Det här är min tid!


- 0,4 kg!

Bra:
1. Att det var minus!
2. Jag är fortfarande under 100!

Dåligt:
1. På tok för jävla lite!

Göra:

1. En ändring!
Jag har en del, men jag tänkte ta upp 3 personer i 3 olika ämnen!

Vikt:

Tuva Novotny, sjukt vacker!

Pepp:

Jillian Michaels, jag avgudar denna kvinna. Att få träna med henne vore en dröm!

Livet:

Håkan Hellström - alla som är förvånade räcker upp en hand!
Han får mig att må bra helt enkelt, hans stil, hans sätt och framförallt hans texter & musik.
Meningslösa dagar som denna får en att fundera en hel del, detta har jag kommit fram till:

1. Jag är fet! (redan tänker ni) JA! Alltså, jag är fett slö också, så fort jag blir frisk måste jag börja röra på mig massor igen, för såhär kan jag inte ha det. Mindre fett till folket!

2. Jag borde börja med mitt skolarbete som ska vara klart imorgon, rolig uppgift men har man feber, ont i huvudet och ingen ork så är helt plötsligt ingenting roligt. Absolut ingenting... förutom Scrubs.

3. Jag hatar vinter och snö, jag älskar våren! Kan man aldrig få det man älskar?

Roligt att det snöar.. verkligen.

Tänkte jag skulle komma iväg till Gävle en dag nu när jag är hemma, men fan, jag är ju så dålig så orkar knappt gå på toan som är 5 meter från sängen eller något. Hur weird är det?

Ligger och kollar på Beverly Hills 90210, har kommit till slutet på nionde säsongen. En kvar sen!
Så glad att jag har köpt alla, så värt!

Sen ska jag börja kolla på.. OC eller OTH?
Jag tänkte säga Gossip Girl eller Greek men dom har ju du B, så om du ser detta: Jag vill ha dom!
Så smart med blogg, man slipper liksom prata med folk. Haha!
Jag har det som alla storbloggar har:

1. Utseendet - right? HAHA
2. En snygg blogg
3. En AWESOME blogg
4. Massor med fans som läser varje dag
5. och FRAMFÖRALLT: En stalker!!

Ja, ni hörde rätt. En jäkla stalker som inte kan låta mig vara. ?Han? skickar massa sms, hur han nu fått tag i mitt nummer. Ringer en signal och lägger på. Skriver att jag är så snygg i bloggen (haha, jag vet men låt mig vara liksom?) Det blir lite creepy efter en vecka liksom, i början var det kul.
Så till dig nu herr. stalk, presentera dig istället. Bli känd vettja!

Mamma & pappa kom hit till Bollnäs igår vid 15 tiden, så vi åkte ut och åt på restaurang på kvällen.
En grekisk restaurang, jag ÄLSKAR grekisk mat! Och denna var super, rekomenderar den!


En barnportion med Souvlaki!

Grillspett med klyftpotatis, sallad, fetaost och tsatziki såklart!
Gastric bypass metoden?

Jag önskar jag hade en metod med den.
Försöker äta 5-6 gånger om dagen, små nyttiga mål. Lunch och middag ska vara riktig tillagad mat.
Men vissa dagar failar jag totalt, och jag känner att mellanmålen kan bli bättre.

Så det jag måste jobba på är att få iordning på alla mål och äta var 2-3 timme.
Då mår jag som bäst!


+ att de är lättare att gå ner i vikt om man följer metoder ordentligt!
DETTA ÄR SJUKT, MEN VET NI VAD? God morgon förresten. Men iallafall, vet ni? Jag har helt missat att berätta en sak. Inte de att mina händer är helt röda, utan att jag har redovisning idag.
Och denna gången ska jag delta, jag är inte ens nervös. Jag har kommit in så bra i klassen och de är så härligt gäng + att uppgiften var så rolig så ser bara fram emot detta!

9-12 går jag idag, hur skönt är inte det då?
Skulle egentligen gå till 15, men eftersom jag mår så dåligt så får jag sluta tidigare.
(frågade läraren igår, så får jag ju skjuts hem också, slipper jag åka tåg och grejer)

Ha en bra dag alla fans!!

Jag har inte allt för många mål, det blir kanske mycket med alla delmål, men dom räknas inte.

1. Jag ska gå ner minst 20 kg till midsommar (15,4 kg kvar).
2. Allt som allt ska jag ner minst 60 kg.
3. Jag ska kunna jogga/springa en längre runda utan att dö.
4. Ha bättre kondition allmänt, inte bli trött av att gå och handla och släpa kassar.
5. Få ett längre och lyckligare liv!

Någon: Men vad är det där då?
JD: Stina!
Någon: Jaså?
JD: Ja jag kan inte sova utan henne, aldrig.
Någon: Jaså du är en av dom som håller fast i barndomsnallen.
JD: Mmm precis..

ÅÅÅH JAG ÄR SÅ SJUK... ÅÅÅH DET ÄR SÅ SYND OM MIG... ÅÅÅH... ÅÅÅH... ÅÅÅH!!
Sådär ska jag gå och låta hela dagen! Jag orkar inte med livet just nu.

9-15 i skolan idag, överlever jag så gör jag.. om inte, vill jag skänka min blogg till LP!

HA EN BRA DAG PEOPLE!
JD har stått i köket igen, med 2 paket näsdukar. Detta görs inte om.
Resultatet dock:

Du behöver: färska champinjoner, purjolök, lite skinka, pasta & ost.

Koka pastan, samtidigt stek champinjonerna tillsammans med skinka och purjolök. Krydda!
Servera på tallrik och strö på ett par bitar ost. Mums!
1. När jag är förskyld använder jag minst 2 storpack näsdukar, vilket är 200 st.
2. Jag avskyr mina vader. dom är så stor, tror aldrig dom blir normala.
3. Om en av mina naglar går av en bit, måste jag ha av alla, annars får jag panik.
4. Jag vill ha 3 barn, fast gör det för ont vill jag bara ha 1.
5. Jag är fortfarande "hemmasjuk", trivs bättre hemma med mor och far än ensam.
6. Jag älskar Skilda världar som jag sett kommer på dvd i mars.
7. Göteborg tycker jag är Sveriges finaste stad, och bästa och allt allt allt.
8. Jag avskyr SAIK (sandvikens bandylag) blä.
9. Jag älskar att simma och blir aldrig helt slut av det.
10. När jag var mindre spelade jag innebandy, jag slutade för att uppvärmningen var för jobbig.
HUR GÅR DET FÖR ER ALLA MINA BARN? (alla ni som är med i utmaningen 2011)
Jag hade nästan glömt bort att den existerade, kanske blir det så när man börjar närma sig åldern. Jag fyller ju ändå 22 år i april, åldersnoja? Ja tyvärr.

Kom ihåg att denna vecka är det resultat vecka igen, gu' så fort tiden går alltså!

En grej som jag säger varje gång, men denna gången menar jag det:

- Nu har jag inte gått ner ett dugg, jag tror till och med att jag gått upp! Mår illa!
Jag har glömt att visa en god lunch jag åt förra veckan på stan här i Bollnäs, mitt nya favoritställe. Hur härlig meny som helst, 69 kr för allt och då ingår dryck. Billigt och awesome meny.
Tyvärr kommer jag såklart inte ihåg vad stället hette, men jag ska säkert dit igen så får kolla då!


Haha av denna portion åt jag nog inte ens en 5e del!
Skjut mig.. tänkte jag säga, men någon kan ju ta det allt för seriöst.
Jag mår så dåligt så vill bara sjunka under jorden, eller lägga mig under sängen. Om jag får plats?

Smart att gå och bli sjuk nu, svider och rinner i ögonen så ser knappt vad jag skriver.
I blame it on the boogey!

Tur att det är sovmorgon idag (säger hon som vaknade 6) men börjar kl. 11. Skönt skönt!

Alltså blogg.se och hela baletten är så jäkla segt såhär på kvällarna, dont get it? Det är ju nu man har tid.

Anywho, jag kör ett bloggtips istället så får jag väl gå och sova sen eller nått.

LINAPINA har börjat blogga, (på riktigt denna gång hoppas jag).
Ni som känner mig och har läst min blogg vet att jag brukar ta upp henne ibland, oftast som Lina Pina men ibland är jag så cool så jag kör förkortningen LP. Vet inte hur jag kunnat varit så smart och kommit på den.

Kolla in hennes blogg iallafall, hon ska ju bli tvåbarnsmamma i april - weho!
Och så är hon en viktkämpe, precis som mig och många av er. PEPP på det. Eller amen!
Från Din sko, 299 kr (tidigare 499 kr) Det kallar jag fynd ändå. Plus att dom blev gratis
eftersom jag hade ett presentkort på 300 kr som jag fick i julklapp. Jag är mega happy!Storlek 39 dessutom, trodde inte ens jag skulle få på dom över fettet. Tji fick jag!
Alltså ska jag tala efter mig själv så är det ingen, förutom slöhet, men det är väl ingen sjukdom?

Jag har sluppit diabetes och sånt, tack och lov.
Jag har lätt astma, men det har jag haft sedan jag var liten, dock är den bättre nu. Konstigt.

Så nej, inga sjukdomar för min del.

Förutom att jag är förskyld och har jäkligt ont i halsen just nu. Suck.
I fredags.

JD: Vafan, måste de stå om melodifestivalen överallt.
Mamma: Mm.
JD: Ja men det är ju 5e februari, långt kvar!
Mamma: Jaså?
JD: Ja.. det är bara irriterande, räcker väl med tjatet när de väl är dags.
Mamma: När är det dags då?
JD: 5e februari säger jag ju!!!
Mamma: Vad är det för datum nu då?
JD: .... 4e?

Jag är otroligt stolt över detta köp, 45 kr kostade den!Och ett par underbara skor.. men dom får ni se en annan gång!
Typ alla som jag gick med i mellanstadiet, högstadiet, gymnasiet förutom ett visst antal.
Jag hörde aldrig hemma i någon grupp, jag var inte ensam om att vara den utstötte, men jag var en. Och nu handlar det om just mig. Det var ni, mina tankar på er som avbröt mig till att våga och göra.

I mellanstadiet/högstadiet kunde jag inte ens sticka ut, vågade knappt gå med en snygg basker till skolan för det var inte min stil. Man kunde inte ha något som inte var ens stil, jag var redan någon och det fick jag inte ändra på.
Sen fick jag absolut inte ha något som någon annan hade, jag minns en gång när jag köpt nya skor en helg, och en annan i klassen hade samma, hur skulle jag kunna veta det? Jag hade aldrig sett dom.

Men hon, och många andra tjejer blev skitsura på mig för det. Jag vågade inte ha dom längre, fatta att komma hem till mamma och säga att mina nya älskade skor inte kunde användas längre. Jag ville inte ha dom.
Jag minns att jag grät mig själv till sömns den natten, jag gråter nästan nu.

Fan vad jag hatar mycket av ungdommens dagar. Dö.
På dagens schema står: En tripp till Falun & Borlänge. Jag bara älskar dalarna!

Fan vad jag vill ha nya skor dessutom, jag som nyss köpte ett par. Kliar som satan i fingrarna.
Köpa en macka på subway ska jag åtminstone göra. Sen får vi se!

Have a nice day!

img_0225 (MMS)

Jag är sjuk så tänk inte på blicken. Men kolla hur kort hår jag har istället. Klippt bort minst 1 dm!! Fast ändå vill jag ha bort mer, jag måste verkligen vara sjuk.

Nu är det slut på dessa slöa tider, folk må gå ner i vikt utan träning, men jag kan inte.
Så på söndag när jag kommer upp till Bollnäs igen så tänker jag köra igång, jag ska inte ligga i vassen ännu en sommar. Det tänker jag inte göra! Jag är fullt taggad nu, och tänker inte förlora fokus.

Hjälpt mig med vad?

I min viktnedgång? Isåfall måste jag väl säga läkarna för det var dom som gjorde min operation.

Sen har jag gått igenom så otroligt mycket med min vän Annika som bor i Finland (dum), kommer ihåg hela högstadiet hur vi kunde säga. "Efter sommarlovet kommer vi tillbaka mycket snyggare.." eller "Ja men efter jullovet byter vi stil och blir coola.." eller "Nu jäklar ska vi ner i vikt.." Haha, vi gjorde ingenting. Tragiskt egentligen, inte ens stilen bytte vi? Det kom väl inte förän på slutet?

Men hade det inte varit för henne hade jag nog inte gått ut högstadiet, eller stått ut med gymnasiet.
Så på sätt och vis är hon min största hjälp. Hon var min bästa vän så länge, jag bodde ju fan nästan hos henne hela tiden. Jag mådde så bra med henne, vi bråkade som systrar, jäkla gräl ibland.
Jag vet att det är mycket tack vare dig som jag är den jag är idag, jag fick mycket av min styrka och bättre självförtroende av dig. Du gav mig mycket!

Idag kan jag fundera på varför man måste växa upp, jag vill bara gå tillbaka till vissa roliga dagar.
Nu finns du inte ens här längre. Så vem hjälper mig nu?

Vill även tacka alla er som läser min blogg, för ni hjälper mig mer än ni kan tro! Thank you!
JAG HAR FÅTT SOVMORGON! Okey jag blev väckt 10.30, men alltid något.

Har setat hela nedrans tiden och kollat praktik, tror det blir på Scandic i Bollnäs, hur låter det?
Jag är pepp idag.
Vilket är helt sjukt då jag har mer ont i magen nu än vad jag hade på hela dagen igår.

PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP!


Tack alla bästa läsare för att ni kikar in och lämnar lite ord!

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Ser ni, 70-tal?

Mitt BMI vid start, 1 september:
45.5
Mitt BMI nu, 5 månader senare: 33.7

Det ger en minskning på 11.8.

Jag vet att vissa anser att man inte ska räkna BMI, men det tycker jag. Och snart är mitt BMI under 30, vilket innebär att då räknas jag inte till Fetma gruppen längre, då är jag i Övervikt. Vilket inte är bra, men klart mycket bättre. Med tanke på att jag startade på hemska 45.5, vilket är farlig Fetma.
Alla du kan bokstavera från A till Ö ungefär.

Nej men seriöst.. naturdiet, husmandieten, flytandediet, soppdiet, frukt och grönt diet, 7 mål om dagen diet. Och ska jag vara ärlig så fattar jag inte ens varför jag försökte med diet, man går ner lite sen upp igen.
Dom flesta fallen är så, man går alltid upp igen efter en stor diet.

Det var nog därför som jag alltid lag av, det och för att jag är för svag.
Jag har hamnat i en svacka den senaste veckan 1,5 vecka kanske?
Pallar inte med vikten längre, orkar inte vänta på att gå ner mer. Tränar jag så går jag inte ner, låter jag bli så går jag inte ner. Och för varje dag känner jag mig fetare och fetare.
Och vet ni vad? Helt seriöst nu, känner inte en enda jäkla skillnad på min kropp nu från förr.


Jag må se skillnaden på vissa bilder ibland, synen funkar bra där. Men i spegeln ser jag nada, kollar jag ner ser jag nada. Sträcker jag ut benet ser jag nada.. NADA NADA NADA! (nada = inget)

Jag som alltid varit positiv och snackat med er om motivation och grejer, här har jag ingen själv.

Ska leta reda på den under helgen!
Saker som irriterar mig just nu:

- Jag skulle ha sovmorgon men brorsan ringer hem hit 77 signaler kl 8!!
- Jag har fått mens och har dö ont i magen.
- Jag bara svettas och tänker på isvatten
- Det finns fan ingen is i frysen
- Jag orkar inte göra is..

Vad jag borde göra istället för att gnälla:

- Ta några djupa andetag
- Ta en ipren eller två
- Fixa iordning is
- Söka praktikplats
- Fixa tid hos frissan
- Göra något vettigt med dagen!

Kan ni förstå vilken hemsk människa jag är? Här ber jag er peppa på mig till redovisningen, det funkar, im pepped liksom, och så blir det inget med det! Nej för då ska man till sjuka istället.

Varför sjukan undrade ni?
Jo för i söndags så halkade jag till och small med sidan av huvudet på kanten av bildörren, jädra smäll och fy fanken vad ont det gjorde. Tänkte inte så mycke mer på't, men sen blev de en större buljävel för varje dag. Och inatt hade jag så in i helsike ont, bara jag blunda och skulle sova snurrade hela jag.
+ Att min hörsel blitt sämre på örat och jag kan inte tugga på den sidan, så det blev sjukan!

Domen?
Nu får jag massa tabletter och ska vila i 2 veckor. TVÅ VECKOR? Utan skola, jobb och andra aktiviteter (då hela mitt huvud snurrar 70 varv av att gå upp för en trappa) Men pff säger jag, klart jag inte ska missa skolan.
Så vi får se hur det går.

Där har ni dommen för is, halka och klant!


Är på väg hem till Hofors nu fram till söndag, skön vila!
VARFÖR VAR DET TVÅ INLÄGG IDAG FÖR? Det missade jag.

Anywho, motion i framtiden var det nu ja.. NU var det FRAMTID, haha jag är så bra.
Eller bara trött.

Nej men detta är ju omöjligt, jag hoppas att jag kommer tycka om träning och att röra på mig hela livet ut. Att det inte ännu en gång tar stopp utan att jag är här för att stanna.. helt enkelt.

img_0214 (MMS)

Sitter på sjukhuset nu. Fick boka en akuttid tidigare idag. Jag som inte gillar sjukhus. Panik!!

Ja just idag blir det väl ingenting? Eller vad du menar?
Nä men de blir en promenad idag, som alla andra dagar. What to do när man inte ens hittar till en affär här uppe i Bollnäs liksom? Minst av allt ett okänt gym. Vill jag ens gå till ett sånt själv?

Annars då, innan jag åkte hit. Gud jag var så bra på träning, det var jag verkligen. Träningsnarkoman, minst 4-5 gånger i veckan. Jag saknar det faktiskt. Måste nog ta tag i det ändå.

Att motionera är det bästa jag vet.. nästan!

22.30, astrött dags att sova.
02.27, panik klockan har inte ringt.
03.12, panik vad är klockan?
04.32, hjälp vart är jag?
04.53, har jag missat något?
05.57, shit jag har försovit mig!
06.15, jag ger upp!
Nu förstår ni har min kocksida varit framme igen och gjort storkok!

Såhär:
Koka tortellini, fyllda med soltorkade tomater och ost. Sånna som finns i kylen och är "färska" inte hårda som mackaroner för det är inte samma kvalité på dom förstår ni. 4-5 minuter kok.
Skiva skinka i strimlor, lägg tortellini på tallriken och strö på skinka.

Sen lägger ni på hela ostbitar över maten, in i micron 0,5-1 minut så osten smälter lite extra!
ENJOY för fan! Hur gott som helst!

Sen om det är gott tredje gången på två dagar.. det får jag se imorgon!
Jag gick vilse i skolan och på stan idag:


Hjälp, jag ska redovisa imorgon. Stå inför alla och snacka:
Tänkte jag skulle berätta lite för er om bingo, speltokig som jag är liksom.

Det började redan i tidig ålder, säkert 10 år sedan minst, då jag köpte ett bingospel till en kompis i present, jag ville ha ett själv så jag tänkte att om jag köper ett till henne så får ju jag med spela.
Ett sånt här ungefär:

Med brickor och tillbehör, jag vet inte om vi gjorde något annat än spelade bingo hela dagarna.
Sen efter ett tag glömdes den där bort, fast jag tror hon har den kvar? Måste jag kolla upp!

Sen blev det bingolotto, jag kunde ha bingolotto kvällar med kompisar, god mat och snask framför tv'n, det var riktigt mys. Unga var vi dessutom, inte pensionärer. Men det var ändå veckans höjdpunkt ibland dom där bingolotto kvällarna, det var ju så roligt att spela och sitta och dutta.

Det högsta jag vann var nog 200 kr en gång, jag sa ofta: Jag känner på mig att denna lott blir något stort.. dom vann jag inte alls på, när jag höll tyst vann jag ibland en 100 kr, eller ny lott och sådär.
Jag brukar spela bingolotto ibland även idag, speciellt speciella kvällar med uppesittarkväll och så. Annars glömmer man ofta bort det, det var mer förr som det var det roligaste.

Så vad är roligast idag? Jo bilbingo såklart.
Varje jäkla sommar, varje vecka är det bingo. Och vi åker så ofta vi kan, pappa jobbar ju ofta så det blir inte varje vecka, men förra sommaren blev det nog nästan varannan vecka.
Det högsta jag vunnit är 900 kr, jag var riktigt fattig då så gissa om jag blev glad?
Kommer ihåg när mamma vann över 3000 kr, fan vad sur jag blev då.

Jaja, men för att sammanfatta lite här nu då: jag älskar bingo! Så är det bara.
Man kanske skulle prova internet bingo också?
What now??

Nä men okej, när jag var liten var jag med på simskola i flera år, slutade på mellanstadiet.
Och sen dess var det ju inte ett skit som hände, gymnastiken på skolan? Men vad var det då liksom? Det var inte ens kul, sällan jag var med överhuvudtaget. Ett äkta slöbarn med stort P!

Sen då.. jag började träna i gymnasiet, ett tag. I början flöt det på, fan vad jag är bra tänkte jag då. Sen tog det slut, sen började det, sen tog det slut, sen började det.. och så vidare.
Jag insåg ganska snabbt att träning och grejer inte är någonting för mig helt enkelt!

För många försök och för mycket misslyckanden!
Fy katten, hur kan man vara trött av att gå upp nu om man lägger sig kl 22? Jo för att man somnar inte på en gång, plus att jag vaknar varje halvtimme eller nått. Kan man inte sova lika bra som hemma eller?

I förrgår så vaknade jag pigg och kollade klockan för att se om jag borde gå upp. Då var den bara 03.
Inatt var det samma sak, men då var klockan bara 00??

Är man knäpp om man redan efter en dag i skolan vill ha helg? Jag pallar inte mer.