Jag har fått varit slav idag, fick gå äääända till garaget och ge Jonas & Claes LOKA, så synd om mig!! (Citron såklart, inge mer päron, dom är mina)

Sen fick ja nå jäkla SMS från telia, först en tårtbit, jag ba oooh, dom kommer ihåg att jag fyller (10 dagar försent dock men vafan) sen kommer de fram nån jäkla bild på kungen och så står de grattis. Misstar dom mig med kungen eller? Är jag så mäktig?


VAD NU?


(har börjat blogga på allvar på min lösen blogg, lite sanningar och sånt. så vill du ha tillgång, säg till, ger de inte till vem som helst såklart.)
Och jag känner för att skriva ett negativt inlägg idag - och det får jag! (JD's blogg) Men det kommer nog inte ske allt för ofta, orka liksom.
Det är sista april idag och jag ska inte göra något, och det vill jag inte heller.

Helst av allt vill jag vara i Skåne nu, långt härifrån och kunna skratta åt Lina innan jag glömmer bort hur man gör när man skrattar.
Fick en utmaning att visa mina parfymer jag äger, men wtf, skulle ju ta aslång tid eftersom jag har ett helt parfym skåp då jag samlar på det.
Så valde att visa mina 3 favoriter, med en bonus - förklaring varför!

1. Paris Hilton - Heiress. Absolut favorit! Den luktar så jäkla gott, finns inga ord eller egentligen varför jag älskar den, mår bra av doften.
2. Diesel Fuel for life. Doften som jag använde under hela London resan när jag var där, så det luktade hela tiden diesel, så varje gång jag har den så tänker jag på den superroliga London resan med Elin, Emelie & Terese.
3. Lacoste - Love of pink. Den första "märkes" parfymen jag fick, innan var de bara date och sånt som gällde. Men fick denna av min bror + en roll on, den luktar super gott och jag får upp mycket barndomsminnen av den på något sätt.
Nu har jag varit vaken en timme. Varför?

Måste se vakna med the voice - beroende som attans.


Ett erkännande, jag börjar 10.00 idag, kunde fått sovmorgon.

Men vakna med the voice är ju sååå JD style!!

(vill ju vara cool som alla "storbloggare", jag har också style)


Okej, jag kanske inte är bäst på bloggandet just nu - men på allt annat äger jag!

Imorgon ska jag iväg och köpa en skrivare, en alldeles egen skrivare, nästan så man får glädjetårar av en så patetisk sak!
Funderar nästan på att köpa ett par nya converse också, fast skulle även behöva nå andra snygga skor, och något nytt snyggt att ha på sig. Livet är tammesjuttsingen inte lätt.
Jag säger bara Valbo köpcentrum, you rock my world! Och jag har presentkort på 1300:- inne hos hela dig, men jag är så snål. So what to buy?

God natt.
JD säger:
be om ursäkt ;P
Fanny - säger:
va? Varför?
JD säger:
nä men jag tänkte ist för att säga hej så säger jag nått annat :P precis som när jag säger hej då
bra ide? ;)
Fanny - säger:
hahah nä jag fick för mig att jag hade gjort nått ju :P
JD säger:
ja men de kanske du har ;) de vet man ju aldrig, haha
kanske ska inleda med nå annat? ^^
Fanny - säger:
haha ikke :P Jo gör det :P Prova med "hej" vettja ;)

JAG SOM VILLE VARA COOOOOL!!
When violet eyes get brighter
And heavy wings grow lighter
I'll taste the sky and feel alive again
And I'll forget the world that I knew
But I swear I won't forget you

Vanilla Twilight - Owl City
Igår var det fest people, endast dom bästa var där! (bara jag alltså?) Blev inga kort, råkade lova att jag skulle ta med min kamera, och så typiskt, jag som aldrig tappar bort något. Alltid 100 % koll på mobilen och annan elektronik för det är jätte viktigt. (har någon sett min ipod btw?) men jag hittade inte kameran, mitt fel i know!!

Nu måste jag sätta igång med läxa förfan!

Det är så skrattretande så jag nästan börjar gråta (ligger redan och gråter för jag lyssnar på den där gabriellas sång nu igen) ställde klockan på 10.30 idag, tänkte att då får man sova ut och så hinner man med allt innan de är dags att åka. Ja, vad var klockan när jag vaknade då? Jo 6.30!!!

Kuul, nu kommer jag bli sen bara för att jag är seg och trött istället.

Idag är det fest och jag mår sämre än vanligt, kanske ska ta ett glas redan nu?


Huuuuuuuuuungrig är jag också..

Orkar. Inte. Gå. Ner. Och. Äta... Än..
Nån bild på håret får ni inte.. än. Vet inte vart min kamera är (har iallafall koll på mobilen b, just nu åtminstone)

Var in till Lenita efter frissan och gick runt lite och snackade, och blandade egna lakrits shots inför imorgon. För då är de feeeest!! Inte ett dugg taggad just nu, men låt mig äta lite mat, en bit choklad, dricka lite vatten och kolla på ett bra program. Då mår jag bättre. För just nu mår jag... sämst.

Write when Iär in better humöör.
Idag behagar visst himlen att vara blå, hej och hå.



Okej jag kanske ser ut som en fotbollsspelare men det är ju coolt, och hår har jag inge för jag ska till frissan så tänkte jag kunde låta bli att rita dit åskmolnet jag har nu. Nå gula byxor har jag inte heller, buhu.
(och breda axlar är ju såå snyggt)

I'm the new Zlatan tänkte jag säga... Menade Da Vinci såklart.
Här sitter jag och trallar över att det är fredag imorgon - vilket innebär att jag är ledig från skolan och kan vara uppe hela natten, weeei som ett barn.

MEN NEJ, klockan ringer ju 6.40 imorgon ändå. För min otroligt smarta mamma fick en uppgift av mig i veckan - boka tid hos frissan. Tror ni inte hon tar typ direkt när dom öppnar på min heliga lediga fredag? Jo självklart, tack morsan. Dags att sova då kanske?


Goooood fucking night


Det här är Nelson Mandela!!

Vi hade en uppgift i skolan när vi skulle skriva övningar utifrån en kändis, och Johanna i klassen tog då Nelson Mandela. Yes.
En vit president, okej, ta den du tänkte jag..

Men han var tydligen inte vit, har setat i fängelse (vilket förklarar allt dom snackade om i skolan då jag inte fattade vem dom pratade om) och sen vart han president. 1 rätt till mig!
(tack google)

Men vadå, sällan alla vet vem Nelson Mandela är?
Vet ni hur man får norrmän att skratta tidigt en måndag morgon?
- Berättar ett roligt skämt på fredag kväll!!!
VAD GÖR JAG VAKEN? Min klocka ringer om 7 timmar, suck on that b!


På fredag har jag tid hos frissan! Äntligen.
I will let you know how it blir with the hår later the same dag!!!!!

Nu ska jag krama kudden & gråta en skvätt över detta tråkiga inlägg.






Okej sista låten är ju inte värsta nostalgi men vafan!

Tänkte på en grej mamma (pappa) sa till mig i förrgår dagen innan jag fyllde år.

Mamma: Ja, tänk imorgon när du vaknar är du äldre!
Pappa: Det är man väl varje morgon man vaknar.

Han har så rätt, jag får ålderspanik.. Men mer om det en annan gång.
Nu har jag ont i baken av denna stol..

Tjing!
Tack alla fina människor som sa grattis igår till moi!! Lite besviken på några av mina "närmaste" vänner som.. jag vet inte.. glömde? Men men, som ni vet är JD inte den som ältar i skit för länge, det blir för jobbigt i duschen!

Till alla nyfikna där ute tänkte jag berätta vad jag införskaffade mig den där aftonen:
Presentkort (200 kr Hanssons, 300kr Kiwans, 1000kr Valbo köpcentrum) 200 kr, Owl City's skivor & en kryssning för 2 personer. (Sorry people ingen idé att fjäska, platsen är redan tillsatt)

Om en timme är de dags för mig att äntligen fara till skolan.

NU då?

Harpan?
NU SKA JAG SKRIVA ETT INLÄGG SOM SÄKERT INTE INTRESSERAR EN ENDA KOTTE, SÅ HÅLL FÖR ÖRONEN!

Tidigare idag så meddelades det att min Oliver Ekman-Larsson blivit draftad. Sötingen från sump-läxan är ett förstahandsval för en klubb i nhl, weha! Jag var nästan på väg satt springa iväg med tårarna i ögonen och köpa mig en Philadelphia tröja. (vilken jäkla tur att jag kollade på nyheterna igen, för de var ju föfan Phoenix han ska spela i) 2 år och det ger honom hela 19 miljoner.
Jag kan tänka mig ett bröllop med den snubben, lätt!



Som vanligt de senaste måndagarna sitter jag och glor på tv4 och kollar på Arn. I just love it! Skit bra film/filmer, älskar gamla medeltidsfilmer och sånt. Och framförallt älskar jag svenska filmer. Så nu vet ni det!
ÄNTLIGEN har jag fått hem min jäkla eva & adam!! (perfekt nu när man inte har tid att kolla på några dagar, lyckat CDON. detta var min sista beställning från er)

Och vet ni, det är bra att fylla år ibland, speciellt om man är medlem på Body Shop, för jag fick en värde check på 100 kr i present! BODY SHOP NÄSTA, dom sviker aldrig dom!
(jag fyller år imorgon alltså) det är förjävligt.


Nu ska jag lyssna på Bopper lite och lägga en Harpan!
(nej jag fyller inte 70 år)
Märkte mig själv när jag skrev med Lina på msn nyss hur jag verkligen skriver (som jag pratar) försöker att inte göra de i bloggen för ser så oproffsigt ut, haha.

Exempel:

Svenska. Har du varit på det där cafét nå mer då?
A'la JD. Haru vare påre där cafét nå mera rå?
Och så på skånska. Hsaksnfedaehö?

Bra att jag försöker hålla mig till svenskan i bloggen va?
Satt och lyssnade på den här låten nyss, (fast med molly sandén, fanns ingen annan bra på spotify) och mamma påpekade hur bra den är (hon har så jäkla rätt för en gångs skull) Sen kollar hon mot mig och frågar vad jag håller på med. Snyter mig! Ja för det är så tragiskt, jag gråter varje gång jag hör den här låten, varje varje varje gång. Vafan!
Så om någon vill se mig gråta, varsegod, här är knepet. (nej seriöst, utnyttja mig inte nu!)

Varför skriver jag så mycket (), borde göra ett helt sånt inlägg någon dag.

Jag tänker erkänna mina brister: jag gick upp kl. 13 idag!


Nattens funderingar:

- hur många JD finns det egentligen? Jag, han i Scrubs. Hur många fler? Kan man inte köpa sig en ensamrätt eller så? Fast de kanske inte går när namnet redan finns i en serie? Fler serier? Filmer? Anyone? Hjälp! Domänen jd.se är ledig, jag ska nog haffa den! Hur gör man? Haha. (kanske inte borde säga det här för då kanske någon annan gör det, någon som vill tjäna miljoner på mig, aaas)

- har ingen mer, orkade inte tänka så mycket inatt. skrev bara funderingar för att det låter bättre än fundering. så man slipper se trög ut, fattar ni de.

Excuse me for bad update today!

Har kommit hem från jobbet nu och är ombytt liggandes in daaa bed. Tänkte kolla några avsnitt Scrubs innan jag snarkar ikapp med pappa! (okej, för att göra detta klart så ligger vi inte i samma rum eller så, men han hörs ändå!) Det känns som jag börjar bli som fanny, b är du vaken? (b är fanny, ett smeknamn på bunny som jag kallar lilla fanny hanny, inge komplicerat alls)

Imorgon är det läxa dag, måste tänka ut ordentligt vad jag vill göra för projekt och sätta igång på allvar. Så här får det inte vara!!


Ska bara lägga någon harpan innan jag kör igång med scrubs.
natti natti!

Minn historia: Jag tvingade mig själv att vara uppe till nästan 03 inatt, bara för att sova ut idag så jag orkar jobba ikväll/natt. Men jag tänkte prinsessa liv och glömde bort verkligheten, för som vanligt på helgerna ringer min bror 100 signaler tidigt på morgonen!! Att jag aldrig lär mig, eller att han aldrig lär sig. Eftersom mamma & pappa sällan är hemma på lördagmornar kan han ju ringa mobilen direkt, bara en liten tanke sådär.
Sen snackade jag med mamma i telefon, och som vanligt ska pappa hålla på och dryga sig i bakrunden med en stackars hungrig Josefine. (grejen är att dom äter aldrig det han säger, han tycker bara om att retas) OCH YES, VI ÄR NÖRD-FAMILJEN NO.1!

Pappa: ååh vad gott med kinamat, mm... biff med bambuskott.
Jag: Suck..
Pappa: Josefine då, vill hon ha en korv med bröd?

Josefine vill festa! (men hon måste sitta lydigt och vänta tills nästa helg)

Jag är alltid inloggad på facebook när jag har datorn på, bara att den rutan är nerdragen. Så skulle jag nyss ta upp den och kolla vilka som är online i chatten.

Så står det 0, ingen av dina vänner... bla bla.
Jag trodde ju det var något historiskt ögonblick, aldrig någonsin har jag varit ensam inne av alla vänner. Var på väg att göra glädje rop, så coolt.
Sen så ser jag att jag dragit ur internet anslutningen från datorn.

Oops, var visst jag som inte var inloggad. Haha.
Nu har vi bestämt vad de blir för mat, pizza med T.

Och hela kvällen kommer vi tillbringa med detta härliga gäng:
Jag och Ellen kollade på en film, och han som spelar Rufus i Gossip Girl så jag satt och kallade honom Rufus, fast i filmen hette han Bo. Ellen blev galen när jag satt och sa/skrek Rufus hela tiden, så till slut skrek hon till mig:

Ellen: Sluta med ditt Bo, han heter Rufus!!!!

HAHAHA, han hette vad?


Sen hållde vi på och planera vad vi skulle mysäta ikväll:

Ellen: Alltså, antingen tacos eller pizza, båda börjar ju på T.... nej det gör dom ju inte!


I love Ellen, sån söt prick så jag får tandvärk!
Solen strålar vacker ute idag.. okej, jag orkar inte med nå poesi idag. Solen skiner föfan och jag ska ut och snacka med den hela dagen. Bjuda på jordgubbar och wienerbröd i Ellens trädgård var planen.
Tur att min lilla dator pånke är hemma (jag måste döpa den, så taskigt att säga lilla dator hela tiden) då kan jag blogga massor ändå! Hihi.


Have a gooooood day!


När jag fick tillbaka min dator från "doktorn" så var ju allting borta såklart, inställningar, bilder, roliga saker.

Och det är så deprimerande och se vad man får med en dator.









Och folk undrar varför det inte är mer lycka i världen..
Fan vad tråkigt allt är, hade jag fått mina filmer idag (eva & adam för er efterblivna) så hade jag haft något att göra. Men självklart har dom inte kommit!!

Har spelat Harpan sedan kl. 18. Börjar man bli trött om man försöker lägga en röd nia på en svart åtta, och inte ger upp förän man slått lite på datorn och sett att det var fel?
I need to sleeep tidigt ikväll.


Jag köpte micro popcorn igår, kanske ska gå och roa mig med dom.


Mitt nya snygga block, SVAMPBOB FYRKANT! 19 kr på Malmö Bokhandel. Pappa tyckte den var lik mig, nja inte vet jag. Ibland kanske.
Min pappas senaste meningar.

Igår kväll.

Pappa: Malin skulle ju ringa om hon inte ville......
Jag: mm..
Pappa: .....?? JO hon heter Malin!
Jag: Du är ju körd.

(Malin är då min brors flickvän och dom har varit tillsammans i 2-3 år 'jag vet inte, haha' , pappa och namn alltså)

Imorse.

Pappa tar fram almanackan och sätter sig och stirrar på papperen.

Jag: Du har fel sida?
Pappa: Ja det var de jag tyckte.. inget stämde ju..

Han hade Mars framme. Haha.
Har fått ett mail från CDON, mina filmer är levererade.
Så står det att jag har dom om 1-2 arbetsdagar?
KOMMER NI INTE IMORGON ÄR JAG KÖÖÖÖRD!! på riktigt..

Ska upp tidigt imorgon, går skola 9-16. Hoppas jag klarar av hela dagen, är inte fullt frisk (som jag tydligen aldrig varit men ändå)

OCH VET NI? Jag har blivit besatt av en grej. SÅ sjukt pinsamt, eller nej egentligen inte. Jag bor i en håla, har ingenting att göra, kollar på halv åtta hos mig. Så varför inte kunna bli besatt av att spela Harpan på datorn? Så sjuuukt roligt. Tror jag ska spela nån timme nu innan jag ska sova..


Och ja.. jag är sjukt seriös.
April är en hektisk månad, det är nu alla ansökningar (nästan) ska lämnas in till skolor till hösten. Jag har fullt upp, jag ska söka 5 olika utbildningar. 2 st i Stockholm (fanfanfan) 1 i Göteborg, 1 i Orsa, 1 i Söderköping. Och nu ligger jag och kollar boende ifall man kommer in så man slipper gatan.
Så jag ropade hit min bästa vän, för han måste också vara med och bestämma.
Vi har lite delade meningar.


Inte så gääärna, säger han här.


Dig går det ju inte att diskutera med, säger han här.


Såg rätt så bra ut. Mjau!
Självklart så har dom inte ens postat iväg mina eva & adam än, så nu får jag sitta här och tycka synd om mig själv hela dagen. Filmerna kommer säkert imorgon, oturstorsdag. När jag slutar skolan typ 16, oj så mycket jag hinner se. Eller hörrni, hela natten ju, är ledig på fredag föfan!! Håller tummarna för torsdag!



(det här är den senaste bilden på mig på facebook, mig och lina)


Jag känner för att snacka lite om en bok som jag fick låna av Lina (inte Lina i boken alltså, haha) som jag just nu håller på och läser. Alltså Linas kvällsbok. Jag har sett ettan på film, så kände inte för att läsa den, även fast jag vet att de alltid är lite annorlunda. Men jag ville bara veta hur den fortsätter.
Och nu när jag läser tvåan så skäms jag när jag läser, ni vet när man läser så får man ju upp som en film i huvudet. Och vissa saker dom gör i boken kan jag inte få till i filmen, för enligt mig är dom som spelar Lina och Ivar så hemska karaktärer (alltså rollen dom gör i filmen) så jag kan inte se dom göra vissa saker. Det gör att jag skäms! Jag vill hoppa in i boken och hjälpa dom.
Men mest av allt vill jag att dom ska göra 2an till film så jag får se hur Lina & Ivar pallar trycket, haha. Så please, kommer den filmen?
I'm gonna call the person who skrev the bok and ask!!


Eva & Adam föfan, billigt också, alla 3 dvd's för 279 kr! (extra billigt eftersom mamma lovade att betala, haha) Så imorgon förhoppningsvis kan jag ligga och nörda framför tv'n! (kommer dom inte imorgon kommer jag seriöst börja gråta)
Mammas jobb ska flytta lokal med invigning på torsdag. (ett café & konditori) Och då undrade jag vad man fick på invigningen.

Mamma: Jo om man köper en kaffe bjuder dom på wienerbröd.
Jag: Hahaha, ett wienerbröd?
Pappa: Ja? Ville du ha en cykel eller?

En cykel hade ju setat perfekt!!
JAG ÄR HEMMA! BUfreakingHU!

Ja när jag kom hem på lördag natten så var jag typiskt nog sjuk. (jag som nyss vart sjuk, ett rent helvete) Vi talade lite om de i bilen.

Jag: Typiskt att jag ska bli sjuk igen.
Pappa: Du är alltid sjuk.
Jag: Nä jag var fullt frisk nästan en vecka innan jag blev sjuk igen.
Pappa: Det var väl många år sedan du var fullt frisk.

IDAG ÅKER JAG TILL MALMÖ!
Om typ 9 timmar.

Lite roligt.

Lina: Åh visst är det två Scrubs avsnitt på rad?
Jag: Yes, och du vet ju vad de innebär.
Lina: ?
Jag: Man hinner äta mer chips!

(Orkade inte ens äta under hela första avsnittet, men vafan)

61b7241d43967c4ac31021370f996ffb.png

Saknar min lilla skrutt!!!

Jag är för bra för Facebook, det är därför jag är på halvmåne jämt!!

Hallå alla glada!!

Jag kom hem för inte så längesen efter att ha spenderat natten på Lenitas luftmadrass! Efter en festande kväll, som var allt annat än dålig/tråkig. Och jag mår inge dåligt nu heller, och även fast jag sov till typ 11.30 är jag ändå trött, haha!


Bjuder på en snygg bild på mig och Lenita föfan!

Som ni vet (hoppas jag!) så driver jag ju mitt nya projekt: http://eldflugor.blogg.se frammåt. Därför blir det mindre bloggande här, men ni som vill ha mer av mig (TYP ALLA?) gå in där bara!

Idag har vi haft påskavslutning i skolan. Nu är det lov!
Tisdag v.15 ska man tillbaka igen, rätt skönt.


Igår i bilen när vi skulle mot edsken med hunden.

Pappa: Fan, det står en bil där! Nej det var en skorsten. Nej, en soptunna?
Jag: Det är en skylt!!

HAHA