Till skillnad från förra helgen var denna helg något jag behövde.
 
Förra helgen blev det galet med fest både fredag och lördag, och efter det bestämde jag mig för att köra nyktert minst en månad. Well, jag brukar kunna vara bra på att hålla det jag lovar...ibland.
Men det blev lite öl igår när vi var och kollade på the Boppers ute i en park! 
Idag har jag varit på Cirkus, jag vet inte, alltså, är det så att det var roligare förr? För det var rätt segt. Men min lilla Tilda var lika söt som vanligt så det gör ingenting. 
 
Ikväll blir det mys med pizza och en svensk film, bättre går nästan inte att få till!
 
Igårkväll!
Veckans +/-: -0,9 kg
Totalt: -63 kg
Minus i BMI: 21,55
Kvar till SLUTMÅL: 2 kg
 
Mitt BMI ligger nu på 24,79, alltså räknas jag som normalviktig. Kul kul! Känns inte så normalt än dock, så jag jobbar vidare helt enkelt. Jag har kommit in i ett bra flow med mat och allting. Visst är jag lite onyttig ibland också, har man fel i skallen så har man. Men gör så gott jag kan, varje dag.
 
Jag ska nå mitt slutmål innan jag drar till Thailand!!
DETTA ÄR HELT SJUKT! Men såhär är det, runt fredagen den 12 oktober, drar jag och bästa Isabelle till Thailand! Vi ska dit på praktik genom skolan och vara på ett awesome företag!
 
Så när vi kommer dit ska vi spendera 4 veckor i Chiang Mai:
 
I Chiang Mai kommer vi spendera dessa 4 veckor på företagets huvudkontor, se hur de jobbar och hjälpa till med det. De ska även starta en svensk hemsida så vi ska få hjälpa till med den. Woop woop!
 
Sen efter dessa 4 awesome veckor, kommer 5 nya awesome veckor på Koh Chang:
 
Koh Chang, en ö i Thailand även kallad elefant ön. Där ska vi få hjälpa till och välkomna turister, hjälpa till med transfer till och från flygplatsen, och vara med på utflykter och aktiviteter.
 
Så 9 veckor i Thailand, vi ses i jul!! Jag längtar ihjäl mig, bara så ni vet!!
(mer info kommer såklart)
HEJ ALLA GLADA MÄNNISKOR!

Den senaste tiden har jag pluggat arselet av mig och har därför inte kunnat slappna av en sekund framför datorn med lite nöje. Men mycket jobb ger till slut utdelning, iallafall i detta fall.
 
Ni kan numera kalla mig Certifierad Rovdjursguide, jag har klarat det! Hade uppguidning i Orsa Björnpark idag och kan numera "allt" man behöver veta om deras djur. Som är hela 11 st olika.
 
Här ser ni Världens största björn, Kodiakbjörnen, eller ni ser hans huvud för han badar.
Taquka var namnet på denna kille, och han är riktigt cool måste jag säga.
Ovanför står Betty, eller Beata, ser inte skillnaden. En helt vanlig brunbjörns hona.
Okej så idag började en ny kurs i skolan. Nämnligen Gudning. Är jag en guide? Öh, nej inte direkt. Jag är alldeles för skakig, osäker, nervös, och talar inte alls bra svenska. Så guide, kanske nästa årtionde.
 
Men anywho, dagen var intressant och vi tog en Walking Tour - vilket innebär att man går igenom en stad, ett område eller något, och stannar vid varje intressant ställe och berättar om det för hela gruppen. Så det gjorde vi idag, hela klassen + läraren. Alla fick vi guida om en varsin sak, ej välja egen. Jag fick kyrkan!!
 
Mitt nya älskade halsband, avgudat av många. Ugglor har den effekten!
Oj den liksom försvann!
Jag och Lillemor har ätit massor med gott, gått promenader, dansat, druckt för mycket coca cola, njutit, skrattat, snackat skit och oskit, kollat mängder med tjejfilmer...
 
Gjort egna langos!
 
Lagat egna American Pancakes!
 
Jag var all in Americano!
Hur går det här då, well jag har fått tjej veckan i månaden (mens!) så jag mår som ett as!
Det blir dålig uppdatering, dålig träning, dålig koncentration, och äter inte mycket för mår illa. Ja jag har världens problem med min vecka, har alltid så ont och mår alltid så dåligt. Värre nu än 2 år sedan.
 
Men snart är det helg, och sen kommer det hända saker.
Och ett stort avslöjande har jag också på lur.
Får se om de kommer ikväll eller i helgen - jag är lyrisk!
Som sagt, första dagen i skolan idag, fortfarande sliten efter en rolig lördagskväll som gjorde att vi blev kvar i Torsåker över natten för att sen åka hem och vara allmänt död på söndagen, och upp till Orsa.
Käkade middag med Lillemor igårkväll och taggade inför skolan, så kul att se henne!
 
Och idag såg man alla andra, det var också trevligt.
Lektionen var helt okej, innebar typ självstudier så why not hehe.
Efter skolan tänkte jag gå hem och slappa och ta det lugnt, men det fick jag inte. Jag skulle umgås med Sara & Lillemor tyckte dom, vi tog en sväng till Mora och handlade, åkte hem till L för att göra mumsig tacos, hon gjorde kladdkaka som dom åt, jag motstod, så jäkla bra!
Sen tog jag och L en powerwalk på kvällningen, ca 45 minuter och nu är jag slut. Måste få sova!
 
Kul också att folk tycker jag blitt smalare sen sist, på 4 månader ser jag tydligen så annorlunda ut. Men det är bara kul att få höra så det gör mig inte ett korvöre. Mer träning på det bara!
 
Okej, idag kör jag igång en nystart, jag kallar den all in!
 
Frukost: Ett kokt ägg och 0.5 dl fil
Mellanmål: En tredjedels banan
Lunch: Skaldjurssallad
Middag: Tacos
Mellanmål: 1 skiva paltbröd med messmör
 
Övrigt: Nada prada pronto!
Träning: ca 45 minuters powerwalk
Kommentarer: Okej förutom nått mål för lite har det gått bra idag. Även första skoldagen som jag kommer berätta om i ett inlägg om 5 minuter, haha, bara för att jag kan det liksom.
Igår flyttade jag ur lägenheten i Falun, mellanlandar nu en stund i Hofors, jobbar idag och på lördag till 22.00, på lördag kväll/natt blir det fest, på söndag flyttar jag tillbaka till Orsa, och på måndag börjar mitt sista år i skolan. Det är nu det händer kan man säga! (tycker mitt huvud börjar bli yrt)
 
Så på måndag kommer denna blogg komma tillbaka till sin forna glans med uppdatering.
Då blir det stenhårt med mat, träning, koncentration, vikt, och plugg förmodar jag.