Hej kära dagbok,
Jag har sånna problem med min fot och har så haft i två veckors tid. Jag vandrar runt i foppa tofflor för kan ingenting annat ha, jag tyckte det började bli bättre, men efter min krogrunda i lördags med converse är det åter igen illa.
På torsdag morgon ska jag till läkaren, jag vill kunna ha skor på mig igen.
Detta gör också att min träning ligger på en hylla, då jag knappt kan röra foten, böja foten, eller gå. Jag tycker detta är såå kul.
 
Så jag får sysselsätta mig med lite easy stuff om dagarna.
 
Spela minigolf...
 
Kolla på lilla Jönssonligan...
 
Och igår var jag faktiskt på lager 157, kallas tröst shopping.

Precis inkommen efter en pw på cirkus 45 minuter. Precis som igår. Så nu kommer jag sakta men säkert tillbaka efter min sjukdom, känns toppen att jag kör igång direkt. Annars brukar jag kunna vänta någon vecka för att få igång viljan och orken, men nu jäklar.

Idag ska jag åka med bästa B ut till Högbo, njuta av solen, fika, slappa..kanske spela minigolf. Bara ha en skön ledig, solig, lördag!

Har varit sjuk sen i söndags. Så ni kan ju gissa på att denna veckas träning varit i stort sett 0,2%. Eftersom jag faktiskt cyklat till och från jobbet 1.5 dag. Ska snart ge mig på det igen. Eller om jag går. Mer träning då, tar iaf 20 minuter.
Igår på jobbet blev jag serverad mat. Tror dom ser på mig att jag inte äter, med tanke på allt jag fick. Men gott gott gott var det!

Jag skriver om den idag, för att hålla humör, fokus och pepp uppe.
 
Måndag: Intervall & jogging träning
Tisdag: Gym
Onsdag: Gym
Torsdag: Vila
Fredag: Gym
Lördag: Vila
Söndag: Intervallträning
 
Jag hade ju som mål att köra 5 pass i veckan nu, och denna verkar det ju bli av. Hade inte haft något emot 6 pass, men ibland räcker inte tid och ork till och då blir de så.
Men så länge jag själv peppar mig, och tänker positivt så blir det bra!
Har även fått lite bättre koll på matintag och så, imponerad av mig själv igår. Och jag hoppas att denna dag blir minst lika bra. Jag ska slå mina egna rekord!
 
Jag testade något nytt till frukost idag, som nog får bli ny standard.
Laktosfri fil (såklart då laktos ger mig problem) med Havrekli.
Blanda blanda blanda, och sen bara äta. Hur gott som helst, och mättande.
 
Nu samlar jag inspiration och motivation till att resa mig ur sängen och göra ett träningspass innan jobbet. Göra något från Nike training appen tänkte jag, riktigt bra app.
Sen blir det jobb 14:30-22:00.
Och imorgon ska jag och Madde åka till Uppsala, över dagen, skoj!
 
Sen väntar en hel helg med jobb igen, men det är en annan historia.