Frukost: Smörgås med dubbelt pålägg + juice
Lunch: Plock på litet fat: 1 färsk champinjon, lite rivna morötter, 2 skink skivor, paprika, fetaost och lite grekisk dressing droppar över.
Middag: Pasta med kyckling curry + liten bit pizza
Mellanmål: ½ ostfralla

Övrigt: 2 godisbitar (det är mensen som gört)
Träning: Nej, gått runt på kupolen? Haha
Kommentar: Mja, what to say nu då? Jag är varken nöjd eller missnöjd med dagens intag. Jag har mens, ingenting är bra.

Annat: Fy fan, aldrig skrattat så mycket åt big brother som detta avsnitt!!
Innan jag gjorde operationen, alltså när jag fått besked om att jag skulle få göra en. Blev jag super lycklig och tänkte att yes, nu går livet i rätt riktning, nu blir det som jag vill äntligen.
Jag trodde verkligen att allt skulle bli mycket bättre, att jag skulle bli en annan person och våga mer, kunna mer och må bättre med mig själv.

FEL!

Okej, jag har inte gått ner allt jag ska gå ner, men nästan 2/3 är klart. Och jag känner ingen förändring i mitt liv förutom att jag är lättare. Vissa saker går bättre, måla tånaglarna till exempel.
Men är jag lyckligare? Nej tyvärr, inte än iallafall.
Vågar jag mer nu? Det kan jag inte direkt påstå.
Kan jag mer? Ja som sagt, måla tånaglarna då.

Operationen ger dig inte lycka och ett bättre liv, den ger dig bara en smalare och bättre kropp. Resten måste du jobba på själv! Jag har större chans att få lycka nu,  så känner jag individuellt att en smalare kropp kommer få mig må bättre. Men jag mår ju inte bättre automatiskt för att jag är mindre, det sitter i huvudet också. Dina tankar och hur du mår sitter inte bara i fettet.
Klarar du av att äta bröd och franskbrödbullar efter operationen?

Svar: JA! Det gör jag faktiskt. Jag kan äta i stort sett vad som helst, och börjar fasiken fundera om det är något fel på mig för det enda jag läser hos andra är vad dom inte klarar av att äta. Jag har ingen sån lista, jag äter och ser glad ut. Men grejen är ju att jag går ner i vikt som alla andra, jag äter ju små portioner (såklart!) men jag kan äta vad som helst. Är det konstigt? Jag måste nästan kolla upp det.
Och kolsyra funkar även utmärkt, dricker det varje dag.

Tjena godmorgon tja hej!
Här ligger jag och min m-mage och försöker få ihop ett personligt brev till höstens skolsökande. Jag har bestämt mig vad jag vill. Nu är det bara att se till att komma in. Fast där känns det inte positivt.
Men jag gör ett försök istället för att ge upp före.

Det blir Dalarna om ett par timmar. Falun, Borlänge & Gagnef.
Mina favoriter är Falun, Leksand & Rättvik. Men dom två sistnämnda får bli mer till sommaren, för det är mina sommarpalats sedan barnsben.
Har ni någon favorit stad/ort i Sverige som är mysig och speciell?
Frukost: ½ banan
Lunch: ½ ostfralla
Mellanmål: ½ äpple utan skal
Middag: Kyckling med pommes

Övrigt: Cola light
Träning: Promenad
Kommentar: Jag tror halvor är en favorit hos mig? Vem orkar en hel liksom? Och jag vet att detta schema suger, men jag har inte hunnit och så har jag inte haft nån tanke på det för har ont i magen så känner ingen hunger. Vad gör man då liksom? Tiden går ju.
Jag går igenom ett svårt stadie i livet nu medan jag väntar på maten och hör magen kurra. Den stora frågan i mitt huvud är, vadfan ska jag göra?

Snart är min utbildning slut, det är sommar.
Men vad händer efter sommaren? Varför är jag så inställd på att plugga? Varför känns det inte som att jag har något liv? Eller något på g? Varför vill jag varken plugga eller jobba? Jag vill ingenting.. Men ändå vill jag allt på en gång. Förstår ni? Nej precis, så hur fan ska då jag förstå?

Jag börjar känna mig gammal också. Snart är mitt liv slut. Och det finns inget jag kan skrika rätt ut att jag är stolt över. Bra liv, mer sånt.
Alltså vilken skillnad de är på mitt hår vid vissa tillfällen, jag ska visa er ett kort från när det är i ljuset (då man ser den hemska hårfärgen) + oplattat. Och en bild i mörkare rum (då hårfärgen ser snygg ut) + plattat.


Jag föredrar alternativ B, alla gånger.
Idag känner jag mig helt off och irriterad, jag tänker inte ens säga godmorgon till er suckers! Varför denna ilska? Jo för jag kunde inte se big brother live igår, avsnittet. Allting funkade, liven i huset, klipp, gamla avsnitt. ALLT... Utom det jag vill se. Fuck off!

Och inte nog med det, jag har bestämt mig för att gå till järnvägs stationen idag. För att slippa se bussen åka förbi eller ännu värre (?!).

Men ha en bra dag för all del!
1. Jag har fått jäkla mensperiod!
2. Bussen åkte förbi mig imorse, tack!
3. Wrapen jag köpte och var så sugen på.. blä!

Ser det gott ut kanske?

Nej just det. Jag som var hungrig..
Jag har klippt av alla naglar och målat dom röda. Vårkänsla 100%!


Sen passar det ju jäkligt bra till denna "perioden" i månaden.
Om ni fattar vad jag menar..
Ännu en dag med nya möjligheter.
Själv hoppas jag på sol, eftersom jag skulle tvinga med Jessica att gå hem från skolan och inte ta bussen. Det är några km, vet inte hur långt det är eller hur man går. Såklart.

Nu ska jag dricka min yoghurt med ett leende.


Ja jag ligger på sängen, men jag är påklädd och klar. Redan.
Frukost: 1 dl drickyoghurt
Lunch: Pannkaka
Middag: Pastasallad med kyckling och fetaost

Övrigt: Inget onyttigt idag, weho!
Träning: 30 minuter jumpa
Kommentar: Har fått i mig alldeles för lite vatten idag så har ont i huvudet, och nu är det kväll då vill jag inte dricka massa så jag får springa på toa halva natten. Får vara bättre imorgon.
Känns bra att jag tränat idag, har dock ätit på tok för lite.. igen.
Skärpning JD! Imorgon ska du äta! (har pannkaka i matlåda till lunch igen.. och salladen till middag.. varierad kost? vad är det?)
Det var en bra dag i skolan, förutom att arbetet som skulle redovisas och lämnas in var kvar i Hofors - nolla som man är? Så det blev inget sånt för mig, men jag överlever. Hoppas betyget gör det också, hon sa att det var okej tack och lov.

Nu ska jag träna, glömde tränings dvd hemma, så ska köra till en film. Kolla på den istället för jumpa, jag kommer ju ihåg mycket steg och grejer själv så det går nog bra. Fast jag glömde träningsbyxor hemma, så jag får träna i linne och trosor, tur det finns rullgardiner på rummet. Haha, och nyckel att låsa dörren för detta är inte bra för andra att se när jag står och skakar mina fett lår.

Nä, mindre snack och mera bränn. Vi hörs!
Okej inte världens trevligaste ämne men måste ta upp det.

Jag satt på toa igår kväll, plötsligt ser jag en axel med randigt linne snett framför mig. Vilken jäkla panik, inte fan sitter de väl någon annan här? Eller de finns inge fönster..? What the fuck!

Men då kom jag ju på att det är en spegel, där satt ju jag.


Måndag
Skola 9-15 (typ). Handla + träna.

Tisdag
Skola 9-15 (typ). Träna + skoluppgift.

Onsdag
Skola 9-15 (typ). Hem till Hofors.

Torsdag
Åka till Dalarna (överraskning eller vad?) + göra klart skolarbete.

Fredag
Resebyrå och kolla resa, sen middag + bio i Gävle m. Ellen.

Lördag
VÄRLDENS BÄSTA DAG? IALLAFALL BÄSTA HÅKAN! Äntligen dags!

Söndag
Träna. Och ja.. någonting.

Bra vecka? Jajamän!

Selena (måndag) - 2 kg (-12,9)
Malin I Form (måndag) - 1 kg (-7,8)
JD (fredag) - 2,7 kg (-9,6)
Frugan (fredag) - 0,1 kg (-15,3)
Sara (fredag) - 1,2 kg (-6,7)
Linda H (fredag) +- 0 kg (+0,5)
Tess (fredag) -1,8 kg (-8)
Petronella (lördag) + 0,1 (-4,4)
Sanna (söndag) - 9 kg (-9)
Linda (söndag) - 1,1 kg (-8,9)
Sanna (söndag) - 0,2 kg (-2,5)
Donken (söndag) + 0,2 kg (-12,3)
Frida (söndag) + 0,3 kg (-1,8)

Linda - har paus fram till 2 maj. gått ner: 12,1 kg.
Mitt fatass - har helg denna period. gått ner: 3,3 kg.
Malin J - har paus denna gång. gått ner: 10 kg.
Josefine - har paus denna gång. gått ner: 1,2 kg.
Rumptott - har paus.
Katta - som blir hemlig en stund men hon är med.
Fia - som blir hemlig en stund men hon är med.


20 deltagare totalt!

124,3 kg/400 kg = 275,7 kg kvar!! Heja!
JAG SKA ÅKA UTOMLANDS!! Nu jäklar börjar det hända grejer. Okej, resan blir inte förän i sommar, vi vet inte när. Men jag ska åka. Och fatta hur snygg jag ska vara då. Sa någon träning 24/7? JAJEMÄN!

Nya solbrillor har jag också:

Detta är förvirrande, när mina två klockor visar olika tider. Då får jag ont i huvudet, ingen lätt huvudvärk heller utan detta är ganska illa.

Sen har jag räknat ut att eftersom man ställer fram (?) klockan så förlorar man en hel timme idag, jag hade nog hellre ställt tillbaka tiden för jag har så mycket jag måste hinna göra så hinner inte med att någon snor min tid. Men ingen lyssnar väl på mig.

Halv sju... halv åtta? Eller kanske halv elva?
Jojomensan, nu är jag hemma efter en hel dag ute. Först Valbo köpcentrum, handling och mums fika, sen vidare till Sala för ett snabbstopp. Sen Västerås, vilket var dagens syfte. Vi åkte dit för maten, haha jag vet men det är så gott, men blev lite handla där med.
Och för er som är nyfikna, så åt jag nästan 1/3 av denna portionen.
Kostar bara 49 kr (!!) så det känns helt underbart värt!
Okej angående utmaningen -20 kg till midsommar (där dessutom endast 5 personer lämnat in resultat, bra jobbat hörni) men jag börjar få panik.
Jag har 10,4 kg kvar, det är 0,8 kg i veckan, inte jätte svårt.

Det är inte där paniken sitter.. Det är det andra. Att väga mindre, bli mindre. I mina ögon är jag fortfarande fet, jag är bra på att vara fet och väga mycket, jag är skyddad där. Alla vet vem jag är då, och viktigast av allt - jag vet vem jag är då.

Men nu börjar vågen visa mindre och mindre, snart är jag nere på 80 kg, det är hur lite som helst. Kan inte ens minnas när jag vägde så lite sist? Detta skrämmer mig lite, vad gör jag när jag gått ner, hur uppför man sig när man inte längre är fet? Vad gömmer man sig bakom, och hur klarar man av det?


Tänk att man kan få ångest över något man längtat efter..

Det är inte lätt att spara pengar när man fyller år.
Hur tänker du då undrar säkert ni, eller hur?

Jo såhär va, nu fyller ju jag snart år, och får hem en massa rabatter, grattis på födelsedagen hit och dit. Självklart uppskattar jag det, men jag måste ju köpa något för att få mina 30, 40 eller 50%. Jag måste ju slösa pengar för att tjäna pengar. Låter dumt men fan så sant.


Vågen visade: - 2,7 kg sedan två veckor tillbaka.


Bra:
Jag har gått ner mer än 40 kilo, som var mitt mål! HAPPY!

Dåligt:
Dåligt? Dra åt skogen, jag är bra.

Göra:
Träna ännu mera, bränna fett fett fett!

Nästa mål:
Gått ner minst 1,5 kg nästa vägning.

Varför vaknar jag så tidigt? 6.15.. suck.

Jag är så glad att det är fredag och snart helg, jag är helt slut i kropp och huvud jag behöver en paus. Blir lite kortare dag på praktiken för att komma hem och göra skolarbete, knappt hunnit börja med det. Har så långa dagar så när man kommer hem är jag ju slut.

Snart är det 2a april också, H. Hellström. LOVE!
Det här med badkläder är sjukt svårt, what to have? Jag verkligen avskyr baddräkter, tycker inte alls de är fint. Eller dom som är fin skulle inte passa mig. Så jag har beställt en bikini, inte en chans att jag skulle gå runt i endast bikini i sommar på stranden, möjligtvis vassen men knappt det. Någon måtta får det vara!
Jag har köpt en bikini som jag kommer använda när jag ligger och solar. När jag ska resa mig upp eller så tänker jag ha badlinne över.

Mycket dumt har jag gjort, men gå runt i bikini och visa min stora mage med massa ärr från bristningar och operationen är inte något jag ska!
Guldbikini har jag köpt. Inte riktigt som denna, men nästan.
Det är mycket snack om de här med cola, cola light, cola zero. "det är mer socker i light", "cola zero är farligt", "vanlig cola är inte bra".. blabla..

Jag vet inte alls vad som stämmer, men en sak ska ni ha klar för er. Jag tror inte på något, jag dricker cola light för att det är godast och minst kolsyra. Inte för att jag på något sätt tror att jag blir smal, är nyttig eller något annat. Hur ni gör är upp till er, jag håller mig till light.

Godmorgon solstrålar! Ser ut att bli sol idag, trots att det blåser utav fan.

Nu är det dags för ännu en dag med praktiken, roligt.
Jätte konstigt att jag vaknar så tidigt dock, i måndags och tisdags när jag skulle upp sju så var jag dötrött och ville inte upp. Nu onsdag-torsdag när jag får sova till halv åtta så vaknar jag pigg före sju. Galet!

Hoppas ni får en bra torsdag! Snart helg!!
Från ellos (mitt nya favorit ställe)
1. Jag vill ha mer värme, mer sol och mindre snö.
2. Jag vill söka en skola och få ett ja på en gång.
3. Jag vill vara normal i min vikt nu.
4. Jag vill ha en klänning och juni.

Detta är från i somras, ser ni brännan?
Jag hade en helt underbar sommar förra året. Repris + lite till tack!
Godmorgon alla fans! Hur fan är läget?

Själv känner jag mig tröttare än någonsin, och väldigt mycket förvirrad. Jag blir alltid nervös när det är första dagen med någonting. Och nu är det första dagen på Faluns turistbyrå, det kommer säkert vara jätte bra, jag känner det. Men ändå är jag nervös. Sjukt irriterande.

Kommer hem vid 18 tiden eller något sånt, det blir långa dagar.
Tur att blogg.se har blitt jäkla bra, så man kan tidsinställa inlägg, puss!

Fördelar med blogg.se:
- tidsinställning
- enkelt att göra fina designer
- bra adress

Nackdel med blogg.se:
- att det ofta krånglar och inte funkar

Det må vara mindre nackdelar, men den väger upp och vinner ändå!
Frukost: Smörgås med ost och skinka + apelsinjuice
Mellanmål: Liten bit naturdiet choklad
Lunch: Spagetti och köttfärssås
Middag: Hemmapizza

Övrigt: Cola light, kexchoklad
Träning: Promenad
Kommentar: Angående maten, helt okej, två till mellanmål hade varit bra men what to say? Kexchoklad, helt onördigt även fast det var lite. Lite är något, lite räknas lika som mycket. Så det så.
Det här med kläder kan störa mig enormt mycket ibland, vissa plagg kan bli så galet populära så alla går runt i det. Nyss var det basket jackan, och ja, jag tycker den är snygg men bara för att alla ha den vill jag inte längre ha den. Sen den nya vårjackan på H&M som jag var på väg att köpa, så glad att jag hittade en annan, för nu går ju alla i den. Den är absolut snygg, men tack vare manin runt om överallt vill jag inte längre ha den.

Jackan som jag köpte har jag inte sett en enda person använda, jag älskar den. Och kan visa en bild på den sen så ni får se.
Godmorgon! Jag är dödstrött, måste sluta lägga mig efter tolv och gå upp klockan sju. Inte konstigt man är zoombie hela jäkla dagarna.

Jag har missat att vi är inne på vecka 12 på utmaningen, sjukt eller hur? Nästan halva tiden har gått, och jag har inte ens gått ner hälften av det jag ska. Så andra halvan kommer bli kämpig nu, men jag tänker fan inte ge upp. Jag är en hero, ingen loser! Det viktigaste för mig är att kämpa och ha viljan, jag behöver inte klara det bara veta att jag gjorde så gott jag kunde.

Ha en bra dag, nu är det praktik som gäller!
Hur orkar du kämpa hela tiden? Jag blir så trött speciellt när det inte ger någon förändring...vill bara ge upp..varför ska jag fortsätta?

Svar:
Vill bara börja med: JESUS AMALIA! Om du inte vet varför du ska fortsätta så sluta då? Vet du ens vad du gör? För vet du vad du gör så borde du veta varför du ska fortsätta. Du ska fortsätta av det skälet du hade när du började. Se tillbaka på det, tänkt tillbaka första dagen: varför i helvete började jag?

Ser du det? OKEJ. Du ska fortsätta för att du en gång var smart och klok och ville ha en förändring, du orkade inte med hur du hade det. Du vill ner i vikt, du vill gå ut från vassen och du vill må bättre. Men om du inte vet varför du ska fortsätta, hur ska jag veta?

Ta ett snack med dig själv, jag tror du finner svaret där inne!Låt det ta den tid det tar, du har inte ALL tid i världen. Men den du har är värdefull, vill du inte uppnå ditt mål och leva det du har kvar som världens lyckligaste människa? Istället för att bara fråga varför.


Okej, jippi yey Kissie ska skaffa ny design, whatever. Det som stör mig är att hon delar min födelsedag? Och vilka kommer på hennes fest, jag ska fan också ha en fest. Wanna join?

Jag som trivdes med att vara sämsta bloggerskan med det födelsedatumet, jag var ju den enda jag visste.. tills nu då. Tack för den!
Måndag
Praktik 9-13. Gävle + bio med Ellen.

Tisdag
Praktik 9-13. Luncha, söka skolor och sommarjobb.

Onsdag
Börja ny praktik i Falun. 9.30-17. Skolarbete.

Torsdag
Praktik 9.30-17. Skolarbete.

Fredag
Praktik 9.30-17. Mysfredag!

Lördag
Någon form av träning.

Söndag
Någon form av träning. Klar med skolarbete!

VILKEN VECKA! Jag är redan trött. Kommer inte hinna mycket dom dagarna jag har praktik, åker hemifrån 8.30 och är hemma vid 18 tiden.
Inte direkt solsken, men tror det blir en rolig praktik!

Kommer självklart kolla Big brother varje dag också - skriver ut det, så ni slipper fundera och fråga över det liksom.
1. Varför, jag undrar bara VARFÖR vann saik den där jävla bandy finalen? Ja, okej, jag erkänner: jag HATAR saik, och jag överdriver verkligen inte.

2. Alltså.. detta gör mig galen nu, men varför är Nicky nominerad i bb? Fattar ni inte att han kan åka ut? Och åker inte han ut så åker Katta ut, fan ut med Peter istället så jag kan slappna av när jag ser skiten. Sen tar vi ut Roza för hon har varit immun alldeles för länge för min smak.

3. Kattmat, varför stinker det så jävligt?

4. Varför, herregud, varför har inte jag nå barn? Tilda gör mig tokig jag vill också ha en egen unge. Eller henne, det går också bra för all del.

5. Jäkla halka, nedrans halka, förjävliga halka. Försvinn!
Jag mätte mig idag, första gången på ett bra tag.
Resultat (summan inom parentes är den totala minskningen):

Hals: - 1 cm (- 4 cm)
Överarm: - 1 cm (- 3,5 cm)
Handled: - 1 cm (- 3,5 cm)
Byst: - 6 cm (- 22 cm)
Mage (naveln): - 5,5 cm (- 29 cm)
Midja: - 4 cm (- 25 cm)
Rumpa: - 3 cm (- 17 cm)
Lår: - 0,5 cm (- 20 cm)
Lår (ovanför knäskål): + 1 cm (- 10 cm)
Vader: - 3 cm (- 10 cm)

- 24 cm sedan sist.
- 143 cm totalt!
Att förlora så många cm är helt sjukt, ändå har jag mycket kvar!

Jag älskar när himlen är blå, solen skiner och all äckel snö försvinner.

Nu ska jag äta en liten frukost sen bege mig ut på en promenad med ett par converse, undrar vilken färg jag ska ta? Ska spara dom rosa och röda ett tag till, tills det är med vår & sommar ute, mer feeeling. Happiness!

Frukost: Smörgås med smör och ost + mjölk.
Lunch: Thaimat (rester igen)
Middag: Grönsaksstavar med dipp?

Övrigt: Några chips och bitar choklad
Träning: Promenad
Kommentar: What to say? Jag har ätit alldeles för lite idag.. igen. Men jag är nästan aldrig hungrig längre. Sen att jag ätit lite chips och choklad får mig inte att må dåligt, det är inget som händer speciellt ofta och nu var det myskväll så why the hell not liksom?
Lördagkvällen spenderas med B & Angel, vi ska ha filmkväll hos mig.
Jag har redan förberett på egen hand inför kvällen, så duktig jag varit.

Det blir en nyttig kväll:

Haha trodde ni ja:

Fast för mig blir de nog mest det översta ändå, för jag frågade B om chipssmak och hon sa doubble cheese with chili, och det var inget för mig.
Chokladen, mja, en bit eller två kanske, får så ont i magen av choklad!

Hoppas ni också får en trevlig lördagkväll!
Jag har varit och hämtat ut ett paket på posten, ett efterlängtat pulver som jag har velat prova ganska länge nu. Äntligen slår jag till!
Det är Whey Class+ från Svensktkosttillskott, min favoritsida absolut.

Vilket problem jag har, har en uppgift från skolan att sätta ihop ett reseförslag till ett sportigt-par som nu ska utomlands en vecka.
FÅR JAG FÖLJA MED? Man försvinner ju inne på ving, fritidsresor och allt det där. Nästan så jag kollar mer åt mig själv än till skolan. Jag vill åka!

Men nej.. JD får stanna kvar i Sverige, för där är det massa snö.

Asso jag måste bara tacka, har fått över 30 kommentarer på mitt hår om hur snyggt det är. En annan börjar ju nästan gråta! TACK snälla ni!
Frukost: Smörgås med smör och ost + mjölk.
Lunch: Thaimat (rester från igår)
Mellanmål: Liten bit bröd, dubbelt pålägg + gurka.
Middag: Fläskfilé med klyftpotatis

Övrigt: Cola light
Träning: Promenad
Kommentar: Äsh, inte vet jag.. låter så tråkigt detta. Jag äter helt vanlig mat, idag blev det dubbelt med bröd jag som nästan slutat helt. Men de känns okej ändå. Jag vet att jag ska äta fler gånger!
Före:

Efter:

Vad tycker ni om ändringen? Jag är supernöjd.
Alltså jag blir galen, jag var så lycklig igår för solen, blå himmel och att jag köpte en snygg ny vårjacka som jag skulle gå ut med idag med mina nya röda converse. Åh så lycklig jag var.
Och nu snöar det utav bara fan? Är det tacken eller? Jag blir galen.

Anywho, jag ska snart iväg till frissan, dags för något nytt.
Hörs efter. (om det blir bra, haha)

img_0338 (MMS)

Första tårtbiten någonsin, för igår fyllde fasters gobit 1 år, tiden går kriminellt fort. Hon satt och njöt och geggade. Så söt!

På den senaste tiden har jag fått fler och fler cravings efter shorts, jag vill ha ett par, två par, fem par, hundra par. Jag vet att jag aldrig kommer få världens snyggaste ben, men det gör ingenting. Jag kan gå med dom hemma, bara känslan av att veta och se att jag kommer i dom räcker.

Idag mår jag äntligen lite bättre, nu bara snorar & hostar jag ungefär. Inge feber eller helmatt i kroppen, alltid något. Men det blir ingen träning ändå, för så pigg är jag inte.. Stackars mig.

Grejen är att jag blitt sjukt sugen på fruktsallad men då måste jag ju slösa pengar på massa frukt, och så kan jag ju bara äta så lite och den håller ju inte i evigheter i kylen. Eller så får jag äta den 5 mål en hel dag? Haha, det är ju en idé. Jag får fila vidare på idén.
Basics:

Hur många syskon har du?
Svar: Ett. En storebror som är 5 år äldre.
Har du nån löööv i ditt liv, förutom kjell som är sjuk?
Svar: Nej jag håller mig till Kjell ett tag till bara. Åtminstone tills han blir helt återställd, och det kan nog ta ett tag.. stackarn.
Hur många barn vill du ha?
Svar: Två eller tre, kan inte bestämma mig.
Vad ska de heta? (minst 25 styckna helst..)
Svar: Som sagt, två eller tre. Haha. Skriver jag ut namnen kanske någon snor dom av mig? Det vill jag inte riskera. Ingen ska heta Robert iallafall.
Hur vill du bo? Hur och var bor du nu?
Svar: Jag vill bo i en lägenhet, gärna i Göteborg. Just nu bor jag varannan vecka hemma hos föräldrarna och varannan på ett slags vandrarhem i Bollnäs eftersom jag pluggar där uppe.
Har du ett wii?
Svar: Ja det har jag, inte använt det på evigheter dock.
Hur många filmer har du? Vilken film har du sett flest gånger??
Svar: Några hundra. Flest? OJ! Hundtricket tror jag leder sen förr.
Har du någon pöjk som hjärtat klappar lite extra för?
Svar: Ja det har jag faktiskt, sedan flera år tillbaka, sitter fast.


Gastric bypass:

Vad fick dig att bestämma dig för att göra en GB-operation?

Svar: Jag hade varit hos läkaren flera gånger det året, och varje gång vägde jag lite mer. Till slut bestämde jag mig för att jag orkar inte mer. Började snacka om operationen, visste ingenting om den, men bestämde mig 10 minuter senare att jag ville ha den.
Hur lång tid tog det för dig att få operationen?
Svar: Från de att remissen skickades till Stockholm tog det ett halvår ungefär.
Ångrar du att du gjorde den?
Svar: Inte ett dugg, aldrig någonsin. Hoppas det håller i sig.
Fanns det något annan möjlighet för dig att gå ner i vikt?
Svar: Det finns alltid andra möjligheter, jag har provat massor, och hade jag varit starkare som person hade jag klarat mig utan en operation, men nu är jag inte det. Så jag valde ett sätt att få en rivstart på, och som hjälpte mig se livet, ljuset och viljan att fortsätta och överleva.
Jag undrar vad du vägde som maxvikt?
Svar: Min maxvikt var 135,5 kg. Konstigt att man vill göra en ändring va? På min senaste vägning 6 månader senare vägde jag 97,5 kg. Jag har drygt 30 kg kvar, men nu mår jag äntligen bättre. Att inte väga över 100 är en sån underbar befrielse.
Är det något speciellt nu när du är sjuk eller är det vanlig förkylning? Tänkte om man lättare blir sjuk om man gjort en Gastric Bypass, om det tar ner immunförsvaret eller så?
Svar: Jag vet faktiskt inte om det tar ner immunförsvaret? Min sjukdom nu är något som går, en influensa som jag blev smittad med. Jag måste säga att jag upplevt att jag fått ett bättre immunförsvar efter operationen, efter att gått ner i vikt och blivit mer aktiv.
Betalade du själv för operationen eller var det kommunen?
Svar: Jag fick allt med operationen betald. Tack och lov, annars vet jag verkligen inte om jag suttit här nu och varit opererad och 38 kg lättare.


Annat skoj:

Jag är mer intresserad av vafan du blöder näsblod så länge?????? har du pillat dig i näsan??
Svar: Haha klockrent, jag har faktiskt problem med näsan sedan flera år tillbaka. Börjar jag väl blöda så kan de sitta i i evigheter. Har länge pratat om att bränna för att slippa detta, men det låter så läskigt.
Varför är du så gullig?
Svar: Jag är så go och bra så de finns inte ord att beskriva why!
Varför tycker du så mycket om Nicky i bb?!
Svar: Haha Lina du är så elak. För att han är så snygg? + att avsnittet när han satt och grät fick mitt hjärta att smälta, han var så söt då så jag blev kär på nytt.
Jag undrar om du ska ner till Töreboda nåt i sommar?
Svar: Ja det ska jag! Sommar, Göta Kanal, Töreboda.. inget låter väl fel där?
Jag undrar om din drömbil?
Svar: Oj svårt, på senaste tiden har jag blivit kär i vita, helvita blanka bilar.
Nämn en pinsam grej du gjort???
Svar: Jag har gjort mycket pinsamt. Men jag kommer ihåg för ungefär ett år sedan gick jag i "gallerian" här jag bor, och så halkade jag till och skulle ta tag i en klädställning som stod ute i gången, men den var inte så stadig så både jag och den föll i golvet, haha.
I wanna talk about munsårsplåster.
15 små plåster på apoteket för 106 kr, jag smäller ju av.

To put it on the sår?
Första försöket: råkade vika den dubbel.
Andra försöket: satte den för snett.
Tredje försöket: hamnade för långt in i mun.
Fjärde försöket: helt okej asso.

Nu har jag bara 11 plåster kvar.
Det har varit mycket snack om Gastric Bypass operationer sen Kalla Fakta började sina nya program med det innehållet. Och jag lovade att skriva vad jag tyckte om programmet och lite annat kring allt detta.

Jag blev lite besviken på del 1, i torsdags. Dom tog ju bara upp allt dåligt med operationen, som att det inte finns något bra, ingen som är nöjd. Så kan det ju verkligen inte vara? För mig har det bara gått ett halvår sen min operation, men jag ångrar ingenting och ser ingenting negativt med det än. Självklart vill jag inte ha lös hud som dom snackade om men det visste jag redan innan att man skulle få. Så jag lever med det.Angående Linnéa's kommentar kring detta så har tjejen helt rätt.
Och att hon ser mig som en förebild gör mig verkligen glad, men ändå så funderar jag hur mycket förebild jag är efter ett halvår till. Blir jag lika deprimerad som dom i programmet då? Jag håller tummarna för att jag fortsätter vara så bra som jag är.
Och att jag kan vara en förebild för fler som vill göra den!
Jag har en fråga till er people. Gillar ni när jag inte uppdaterar?
För grejen är den att under denna tid när jag varit sjuk och gjort 1-2 skit inlägg om dagen är dagarna jag fått mest besökare på länge, haha, sjuka ni är.

Så välj ett alternativ 1,2 eller 3 här nedan. Tar bara några sekunder.

1. Ska jag fortsätta göra 1-2 skit inlägg om dagen?
2. Ska jag göra 1 skit, och 1 bra inlägg om dagen?
3. Ska jag gå tillbaka till förr med 3-4 "bra" inlägg om dagen?

Och vill ni fråga mig något så har ni frågestunden i inlägget nedan.
Tjingeling!
Godmorgon!
Vet ni vad? Är hemma hela denna vecka från skolan (går ju skolan mån-ons) kände att jag kommer inte orka. Plus att jag blött näsblod över ett dygn nu, värst på nätterna så jag inte kan sova. Funderar starkt på att bränna näsan så man slipper detta.

Det händer inte så mycket dessa dagar då jag är sjuk, därför tänkte jag köra frågestund.
Jag vet att många har föreslagit att jag ska ha det. Fråga vad du vill!Några frågor om min Gastric bypass operation går också bra.

AVSLUTAD! Tack för denna gång.
Malin I Form (måndag) - 1,5 kg (-6,8)
Linda (måndag) - 1,7 kg (-12,1)
Selena (måndag) - 1,3kg (-10,9)
Petronella (fredag) -1,4 kg (-4,5)
JD (fredag) - 0,7 kg (-6,9)
Tess (fredag) - 2 kg (-6,2)
Linda (fredag) - 3,2 kg (-15,2)
Malin J (fredag) + 0,4 kg (-10)
Mitt fatass (fredag) + 0,7 kg (-3,3)
Sara (lördag) - 1,7 kg (-5,5)
Linda (lördag) - 1,6 kg (-7,8)
Frida (söndag) + 1 kg (-2,1)
Linda H (söndag) + 1,5 kg (+0,5)
Josefine (söndag) - 1,2 kg (-1,2)
Sanna (söndag) - 0,3 kg (-2,3)
Linda P (söndag) - 1,5 kg (-1,5)
Donken (söndag) - 1,6 kg (-12,5)

Katta - som blir hemlig en stund men hon är med.
Sanna - kommer nästa uppdatering! gått ner: - 3,1 kg
Pauline - paus denna vecka. gått ner: - 5 kg
Fia - har paus ett par veckor, återkommer!
Rumptott - vill vara hemlig en stund.

22 deltagare totalt!

116,4 kg/440 kg = 323,6 kg kvar!! Heja!
Vad kul att jag bara mår sämre och sämre för varje dag som går, känns verkligen kanon bra. Då vet man att man lever liksom, rena rama livtecknet.

Sen börjar min svajande kropp och mitt värkande huvud fundera på om de kanske ska komma någonting i magsäcken idag eller inte? Jag tror nästan jag är tvungen att gå ner och stoppa in någonting, även om det tar emot. Men mår man dåligt av brist på ätande, så måste man.

Hoppas ni har en bra dag!

Jag ger upp, nu funkar inte Kjell heller. Tappade han i en vattenpöl (no need for you to rub it in my face) ljudet funkar inte, han vibbrerar och fiser men det är allt. Om han inte blir bättre får jag lämna in han, kanske lämnar jag in mig själv på samma gång.

Jag mår fortfarande asdåligt, det blir sängen sängen sängen för mig hela rena rama dagen. Huvudet dunkar och halsen svider. Jag säger bara.. varför?

Anywho, i brist på annat ska jag berätta om min nya upptäckt:
Ibland när jag duschar tvättar jag kroppen med hårschampo. Idag läste jag på flaskan "för extra volym och fyllnad".. Shit, inte konstigt att man blivit så fet!! Från och med nu blir det till att duscha i diskmedel. För på den flaskan står det: "Tar bort även det svåraste fettet".
Alltså detta är bortom all kontroll, jag har ingenting i huvudet eller någon annanstans heller för den delen. Mår så dåligt så orkar inte blogga. Inte mer idag.

Håller tummarna och ber om att jag får uppleva en morgondag.
Hur många besökare har du ungefär per dag?

Min senaste månad:
Ligger på 88 hittills idag, det lägsta jag haft är 158. Snittet är vid 170-180/dag.

Man är ju ingen Kenza eller Blondinbella precis, men jag är nöjd med min blogg och tänker inte så mycket på hur många som besöker, det har inte att göra med varför jag bloggar. Folk hänger upp sig för mycket på det tycker jag. Shit, blogga för din egen skull, hjälp andra. Har du 3 läsare som tycker om dig och som tycker du är inspiration, well, de är väl bättre än 100 000 som tycker man är dum i huvudet?

Vågen visade: - 0,7 kg sedan två veckor tillbaka.


Bra:
Att det var ett litet minus, ingen nolla inget plus.

Dåligt:
Jag. Jag är dålig och seg.

Göra:
Börja inse att jag måste jobba hårdare än vad jag gör.

Nästa mål:
Komma över - 40 kg gränsen!
21.00 på tv4.
Det gör jag.. men ska lätt se reprisen!

Det handlar om folk som gjort magsäcksoperationer.

Från internet:


Antalet fetmaoperationer ökar explosionsartat i Sverige. Men många ångrar det drastiska ingreppet där nästan hela magsäcken kopplas bort.

- Det går inte en dag som jag inte önskar att jag aldrig gjort operationen, säger Linda Söderlund i Tibro. Jag trodde verkligen på att gå ner i vikt och bli lycklig.

I takt med det ökande antalet operationer kommer också larmrapporterna om svåra biverkningar som problem med överskottshud, bristsjukdomar, depressioner och alkoholmissbruk.

- Innan tröståt jag, men det kunde jag ju inte göra längre. Då blev det alkohol, säger ”Karin”.Jag har ju som bekant själv lagt mig på operationsbordet, men än känner jag ingen ånger? Och jag kan inte ens tänka mig att jag skulle kunna göra det?
Ska bli intressant att se avsnittet och förstå mer.
Vilken är snyggast i tv rutan just nu enligt dig?

Svar: Haha, weird som jag är bara måste jag säga Nicky i big brother. Om jag inte gör det så kommer Lina bara kommentera här att jag ljuger, haha.
Jag vet att han kan bete sig hur konstigt som helst i tv, han kanske ljuger hur mycket som helst, umgås med den värsta tjejen i hela världen tror jag? (Roza). Men jag kan inte ro för att han är snygg.
Godmorgon alla glada!

Idag ska jag och min kära klass iväg till Stockholm, Älvjö närmare bestämt. Det är Vildmarksmässa på g, inte en aning om vad det är? Massa björn, älg och fiske typ? Haha. Men kul iallafall att komma iväg och göra någonting nytt och annat liksom.

Nu ska jag dra till bussen, tjing!
Jag tänkte att jag skulle gå igenom lite om det här med redovisning, ni som har hängt med i svängarna ett tag här på bloggen vet hur fett jobbigt jag tycker att det är.

Jag tror det har med hela skolgången att göra, mestadels högstadiet. Man stod där framme och visste vad folk tyckte, vad dom sa och så vidare. Man var inget annat än ful och fet i deras ögon, man inbillade sig att dom inte ens lyssnade på det man sa för dom hade fullt upp att tänka på hur man såg ut och låter. (vilket jag tror stämde på vissa)

Det där sitter kvar än idag, att stå framför en klass eller dylikt och prata är ingenting för mig. Det är som att stå att bli betygsatt hur ful man är.
Lika när jag ska prata sittande, i en diskution eller något kan jag sällan lägga mig i, för jag har varit med om det vid yngre år att folk har suckat, skrattat eller liknande när jag säger något. Även om dom kan hålla med tycker dom inte om att det kommer från min mun.
Jag kan inte ens alltid slappna av med mina kompisar och säga vad som helst.

Synd att det inte finns medicin mot allt.

Råd som jag skulle ge andra men inte lyssna på själv:
Du är den du är, var stolt över dig själv och för det du klarar av. Tro på det du gör och det du säger och låt inte andra trycka ner dig. Du är för bra för det!
Självklart har man jätte ont i halsen, vad annars.

Idag ska jag försöka göra den där broschyren till skolan, inge bra kommer den bli men jag gör den ändå. I brist på annat. Och för att jag måste.

Jag har fått endel frågor om jag inte kan börja skriva varje dag vad jag har ätit, och tipsa mer om det. Men jag tycker själv jag äter så dåligt så man vill ju inte skämmas. Men okej, jag ska ge det ett försök, eftersom ni ber så vackert. Jag är inte omöjlig.
Jag minns i slutet på september när jag gått ner 14 kg hur lycklig jag var, jag kände mig dessutom så lätt. Jag såg mig själv annorlunda. Kände mig bra.Helt sjukt hur lycklig jag var då, har minst 50 bilder på mig själv där jag har med hela mig, halva mig, facet. Ja ni vet. Så stolt var jag.

Sen gick jag ner 22 kg till:

Och helt ärligt, så är jag mindre stolt nu än efter dom första 14 kilona.

Så det jag vill komma till är att lyckan är så stor i början, sen bara flyter det på. Nu känner jag inte ens någon skillnad, jag kan se folk ute och tänka att jag är så fet. Så säger mamma efter att jag är mindre än dom. Nej säger jag bara då.

Och kläder, alltså när folk säger att man gått ner mycket och det verkligen syns, så börjar man tro dom. Så går man in i en klädaffär och upptäcker att man kan inte ha så mycke mindre. Jag kan ha L eller XL om dom är mindre i storlekarna. Inget jäkla M här inte.
Okej, jag har inte haft L på evigheter, XL hade jag förr om kläderna var stor fast blev "normal" på mig om ni fattar. Så de är väl lite annorlunda där.

Meningen med inlägget:
Jag köper fortfarande stora kläder L & XL. Men jag letar inte 2-3 XL. Jag måste vänja mig att saker tar tid, och jag måste inse att jag måste hjälpa till mer.

Note to my self: VAR INTE SÅ JÄKLA SLÖ OCH OTACKSAM!!
Jag är så toasted (det betyder rökt va?) Har nämnligen blivit sjuk igen, igår kväll. Började med att jag fick jätte ont i huvudet och frös av bara fan. Täcke x 7, skakade och bad till gud. Orkar knappt gå nu, jätte bra då jag har planer för hela dagen. Vem behöver feber anyway?
Redan tisdag, jag har fett och pannkaka med ångest. På fredag är det ännu en gång dags för vägning, ja för ni har väl inte missat att vi är inne på vecka 10 i utmaningen? Så glöm inte era updates till mig denna vecka är ni rara! Och även fast jag har ångest ska ni inte bry er, ni är bra ändå. Det är jag som är dålig, min blogg, mitt huvud, mina ord och mina tangenter,
NU KÖR VI!

Jag får ofta många frågor i kommentarer och pepp från folk utan blogg, ibland utan mail adress så jag kan inte svara er. Vissa frågor som ni märker kommer upp i bloggen, men ni har väl inte missat att jag har en mailadress? Skriv gärna dit. Även ni med blogg såklart.


Dont forget:
bloglovin


249 kr @ Din sko.

 

Ser ni? Alltså detta får mig tänd på riktigt, vår/sommar skor med härlig och då menar jag härlig seglar känsla. Ge mig ett tåg till Göteborg med detsamma och vi är vänner för evigt.. typ!

  • Praktik måndag-fredag
  • Umgås med kusin P
  • Gävle med Ellen
  • Göra en broschyr till skolan
  • En promenad om dagen
  • Kolla big brother
  • 25-års firande
  • En filmkväll eller nått? B?
  • Åka tillbaka till Bollnäs på söndag
Hinner jag nå mer?
Nu ska jag komma med ett inlägg, ganska: långt och djupt.
Bara förvanar, antingen läser ni eller så bläddrar ni ner och läser nå bättre.

Jag har precis kollar klart på hela Beverly Hills säsongerna, och precis som i alla avslut på filmer (bröllop, hej då, skolavslutning etc.) så blir jag så ledsen, tårarna flodar och tankarna kommer upp. Varför ser det så bra ut på tv? Kan livet vara så roligt och lyckligt?

Varje jäkla gång tänker jag tillbaka på min skoltid, och varje gång drömmer och önskar jag om att få göra allting igen. Låt mig börja i sexan och vara samma person som jag är, bara ändra mitt utseende. Snälla någon, det är de enda som behövs. Jag är en bra, rolig och snäll person. Min skoltid, mina avslutningar, allt hade kunnat varit så mycket bättre. Jag vet att det beror på mitt fett, man behöver inte ha MVG i Matte D för att förstå något sånt.

Jag trivdes inte i någon skola från mellanstadiet och uppåt, det var bara en pina man tvingades gå igenom enligt lag för att gå vidare och någon gång.. kanske någon gång kunna jobba ihop ett liv på ett eller annat sätt. Ingenting annat var det, jag gjorde kalendrar överallt och räknade ner till varje lov, stort kryss över varje dag som gick. Stor längtan efter nytt kryss hela tiden. För varje kryss var det en mindre dag. Vilket innebar att jag hade överlevt ännu en dag.

Jag får aldrig tillbaka ungdomen och göra om den, leva som dom jag tittade på i smyg och drömde om varje dag. Det blir aldrig jag, JD får aldrig det. Aldrig någonsin, även hur mycket jag drömmer, hur mycket jag hoppas och hur mycket jag tittar på andra så får jag inte en andra chans.
Jag får framtiden, en jäkla framtid är allt jag har kvar.

1. Jag vet inte vad jag vill med min framtid!
2. Min vikt står total stilla, jag blir galen!
3. Vad fan ska jag göra i sommar?
4. Vad händer i höst?
5. Kommer jag någonsin få ett eget liv, eller bara bo hemma?
6. Kommer jag nå min drömvikt?
7. Får jag någonsin se mig själv i spegeln och le?
8. Får jag någongång någon som verkligen tycker om mig? För mig?
9. Kommer jag gå ner i vikt nå mer, står jag still här? Går jag upp?
10. Är jag snart tillbaka på ruta 1 igen?

Så jävla många frågor och inte en jävel som kan ge mig svar, inte ens jag själv.
Inte ens på en fråga kan jag ge mig själv ett svar. Jag blir galen!

Jag borde lyssna mer på Katta:
titta aldrig tillbaka
idag är början på resten av ditt liv
titta inte ens tillbaka på igår för det är ointressant du kan endå inte göra något åt det.

Varför kan jag inte bara lyssna på henne.. hela tiden?
Okej mamma väcker mig sjukt tidigt idag och säger att vi är bjudna på middag, fine de kan jag ta men varför ska jag då upp nu?
Middagen är kl 11.30. Äsh, de är ju föfan lunch då ju. Rätt ska vara rätt.
Fördelen är ju att jag får träffa Tilda. Nackdelen är att jag är trött.

Sitter och dricker ett litet glas fil nu, energi.
Om promenader är så himla sunda som alla påstår, så skulle ju brevbäraren praktiskt taget vara odödlig.
Valen simmar hela dagarna och äter bara fisk, och den är tjock som fan!
Kaninen springer och hoppar hela dagarna, men lever max 5 år.
Sköldpaddan springer inte, hoppar inte, kommer alltid sist, rör sig nästan inte och lever i 150 år….200 kr @ Sko Kanonen - Söderhamn
Helt magiskt men detta är faktiskt storlek 39, köper ofta storlek 39 istället för 40 nu för tiden. Jag gillar det, lite mindre storlek. De är ju bara för att fötterna inte är lika fet. För dom har ju inte direkt minskat på längden.
Mamma: Brukar du låsa dörren på kvällarna?
JD: Ja såklart. Men vi gör inte det nu bara drygt.
Mamma: Varför då?
Pappa: Ja men de är väl bara att låsa från utsidan?

Jag undrar då hur pappa tänkt komma in efterråt?
Alltså vafan, de är officiellt nå fel nu, förr gick jag direkt in och bloggade när jag starta datorn. Nu går jag först in på Big brother sidan och en blogg som jag hittat, och sen gick jag in på Selena Gomez bloggen idag igen. Jag vet ju knappt vem hon är? Haha, skådespelare eller artist? Well, båda verkar det som.

Idag blir det en sväng här i Bollnäs sen åker vi mot Gävle för att handla lite och så har jag tjatat till mig att få äta på gallerian (ni borde alla veta de om mig att jag är heeeel såld i Gallerian food i Gävle) Sen får jag åka hem och krama om Jansson! Sötnosen!

Tjena hur har eran dag varit? Min har varit topp!

Vi åkte till Söderhamn efter frukost, kollade runt på stan, åt god mat och kollade lite mer runt i stan. Mysigt ställe, jag köpte nya skor också. IGEN, jag får nå fel.
Detta var mitt 5e par bara iår, haha. Skomani? Öh nej.
Ni får se dom imorgon people, jag loooooovar!

Har precis käkat veggosallad, och nu är de dags för film.

Köpte förresten presenter till lill-Tilda som fyller 1 år snart, gobiten!

Lärt sig gå har hon gjort också, kolla in tjusiga nya skorna!

Blir jag inte känd eller miljonär så ska jag bli auktionsutropare, fan så kul.
Skulle nog passa mig!


just for ya - min nya spellista på Spotify, till er! Enjoy!

Alltså detta är ju sjukt egentligen.. God morgon förresten!

Men vet ni vad de första jag gör på datorn är? Jo först kollar jag Big Brother och en sån blogg, jag börjar bli sjukt äckligt besatt, ska till och med få dygnet runt tjänsten. Sen då? Jo då hittar jag nån jäkla Selena Gomez blogg på startsidan här och läser igenom HELA den, haha. Vad har hänt med mig?

Jag tror det är brist på frukost, ska gå och ta det.
Ligger och hostar för jag tror pappa tömde hela parfymfabriken på stan här inne nyss.
Jag har ju glömt bort att min nya magsäck fyllde 6 månader i tisdags.
Fan vad fort tiden går.

Jag har gått ner 36 kg på 6 månader.
Vilket blir: 6 kg i månaden, ungefär 1,2 kg i veckan.

Jag tycker det låter lite? BARA 36 kg på HELA 6 månader. Ush!

Såhär ser jag ut när jag kollar big brother framför datorn om dagarna/kvällarna:

Men vadå? Jag är inte bitter, huvudsaken jag får kolla.
Hur många här kollar big brother undrar jag?
Tredje dagen i rad, exakt samma sak. Men det är gott.
Grejen är ju att jag delar pajen i tre bitar, tar en sked keso, tre gurkskivor och en liten bit tomat. Det är perfekt för mig och min lilla magsäck.
TJENA Godmorgon!

Idag mår jag lite bättre, förutom denna jäkla röda vecka såklart.

Ska snart tvinga i mig frukost, städa och sen gå och handla för mor & far kommer upp hit idag. Skönt, slipper jag åka tåg hem. Det känns som lördag idag.

Och vilken sjuk dröm jag hade inatt när vi ändå snackar helt oviktiga saker, jag har för vana att jag kan drömma om de sista jag ser eller tänker på när jag går och lägger mig. Och så blev de nu, så vem drömde jag då om tror ni? Jo Nicky i Big Brother, haha. Gärna för mig för han looks good in my eyes! Mer säger jag icke, haha.

Bajbaj äppelpaj!
Ris: Blogg.se, jäkla problem hela tiden, snart byter jag.

Ros: Alla andra bloggar, är fan aldrig problem där.

När man ändå håller på och svär så kan jag passa på med lite till för att jag bara legat i sängen idag, mått som ett as och orkade inte skolan.
Mitt sällskap:

Måste bara fråga, är det något speciellt du blir peppad av? Känns som om jag skulle tappa lusten att ens fortsätta försöka..

Svar: Det är så sjukt mycket som peppar mig, men i grund och botten är det förändring. Att se en förändring på sig själv efter ett x antal kilon är en glädje som är svår att beskriva om man inte upplevt det själv. Grejen är att jag kan se mig själv i spegeln, och tänka på en gammal bild hur jag såg ut förut. Och försöka föreställa mig mitt gamla jag i spegeln, men det är sjukt svårt. Man förtränger sånna saker way för fort.
Man vill bara ha framtid, framtid, framtid. Ibland för fort.
Men att se förändringen gör att man inte kan sluta peppas!

Självklart blir jag även peppad av god & nyttig mat, er läsare - jag vet hur många ni är, och hur många som lägger ner energi på att skriva till mig, love it, sen såklart sommaren. Sommaren peppar mig sjukt mycket just nu, jag vill ha sol, bad och en grill. Och en klänning för fan. Ursäkta tjatet om klänning, men jag ska ha en.

Grattis på din... 24 års dag LP! Hennes BLOGG <-

Detta ska då vara jag:

UPDATE: Kommer detta med updates bli en vana nu eller?
Anywho, folk undrar vart man gör denna jämförelse. mvm.com heter sidan.
Jesus people, förstog inte ni att jag var trött imorse eller vad?
Klart det där är tyska sidan, haha det ser väl alla? Eller nej, vissa trodde jag hade rätt, haha, men sånt är bara roligt. Och vet ni vad, jag är stolt över mitt korkade head! Till er som fattar noll -> HÄR

Men jag mår dåligt, har mer ont i halsen, magen, kroppen.
Ett varmt bad? Ja tack.
Har jag mens? Ja tyvärr.
Om jag inte haft mens? Har inte ens nå badkar.

Allt spricker hur som liksom.

99 kr @ Åhléns. Gillar denna tid på året när de är massa rea överallt!
En annan försökte ju logga in på danske blogg här på morgonen.


Det gick inte så bra dock:

Hade jag förstått problemet så hade jag ju kunna fixat till de, men dom är inte tydliga nog. Undrar hur danskarna gör? Ordbok?

UPDATE: Jaja det är tyska, jag var trött imorse. Sluta rub it in my face!