Läsarfråga

3kommentarer

Klarar du av att äta bröd och franskbrödbullar efter operationen?

Svar: JA! Det gör jag faktiskt. Jag kan äta i stort sett vad som helst, och börjar fasiken fundera om det är något fel på mig för det enda jag läser hos andra är vad dom inte klarar av att äta. Jag har ingen sån lista, jag äter och ser glad ut. Men grejen är ju att jag går ner i vikt som alla andra, jag äter ju små portioner (såklart!) men jag kan äta vad som helst. Är det konstigt? Jag måste nästan kolla upp det.
Och kolsyra funkar även utmärkt, dricker det varje dag.

3 kommentarer

Josefine

31 Mar 2011 16:10

Gick in på facebook sidan och fick se vad du heter. Tycker det är lite komiskt för jag heter Josefine Delen och du heter Josefine Dilén :) Var bara tvungen att säga det :) hihi

Linda

07 May 2011 17:43

Men va kul med en till som kan äta allt!

Linnéa

25 May 2011 21:54

Oj vad jag känner igen mig! Folk frågar vad jag äter och inte äter, men jag tycker jag får ner det mesta. Som du säger; feta mejeriprodukter går bort och i mitt fall även allt annat som klassas som "onyttigt/belöningsgrejer". Men mat är gott, likaså kolhydrater även om man får reglera det utifrån vad man tränar och så. Lycka till med fortsatt viktnedgång, tycker du verkar ha en sund inställning och kämpar på bra!

Kram Linnéa

Kommentera

Publiceras ej