Dagens -
Jag spenderade flera onördiga minuter på att leta efter min telefon innan jag kom på att jag kunde ringa på den - vilket snabbt sätt att hitta något egentligen. Det konstiga var bara att det började ringa inne i kylen? Senil någon? Nej absolut inte!

Dagens +

So.. jag träffade en kille på en fest för ett tag sedan, snacka om att jag fall och ville ha honom direkt. Fick reda på att han hade tjej dock. PFF sa jag, ge det 2-3 veckor, sen har han gjort slut. Han såg ju mig idag! Tro det eller ej people, men idag, 2 veckor och 2 dagar senare får jag reda på att han blivit singel. Inte alls för min skull eller så, men lite lustigt måste ni medge.


Vågen visade - 2,5 kg sedan en vecka tillbaka.

Detta är ett tecken på att jag borde flytta till Göteborg. 2,5 kg på en vecka där, tänk vad ett halvår skulle göra gott. Eller kanske bara 2 månader.. haha

Anywho så är jag super lycklig över att 50 kg gränsen är nådd, finner inga ord. Idag ska jag bara njuta.

Då var man hemma igen.. helt slut, mitt arsel värker. Klarar inte av att sitta still lika länge som förr, "inte lika mycket sittdyna kvar" brukar mamma säga. Haha. Kanske har hon rätt.

Imorgon ska jag bara slappa, åh vad jag ska slöa. Och gå igenom detta + lite till som jag vet inte vart jag har någonstans..

Kanske ska räkna ut hur mycket klöver som gått åt också..

Här får ni dagens fetoutfit.

Tshirt - Monki (NY!)
Väst - Second hand (NY!)
Shorts - H&M
Örhängen - Kapp ahl
Halsband - H&M
Skor - Converse
För alla er som bor i Göteborg (och inte upptäckt denna) eller för er som är på besök och vill njuta av en god middag. Här är tips:

Grekisk restaurang.


Adress:
Lilla Kungsgatan 1



Jag njöt av en barnportion med Souvlaki och tzatsiki. Hur underbart som helst. Det är andra gången jag äter på denna restaurang, och ser fram emot den tredje.

(och ja, jag råkade börja smaka maten innan kortet, kunde inte hålla mig, haha)
Tjabba tjena hallå!
En annan har ju druckit cider och grejer såhär en fredagskväll. Vilken jäkla dag alltså, shit i byxan. Inte är det kallt ute heller, man dör ju i bastun. Åkt en hel del bil idag, varit på museum (andra världskriget - något som fascinerar mig till 100) spelat minigolf, eller ah, jag räknade slag, skrev och räknade ut vinnare och förlorare. Pappa vann så han blev mallig mot dem andra.
Dem andra = faster + dotter - min kusin, farbror + tjej.

Jag har gått sommarklädd idag, känt mig fet men finklädd.

Klänning - Gina Tricot (NY!)
Mobilväska - Kapp Ahl
Halsband - NYTT! Betyder lycka & fred
Solbrillor - Lindex
Skor - Converse

img_6900 (MMS)

Dagens lunch. Jag känner mig så nyttig. Ser ni salladen liksom?

Sista morgonen, och nu skriver jag till er före frukost, vi väntar lite med den för att få njuta extra länge. Vad ska jag plocka på mig idag?

Hade en toppen dag igår, jag älskar Haga området. Och jag är förvånad över att ingen kommenterat mitt eviga besök i Haga. Där bor ju älskade Håkan Hellström. Såg han aldrig ute dock, eller genom något fönster.

Var på en höjdar affär igår också och fick med en hel del filmer - Movieline.



Gårdagens lätta sommar outfit.

Linne - Gina Tricot
Shorts - H&M
Skor - Converse
Jag har shoppat en del här i Göteborg, och har inte så lätt för att visa allting på en gång. Så ni får se det lite eftersom, ibland har jag sakerna på mig här. Som igårkväll, en skön och fin tröja från Gina tricot.
(halsbandet är också nytt, de får ni närbild på sen)



Står på bilderna med den där jäkla stora drickan från donken, var tvungen att köpa en plus meny för att få ett glas (jag samlar alla coca cola glas, sen flera år tillbaka från olika ställen) så jag, JD - opererad fick beställa en plus meny.


Jag fetade i mig två tuggor bröd, halva hamburgaren utan bröd, några pommes.. drickan.. ja den står kvar brevid sängen, typ en fjärdedel kvar. Det är lite så jag jobbar. Men nu har jag glaset iallafall.
Är man i Göteborg måste man prova den goda hagabullen, finns på Haga nygata.



Bullhumor.. det är något speciellt med det.
Hej and hå, har precis käkat den goda frukosten, näst sista för denna gång.

Vi spenderade kvällen på hotellets wellness avdelning igår, med jacuzzi, pool, bastu, gratis solarium, och massa mys. Vi låter bilderna tala.


Fotbad


Ångbastu, isbad, vanlig bastu
(ni anar inte hur iskallt det är i vattnet, jag vågade doppa mig)



Om ni tittar noga så ser ni mig sitta i mörkret. Benen syns mest.

En större pool fanns också, men den har jag ingen bild på.
Helt underbar, har blivit massor med shopping, go fika, mat, sol, långa promenader, haga vandring, feskekörka.. ja.. lite bilder kanske istället.


Vi gick och kollade på Ullevi - jag är lite smått kär i stället.









Min middag, färska räkor med cous cous sallad och fetaost från Feskekörka.

Dagens outfit

Linne - Gina tricot
Shorts - H&M
Skor - Skohuset
Örhängen - Kapp Ahl
Väska - Gammal
Sista dagen på Kreta (lördag 16 juli)
Vi hängde vid polen och solade hela dagen, bara slappade och njöt av värmen, utomlands, tänkte inte alls på att vi måste hem.



Dagens middag:

Barnportion med spagetti bolognese


Nattflyget hem. Var innanför dörren vid 05 söndag morgon. Trött.
Jag är slutkörd i benen, så fort jag sitter och ligger gör det ont, speciellt i knävecken. Fy sjutton vad ont det gör. Men vet ni vad? I dont care. Idag ska jag shoppa lite. Bara köpt en snygg sjal hittills.
Ska försöka ta mer kort idag också, så ni slipper all nördig text.

Sen från en sak till en annan:
Att ge en kille 14 år för att ha misshandlat någon till döds?
Och sen ge 21 år till den där snubben som satt hela Norge i skräck, och till och med mig själv. Det finns ingen logik alls i det.

Just saying..

Vilken härlig dag, lalalalalalalalalalala!

Gått runt en massa i Göteborgs fina stad och parker, blev lite soligt och varmt under dagen. Och jag glömde knäppa outfit kort, hemska jag.
Blev inge shopping idag, man måste ju spara på pengarna.. en dag. Imorgon är jag back on track igen. Vi kör inga lata fasoner i denna familj.

Shopping gör själen.. ja.. hela kroppen glad.


Träffade min faster och hennes man på kvällen idag, dom hade bokat bord på en Italiensk restaurang, Pasta+. Supergod mat. Jag åt nå kött tortelini med sås och skinka och grejer, barnmenyn, gott.

Dag 6 på Kreta (fredag 15 juli) så var vi på ett vattenland utanför Chania - Limnoupolis. Jäkla härligt ställe för mig och Ellen som är 6 och 7 år, awesome. Vi hade ingen kamera med dock. kamera + vatten = no good!

Bilder från hemsidan:






Tro mig.. vi somnade gott sen på kvällen.
MIN MAGE!! Jag har precis ätit hotell frukost, vilken jäkla grej. Man dör ju.
Okej, jag vet inte ens varför jag dör för jag kan ju inte göra som mor och far och äta ihjäl mig, inte ens äta mer än vanligt. Men blev så mätt av att bara se allt uppdukat, eller se dom äta. Rap!

Nu ska vi snart ut på stan, gå bort mot Haga, blir en bra bit promenad. Mysiga stad.

Jag känner mig ganska fin idag också med mina kläder och min nya sjal jag köpte igår, ni får fet-outfit sen, nu får ni snygg fejjan istället.



Oj...

img_3077 (MMS)

Sitter på en indisk restaurang i Göteborg stad och njuter en Good chicken tikka masala. Sen då? Shopping kanske.

Vi snackar om vad min bror ska döpa sin nye son till.

JD: Dom har flera idéer, bland annat Isak.
Ellen: Isak är fint. Jonas har en kompis som heter Isak.. Eller nej det gör han ju inte, han heter Peter.. Han kommer från Island.. ISak, ISland...? Öh? Äsh!

Vi åkte in till Chania stad och vandrade runt, tog en lunch och fönstershoppade lite. Sen tillbringade vi tiden vid havet och njöt.
(torsdag 14 juli @ kreta)












Dagens middag




Skaldjursrisotto


Efterrätt on the house



Ellen: Åh jag måste knäppa kort på det fina fatet, rör inget!
JD: Varsågod. *ger henne fatet med notan*
Ellen: Fruktfatet.. varför skulle jag vilja ha kort på notan?
JD: Inte en aning.. man vet aldrig med dig.
Sen satt jag och skratta en kvart, och knäppte sen själv kort på notan.
En annan ligger och slöar med en halvpackad väska på golvet, jag får panik av att packa. Känns som jag glömmer hälften. Vad behöver man en vecka liksom? Mer än kläder och "parfymsaker"?

Vi åker till Töreboda idag, en liten håla vid göta kanal, en mysig håla. Hälsar på min yngsta faster och hennes familj för en natt.
Imorgon åker vi därifrån till Göteborg, älskade Göteborg, äntligen.

Försöker övertala fader att få spela lite Hellström i bilen, går dåligt.
Håll tummarna för mig.


(datorn är med mig denna vecka, så ni ska slippa lida)
En dags utflykt med Ving till Elafonissi beach (onsdag 13 juli @ kreta)









Stannade vid någon ravin på vägen tillbaka.






Dagens middag: Jätte god ost pizza
Glömde ta kort innan vi började äta. (och nej, jag åt inte sådär mycket av pizzan, eller tog ett par bitar och smakade, supergod)
Nämen tjena!
En annan är ju en aning bakis, men jag överlever. Med tanke på hur kul jag hade det så är det allt värt det. Lite måtta people.

Världens matbuffé med smörgåstårta, frukter som man aldrig sett i hela sitt liv, rostbiff, skinka, potatissallad, en stor kyl fylld med öl och cider, kubbspel, crocket, badminton, pappa som ramlade in i buskarna, galen moster, snygg jäkla kille, dryg kusin, älskade folk, fylla, skratt och tårar.


(bild från kreta men den symboliserar gårdagen bra)

Brun mocka shjorta/jacka, REA 50 kr - H&M
Linne, REA 49 kr - Gina Tricot
Halsband & örhängen 69,50 + 49,50 - H&M
Jag börjar morgonen med atjoo fyra gånger. Skål på det!

Idag ska jag på 60 års fest i Torsåker, jag gillar Torsåker. Förmodligen är det typ ingen som vet vad det är, ingen som vet vad Hofors är heller. Jag är försatt i världens ände. Men skulle jag bo kvar i närheten skulle jag bosätta mig i Torsåker. Ligger alldeles utanför mitt Hofors.

Nu vet ni. Kände att det var ganska viktig information.


Dags för frukost, rostad smörgås med ost och jordgubbar medan jag ska kika lite på oc som jag är numera fast i - fredagslyx!

Hav, pool och solhäng hela dagen. (tisdag 12 juli @ kreta)










Dagens middag: Grillad bläckfisk. Faktiskt rätt gott.
Fortfarande ont i magen.. det är toppen.

Ska in till Falun med bästa LP idag, she wants pizzabuffé, så det är min plikt som individ att följa med och låta damen få det hon vill.

Min farmor kommer hit idag också, stannar veckan ut och åker med oss till Töreboda på söndag. Men inte med vidare till Göteborg på måndag. Mitt älskade Göteborg.
Nu måste jag lyssna på Håkan Hellström känner jag.

Have a good day!

Här kommer andra dagen på Kreta. (måndag 11 juli)
Båt utflykt till Piratön Gramvousa och sen Blå lagunen Baloos bay.

Gramvousa









Dagens lunch:

Grekisk sallad.

Baloos bay





Dagens middag:





Souvlaki med en jädra massa tillbehör.
Vilken smärta säger jag bara. Känns som järn i hela magen. Legat hela kvällen/natten och haft ont, kan inte röra mig, inte äta, inte gå. Ena stunden svettas jag ihjäl med fönstret öppet och nästa fryser jag sönder med fönstret stängt. Det går bra nu.

Kan inte gå rakt heller för då gör magen ont, får gå ihopvikt, ser sjukt vackert ut.

Jag låter det försvinna över dagen, orkar inte med läkare och strunt.
Nu vet ni det people.
Har fått en del kommentarer om att ni vill se bilder från Kreta, seg.
Så här kommer bildbomb från första dagen. (söndag 10 juli)









Dagens middag: Gyros kyckling i Pita med tsatziki.
Har du några tips och förslag på vad jag kan göra för att göra min vardag roligare och inte enbart tänka på mat och vara hemma och deppa?

Svar: Har man brist på vänner hemma under sommarlovet kan det vara svårt alltså att underhålla sig själv. Speciellt om vädret är lite sämre så man inte bara kan sitta ute och steka i solen.

Saker jag brukar göra för att sysselsätta mig själv -
Läsa en bra bok
Skriva på egen bok
Träna, promenera
Ta en fotorunda
Hitta inspiration till bloggen
Läsa massor med bloggar
Tänka frammåt - vad vill jag sen?
Sätta upp nya mål, peppa mig själv
Eller som nu; kolla på OC


Det finns egentligen mycket att göra när man är ensam, det gäller bara att hitta det som passar en själv och hur man är som person.
Hoppas ni finner något som kan vara till hjälp!
Alltså, själva Potter filmen igår var ju inte direkt sorglig.. Förutom slutet, när allting tog slut. Bara hej då liksom. Bye. Finito. Hola.

Man har liksom följt magins värld halva sitt liv, och sen tar det bara slut. Sånt gillar jag inte. Känns som en del av mitt eget liv tog slut med deras. Sjukt jäkla sorgligt. Jag är för nedrans känslig hörrni.

Vet inte ens vad jag ska göra idag. Vet inte ens varför jag är uppe.

Ska börja om att kika på OC. Från början. Till slut.

img_8829 (MMS)

Biotajm! En annan har ju sett fram emot detta i evigheter. Ma god its time liksom!

Om en vecka drar jag till Göteborg, känner mig lite hyper glad.

Har ännu inte planerat dagarna, jag som brukar kunna planera sånt åratal i förväg. Känner mig lite besviken faktiskt. Men det går.

Som jag skrivit förut så vill jag ju testa på casino där nere. (om jag törs!)


Casino är något som verkar växa rejält just nu, blir väldigt populärt. Man samlar casino bonus på internet, går ut på stan och spelar alla möjliga casinospel. Och jag har inte ens testat.

Annars ser jag grymt fram emot shoppingen i Göteborg, nordstan, arkaden, avenyn. Min stad! Och att gå in på Monki såklart.
Kanske just därför behöver jag vinna lite casino money?

Den som lever får se.
Som några av er kanske kommer ihåg så satte jag nya mål för ungefär 3 veckor sedan. Tänkte gå igenom dom igen nu lite snabbt.

- Gått ner 50 kg till Kreta semestern! (väga 85,5 kg) x
- Väga 80 kg den 29 augusti.
- Gått ner mina 65 kg innan 2012.

Tyvärr klarade jag inte målet till Kreta, gick till och med upp innan (?) så när jag åkte till Kreta vägde jag 87,6 kg. När jag kom hem och vägde mig igår stod det 86,5 kg. Jag gick alltså ner drygt 1 kg, trots att jag var säker på att jag hade gått upp typ 10 kg.

Men jag är nöjd, har gått ner 49 kg. Verkar ha problem med 50 kg gränsen, men nu är jag hemma och ska kämpa som ett as.
Målet till 29 augusti ligger kvar. Heja!

Då var man hemma igen efter en underbart skön semester. Kom hem vid 4.30 inatt, trött som en jävla gnu. Planet var 1½ h försenat. Toppen!

Det får bli massa updatering sen.
Nu får ni bara en bild så ni ser att jag lever. (och har solat)



Första dagen på Kreta - söndag 10 juli fick jag ett MMS med en bild på en liten pojke. JD är faster x 2. Och väntar på att få se killen snart. Och lill tösen som blitt storasyster.


Jag vet inte hur det kommer bli med uppdatering där borta, jag kommer lämna min dator hemma och försöka mig på något som kallas: Semester! Vi får se hur det går. Telefonen är ju dessvärre med liksom.

I värsta fall för er stackare så hörs vi igen den 17e!
Ha en toppen vecka nu!
Sitter och läser skräck historier om att flyga när man är förkyld, hur ont det gör, att man verkligen känner att man lever, vilken smärta, hur det går, vad dom gör, vad personalen tycker, överlever man.
Fy i helvete säger jag bara vad rädd jag är! Vill inte spränga sönder huvudet. Ligger och skakar i sängen.

Ni får denna medan jag är borta.. (hur länge jag nu blir borta?)
"Some people do need help, some people can fuck off and go to hell"


Det kan hända att jag skäms en aning över vänster bilden,
men det kan också hända att jag inte orkar bry mig.

Peace!
TOPPEN TOPPEN TOPPEN!

1. Helt slut i kroppen
2. Ont i huvudet
3. Svidande ögon
4. Halsont kan inte svälja
5. Rinnande näsa
6. Åker till Kreta imorgon

Det känns som att allt inte stämmer?
Hälsokost och apotek nästa!!

Sicken bra dag jag har haft. En långlunch med Lina i centrum (kycklingcurry sallad utan pasta) sen hem och byta om och chilla, ner mot sjön en timme. Tog årets första dopp - sent, jag vet. Var tvungen att skynda mig innan jag åker till Kreta, för första doppet måste vara i Sverige, så är det bara.

Tvingade även Lina att bada, någon måtta får det ju vara på people liksom.

Har ni haft bra dag? Jag hoppas det. Mest för er egen skull.
Nu ska jag snart beställa middag - ja, beställa. Orkar inte laga något.

Ni som varit med i svängarna här i bloggen en längre tid vet att jag gillar spel av många olika slag, och att det är något jag kan skriva om en del. Nu tänkte jag ta upp det igen, lite om Casino.

Är det något som fascinerar mig så är det Casino, jag åker ner till Göteborg 25-29 juli, och där har dom ett Casino nere vid vattnet som jag går förbi väldigt ofta. Men jag kan aldrig förmå mig att gå in, antingen är det att jag har fel kläder på mig, känner mig obekväm. Ibland kan jag till och med tänka att jag inte vågar för jag vet inte om man öppnar dörren inåt eller utåt.
Kanske ska jag lova er och mig själv att besöka det iår? Ta tjuren i hornen?

Annars något som är bra för oss nervösa folk är Online Casino - sitta och fördriva timmar framför datorn med att spela. Kanske vinna.. eller förlora för all del, man vet ju aldrig hur det kan gå.
Jag har inte vågat testa det heller än, är rädd för att om jag väl börjar så kommer jag förlora alla mina pengar. Så jag ska nog bygga upp något slags konto som jag kan spela för. Då jag älskar spel, och jag älskar min dator. + att jag är ju tydligen inte allt för modig och social. Så varför inte. Man måste ju testa här i livet.

Jag har faktiskt drömt några gånger om att jag spelar på casino, typ som i filmen OC, när Summer får tag i Seth och han blåser på hennes tärningar, så vinner hon gång på gång. Han är störtförälskad hon vet inte ens vem han är. Men hon vinner och han blir lycklig. Jag behöver också någon som blåser på mina tärningar.


Det första jag skulle gå till på ett casino är roulette, jag tycker det verkar för jäkla roligt. Jag tänker dock inte avslöja vilket/vilka nummer jag skulle satsa på. Vill ju inte att ni ska vinna mina pengar.
Men seriöst kan jag behöva pengar, + testa på detta spel och känslan på ett casino.
Nej hörni, i sommar är det jag som besöker ett casino, så är det bara! Vi ses?!
Vaknade med känslan av att allt är underbart, livet, dagen, vädret, ja allt. Känns sjukt konstigt, som att jag blir jagad av satan samtidigt. Hej allt går bra nu - kom och ta mig! Eller något.

Jag såg Kronjuvelerna på bio igår, med Bill Skarsgård (och andra..) tyckte det var waaay för lite Bill i filmen. Men den var bra, grymt  bra skådespel från alla. Jag älskar svenska filmer, och svensk musik. Jag är så damn svensk.

Nu ska jag rota lite i garderoben, hitta något som man kan ha på sig som inte ska packas med till Kreta. Men ändå något som ser bra ut.
Have a good day people!


1. Strandväska - Adidas, 40 kr
2. Randig bikini - Kapp Ahl, 216 kr
3. Badshorts - Inter sport, 150 kr
4. Gråmönstrat linne - Gina Tricot, 49 kr
5. Klänning - H&M, 50 kr
6. Leopardmönstrad kjol - Gina Trcot, 129 kr
7. Vita "stickade" shorts - H&M, 75 kr
8. Duschcreme, lotion & roll on - Dove, 119 kr
Kalender - Bokia, 129 kr. Örhängen - Kapp Ahl 80 kr.
= 1037 kr - Det kändes inte så mycket medan jag handlade.

+ Solskydd, after sun, handsprit & våtservetter på Apoteket.

Jag är riktigt nöjd med shoppingen. Känner mig nog redo för Kreta nu!
Idag blir det nog fint väder, det hörs på fåglarna där ute.

Tänkte visa er gårdagens outfit, jag gillar eller snarare älskar kläder.
Can't help it!

T-shirt - Håkan Hellström, Tights - Lindex, Tröja - Second hand,
Skor - Converse

Detaljer.. viktigt ibland

Håkan Hellström sitter och spelar gitarr
Halsband, en liten "hand"spegel - julklapp från B
Mobilväska - Kapp Ahl

img_0115 (MMS)

Jag erkänner. Jag sänker garden. Jag har ätit pizza. Ser ni? Gott som Attans men inte så bra kanske. Whatever.  Och nej, jag åt inte hela. Typ en fjärdedel. Yummie!!

Vad ska man annars göra innan bussen behagar komma?



Fuck off.

Alltså jag tycker fortfarande att jag är ganska obotligt fet, men jag skäms inte lika mycket av bilder på mig själv. Jag nästan gillar att vara med på kort ibland. Fast bara ibland. Och när dessa tillfällen kommer så måste jag passa på att dela med mig innan stunden glider förbi.
Tjenamors! Idag ska jag till Valbo och shoppa kläder, känns nice.

Att bero på kläder, så fick jag en kommentar förut att det vore kul om jag visa lite gamla kläder och hur de sitter på mig nu.
Sagt och gjort, typ. Jag hade nämnligen ett gammalt plagg på mig igår, en adidas tröja som jag hade problem att knäppa när jag köpte den - magen var liksom lite ivägen.

Nu är tröjan.. lite för stor, men jag gillar den ändå - även om jag ser ut som en liten fluff!


Tröja - Adidas, Linne - Håkan Hellström, Tights - Lindex,
Mobilficka - Kapp Ahl (NY!) Skor - Converse, Hårband - H&M

Svar på kommentar till Emma:
Vad kul att du med ska till Kreta! Vart ska du? Jag ska till Maleme på Chaniakusten!
Frukost: Finn crisp med smör och ost

Lunch: Kebabsallad


Middag: Räksallad

Jag blev fundersam vart mina räkor var, dom gömde sig bra där under.

Stora välkryddade räkor, supergott.

Kvällsmål: Några jordgubbar

Övrigt: Pepsi max
Träning: Kotte-fotboll
Kommentarer: Oj, blev visst mat ute både lunch och middag. Men riktigt gott. Haft en riktigt rolig dag med Ellen. Ibland är det kul att leva.

img_1121 (MMS)

Så.. Jag provade en klänning för skojs skull. Visade resultatet för Ellen, hon rusa upp ur stolen och fladdrade med armarna: "jag har ingen astma medicin med mig". Jag tror inte det var ett bra betyg. (det var klänningen hon inte gillade, såg ut som en död pudel tydligen)

Det är inte klokt hur nyttigt man äter på festival, här är mina 3 dagar:

Nudel- & grönsak wook
Taco tortilla
Pizza slice
2 bananer
1 godis rem
Sveriges mest köpta bil
Trocadero
Gott & blandat
Langos
Chips
x antal flaskor vatten


Självklart åt jag inte mer än hälften på allt utom bananerna. Lite måtta.
(frukost och lunch åt jag hemma innan - äkta lchf style)


a'la Håkan Hellström, 250:-
Jag vaknade inte nu! - rent tekniskt, för jag blev väckt.

Jag har haft det UNDERBART på mina P&L dagar - love love love.

Igår såg vi: Kapten röd, Hola Bandoola band, Mando Diao, Radioaktiva räker, Bad religion, Mariachi el bronx, Daniel Adams-Ray, Bob Dylan, Journey & Håkan Hellström.
Lätt den bästa dagen!


Räkerna
Efter två helt underbara timmar (00-02) är jag nu så hyper så jag kan inte sova. (dessutom så ont i ben och fötter att jag icke kan slappna av). Men who the hell behöver slappna av efter en awesome konsert anywho?
Jag stod och hoppade och skrek ikapp med ett gäng sköna brudar - så värt!


På senaste tiden har jag börjat älska massa ny musik, och två av mina nya favoriter är: Timbuktu & Petter. Jag hatade rapp förut, jag stod inte ut, fatta inte hur folk kunde lyssna.. Men nu. Ja!



Smart att dom har en låt tillsammans.
Lite konstigt att jag blir nervös och känner mig fet av att gå i shorts idag - när jag kunde göra det ofta förr utan problem. Hur kan man skämmas mer över sin kropp nu fast man gått ner över 48 kg?


(de 2 bilder med gula shorts är nu - om ni inte förstod det allstå)
HALELUJA!
Jag är inte lika död idag som igår, kanske för att jag satt mycket och lyssnade igår på musiken, för att spara mina krafter till idag.
Tråkigt att det är sista dagen idag - njuta som fan nu!

Igår såg vi: Timbuktu, Asta Kask, Architects, Movits!, Underoath, The Sounds, Petter, Sator, Anna Järvinen, Social Distortion & The Strokes.

The Sounds

Jag är ett obotligt fall, jag glömde kameran. Hittar den inte. Men jag tycker Kjell är ganska duktig på sin sak ändå. Ganska fina bilder.

Jag älskar festivaler, att bara sitta och njuta av musiken i gräset, kolla spelschema och planera dagen. Köpa mat och äta i solen. Titta på galet mycket folk, snacka strunt och bara go with the flow.

Gårdagens festivaloutfit i den stekande solen: korta jeans shorts, gult linne + svarta converse och vita nymålade naglar.
Hej allihopa! Nu har jag äntligen mätt kroppen igen, ca tre månader sedan sist. Vissa minus är jag nöjd med, och andra inte.

Det som står först är sedan mars, det inom parentes är totalt sedan augusti.

överarm: - 1,5 cm (-5cm)
handled: - 1 cm (-4,5cm)
byst: - 6 cm (-28cm)
mage(navel): - 7 cm (-36cm)
under byst: - 12 cm (-37cm)
rumpa: - 11 cm (-38cm)
högst upp på lår: - 4 cm (-24cm)
längst ner på lår: - 8 cm (-18cm)
vader: - 1 cm (-11cm)

Totalt på tre månader: - 51,5 cm
Totalt sedan augusti: 201,5 cm = över 2 meter!!


sommaren 2010 vs. sommaren 2011
Hur orkar folk? Hur? Jag är typ döende i mina ben och fötter, orkar inte ens resa mig ur sängen. Och jag ska orka två dagar till, detta är sjukt - underbart!

Idag är det mängder med underbar musik igen, och jag är taggad till tusen!

Detta såg vi igår:

Veronica Maggio, Patrick Wolf, All time low, Ziggy Marley, Mustasch, Volbeat, Oskar Linnros, Graveyard, M.I.A, Doctor midnight and the mercy cult - och såklart The Ark's avslutningskonsert. Helt gaaalet!


Volbeat

Jag glömde kameran igår, gör inte om misstaget idag - lovar och svär.