foto0709 (MMS)

Dom har mitt palats i stockholm också.. (Konstigt vore väl annars kanske.)

foto0707 (MMS)

Det är tisdag folk! Jag sitter på en än så länge väldigt tom buss till stockholm. Glömde datorn hemma. (Såklart!) jag kommer hem mot helgen igen. Kanske slänger in något inlägg om dagen från denna mobil mackapär!

foto0706 (MMS)

Jaha. Här ligger jag och slappar. Vad ska man annars göra liksom??

Okej.. så. Jag har typ minst 5 vänner på facebook som jag sett uppdaterat sin bostadsort till betydligt mycket roligare ställen, jag vill inte se mer. Jag menar, come on! Snacka om att sparka på den som redan ligger, vad roligt att ni får flytta, yey. I don't care anymore!

(Nej jag har inte spelat sims hela dagen/kvällen. aajj)

Tack Sandra, för att du tar fram min besatta sida igen. När jag väl börjar spela Sims, kommer jag få panik och vilja spela det varje varje dag. Åhu! Idag är dagen jag återgår till sims-panik JD.

Tack för att ni följt mig ända hit.


Se yaaa later!
GRATTIS MAMMA MITT I NATTA! (jag kan ju glömma säga det när jag vaknar)

Har varit hemma hos Bunny med Angel och haft filmkväll, jag har ätit 50 gram popcorn medan dom gottat på chips och godis grejs. Men I survived. Feels goooooood.

Har haft i tankarna de senaste 40 minuterna att jag ska sova, men det blir liksom aldrig av. Massa annat kommer upp hela tiden. (typ facebook, bloglovin, blogg, msn, skvaller) opa!

Saker jag stör mig på just nu:

- Den jäkla radio kanalen vi har, dom säger aldrig vad dom bra låtarna heter efterråt, men skit musik, finsk folkvisa och grejer, det kan dom minsann presentera. Stick och brinn!

- När jag vill krama min katt så vill inte han, jag måste jaga runt i hela lägenheten för att få tag på han. Eller ta fram lite godis och prassla med, och sen vissa stunder när man inte har tid, ja då kommer han.. Buhu, jag vill ha en kram av han nu, JANSSON KOM!

- Min mage! Jag är så fuucking hungrig hela tiden, helt sjukt. Borde den inte vant sig snart liksom? Jag bara fundrilundrar lite.

foto0698 (MMS)

Jag har varit på skattjakt under soffan! Besviken att det inte fanns mera damm dock.

JA FÖR DE ÄR DET FAKTISKT! Och jag har typ kommit hem från jobbet för en liten stund sedan, känns som att man borde sova då man ska upp om mindre än 6 timmar. Nåja!

Nog om det.

Jag skulle kunna döda en fluga eller två för och få en kexchoklad, oh vad jag vill ha choklad nu. Choklad! Choklad! Choklad! När får stackars JD choklad? Kanske om en månad... Minst!

Om en månad kanske jag inte ens vill ha choklad ju, fuuu. Varför ska man alltid vilja ha saker när man inte kan få det för? Det fattar inte jag, who makes the fucking rules?

Nu har jag och  bokat en impuls resa till Göteborg om mindre än en månad, närmare bestämt den 24e september drar vi över helgen, wei på det!
Det blir en hel del shopping, men huvudsaken är:

(fattar inte bilden dock)

Läste på facebook att min Håkan Hellström kommer och signerar sin bok, och jag skrek rätt ut och ganska elakt tvingade  att åka med mig dit. Lika bra att berätta sanningen nu.
OPS! Nu råkade jag sätta i Eclipse i freddan, det är synd om han, han kommer inte få det lätt nu ett tag framöver. Tur att han också gillar filmen, söta freddan, lööööv you!


Så.. idag ska jag och  kolla på Alice i underlandet, vi såg första halvan igår. Och den är ju grym! Fattar inte hur folk kan göra en sån härlig fantasi film. Johnny Depp äger som vanligt! PUSS

Avdragen rabatt:
349,50
Expeditionsavgift:
44,90
Totalsumma:

394,50

Nu har jag ätit some tacos, två hårda bröd med ovanligt lite fyllning. 400 kalorier. Men jag ville lyxa till det lite, detta innebär förstås att jag är uppe i lite över 800 kalorier idag, så nu får jag inte äta mer. Kanske en liten bit banan eller så, om jag blir hungrig. (I belive I will)

Snartens börjar biggest looser på 5an, my favvo. C-ya!
Jag har världens bästa to do idag.. Arbetsförmedlingen!

Och jag hittade värsta personen på facebook nyss, man måste älska facebook förfan! Jag frågade mamma om hon kände igen honom, och vad säger hon?
Gustav Skarsgård?

HAHA, det är en gammal barndomsvän. Inte ett dugg lik Skarsgård alls, stackars mamma.

Inte lätt när åldern börjar visa sig.
Ska jag vara helt ärlig så börjar jag tröttna på fångarna på fortet, eller så är det mig det är fel på. Hela tiden ska man hålla på något av lagen eftersom man är så tävlingsinriktad, men piss off, ni vinner ju aldrig. Vad är det för mening? Börja tävla på riktigt och vinn!

PUH i brasan och krasan och simsallabim vad trött jag är.
Det är fan inte kul att åka och storhandla, det är ju folk överallt. Massa bilar till att börja med, typ 1000000 pers inne på Willys som självklart ska gå där jag ska gå. Grr!

Nu ska jag äta en god vårrulle, bara för att jag får!
(dom innehåller "bara" 134 kalorier)

Life is life!

Men vad roligt att alla får pengar idag medans jag måste vänta till på fredag. ROLIGT ROLIGT! Jag kan sitta här och njuta av mina 123,14 kr på kontot.. Så kan ni andra gå ut och handla.

Men vet ni vad? Jo jag handlar med mor&far, för då behöver jag inga pengar.

Ka ching!!
Tjena tja hallå!

Idag hade jag väg-dag, det har gått en vecka sedan jag började med min nya diet. JAG HAR ÖVERLEVT EN VECKA! Nu är de ju bara att köra. Jag är så duktig! Haha.

Oh, btw. Jag har gått ner typ 4 kilo!

Det varken syns eller känns tycker jag, men det är väl för att jag har så mycket jag behöver bli av med liksom. Nu är det bara 140 kilo kvar innan jag är klar.

Medan jag tog mitt sköna bad idag (som nog varade kanske en timme, blev mycket vatten då de blev kallt och jag fick byta, men jaja..) så sjöng jag en massa.
Har fått ABBA's låt - I have a dream i huvudet. (har egentligen fått en massa ABBA i huvudet, hur det nu hamnade där) Så när jag sjönt lät det ungefär såhär.


Mer eller mindre..

(mindre...)
Jag ska ta ett varmt bad, lalalala-laa! Har legat under täcket hela dagen, någon måtta får det ju vara, där kan man ju inte ligga hela tiden. Så för att hålla värmen och slippa ligga där, tar jag badet. Fan vad jag är såå smart!

Himlen är äckligt ljusgrå och det bara regnar, what to do? Jag som tänkte vara ute idag, men attans, jag tänker nog inte ens gå utanför dörren.
Jag är rädd för regn!


Jag stannar hemma i min stora sköna morgonrock istället!!


Jag har fått en beautiful blogger av Donken - thank yyyyyou!
Så reglerna är att :
Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den.
Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av.
Ge Awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder och länka till dem. (låt dem veta de är vinnare)
Skriva 7 intressanta saker om dig själv.

(klart jag ställer upp på detta då man får snacka om sig själv)
Here we go!

1. Jag är världens bästa faster till världens sötaste tjej!
2. Jag ville egentligen gå hantverk på gymnasiet, men kom inte in.
3. Jag har bott i Hofors hela mitt liv, kommer nog inte härifrån. (skrik&panik)
4. Jag älskar Astrid Lindgren filmer - dom är bäst.
5. Jag lagar världens godaste risotto, jag lovar!
6. Jag tycker min farbror är ashet. (uuups)
7. Jag har svårt att låta bli att sjunga med till låtar jag gillar.

Har egentligen ingen att skicka award till - eller så orkar jag inte. Vem vet?

Punkt slut.
Btw hörrni så missade jag vakna med the voice imorse, shame on me! Shame shame shame! Imorgon blir det upp med tuppen och kolla! Fast de är fan så mycke roligare att kolla med lina pina, allt är roligare med henne! Dumma dig lina, vad ska du i Skåne och bo för??

Livet är inte rättvist.

Någon vill åt mig..

Frågan är bara...

WHO?
Nu är det dags att förstora familjen converse här hemma, men vilken god damn färg ska jag välja? Detta är inte lätta saker inte..
Mina bruna, vita, svarta & gröna vill ha ett syskon.

Hjälp dom!!
Måndag igen, och en rätt tom vecka. Trööök.

Måndag: Hänga med .
Tisdag: -
Onsdag: Storhandla.
Torsdag: -
Fredag: Jobba 20.30-01-30.
Lördag: -
Söndag: -

Om någon känner för att ändra mina - till något annat, let me know. Jag är öppen för alla förslag.

Typ.

Här sitter man och svär, kanske spottar och slår datorn lite. För en beställning, en sida som inte godkänner min beställning. Inte godkänner min e-post.
Whatta?

jooooosefine@hormail.com

Varför skulle inte det kunna vara rätt då? Jag menar.. egentligen.
What the fuuuuck, ingen, absolut ingen kan fatta hur hungrig jag är!! Började en ny diet i onsdags som tar livet på mig.. LIVET!
Jag börjar bli som en 75 årig kärring som går runt och gnäller på allt och alla, ja exakt - allt och alla. Du skrattar för mycket, kan du vara tyst, jävla bil, kör saktare, fan flytta på dig, låt mig va... That's my days. Men jag tror att efter en vecka, så går det att leva med mig igen..

Hoppas jag..

foto0697 (MMS)

Vi kollar på film, och världens snyggaste brutta dök upp!

foto0695 (MMS)

Om matlagning inte är hans grej, så kan ju jag liksom följa med stackars Markström till florida. Helt frivilligt dessutom!

jag vet inte om det är dig, eller tanken på dig som jag älskar.
Jag är trött, hungrig och irriterad hela tiden, fy fan!

Jag har ätit 62 gram ris, och 75 gram tonfisk till middag.

Jag är liksom såååå mätt!!
Och jag ska iväg till sviken för att träffa elin & emelie. Detta blir sista gången på evigheter som jag träffar min elin, för på lördag drar hon till jönköping. Hon lämnar mig.
Och kommer inte tillbaka förän höstlovet heller, vilket är över 10 veckor. Tror ni jag mår bra? (okej jag mår ganska bra som sagt, men principen). BUHÄÄ

Jag är lycklig, förvirrad och illamående. Men om man bortser från det så mår jag faktiskt rätt okej ändå, fast det beror ju på hur man översätter ordet. Men i det stora hela skulle jag nog säga att jag mår halvt bra. Ingen människa kan väl må helt bra? Eller kan man? Alltså, HELT?
Tåls att fundera på.

Gå fort och le mycket så är det ingen som ser att du är ful! / Lasse Åberg

foto0690 (MMS)

Nu går jag in i bio mörkret och gömmer mig!

foto0688 (MMS)

Very berry!! Jag älskar den, oh så god. Haha jag tror jag ska flytta in här så jag kan dricka Smoothies varje dag! (Btw. Det är ellens käft som syns på bilden...såklart.)

foto0688 (MMS)

Very berry!! Jag älskar den, oh så god. Haha jag tror jag ska flytta in här så jag kan dricka Smoothies varje dag! (Btw. Det är ellens käft som syns på bilden...såklart.)

Godmorgooooon! Inte för att den är så god, jag är askalas trött. Men ska iväg tidigt till Sandviken så då måste man vara vaken nu. Måste.

Jag är så trött,  förvirrad och ser suddigt så vet inte vad jag ska skriva eller varför jag gör det. Tror jag ska läsa lite bok innan jag går ur sängen. Hur jag nu ska kunna se den bättre, haha.

Smart.
Senaste:
Låt du hörde: Från och med Du - Oskar Linnros
Film du såg: såg en nyss, men kommer inte ihåg namnet. nått men nån psyko brud och döda barn och grejs iallafall.
Mat du åt: en filé oscar uppe i edsken!!
Kram: Faster Anette
Fest: 50-års festen igår
Känslan: ledsen
Ilska: har haft några som legat och gnagt några veckor nu
Resa: Hm, göteborg? om man menar "stor" resa då. Annars var jag väl i valbo för ett par dagar sen, haha
Dröm: inatt om nå jäkla äckel spindlar med extra långa ben
Boken du läste: håller på och läser anna d'arc nu, gills de eller?
Personen du träffade: Mamma?
Personen du pratade i telefon med: Brüüür
Personen du fick sms av: Peter
Gången du åt en 7-eleven korv: Det var rätt längesen det, ett år kanske
Gången du var utomhus: ett par timmar sen
Gången du sov: typ 15 timmar sen.. ush
Gången du skrattade tills du nästan dog: igår kväll, hahaha
Grattis på 50-års dagen pappppa!
Nu är jag så trött som man bara kan bli, men haft en super trevlig dag/kväll/natt! (extra tack till er barn som gjorde så hela jag såg ut som ett gräsmonster ungefär - men det bjuder jag på)

NU MÅSTE JAG SOOOOVA
"Money can't buy happiness, but it can damn well give it" - Freddie Mercury
Två norska piloter diskuterar möjligheterna att flyga till solen.
- Det blir nog för varmt.
- Nej, inte alls. Vi flyger på natten.


Två norrmän i samtal:
- Varför blev det så mörkt?
- Proppen gick.
- Du behövde väl inte släcka för det.
Och jag är fortfarande trött, kissnödig, lite hungrig & förvirrad.

Idag blir det tårtbak, smörgåstårtor och "vanliga".

Imorgon kommer allt folk, jag kommer få scenskräck. Jag får lätt det, man kan ju tro att jag är hur tuff som helst. Men jag är fasiken värre än min katt som sticker bara man tittar på henne. Haha, hon är en äkta fjant. Så fjantig kanske jag inte är, men nästan.. nästan.

Inte har jag ju nån bra film att se heller, har lånat ut de bästa till Emelie.

MEN HÖRRNI, jag köpte en ny bok igår. Så värt heter den.

Fatta sen när jag läst den, då kan jag säga till mamma:
De var så värt det!!

HAHA
Och jag och  har precis kommit hem från valbo - shopping! Inte för att jag handlade så mycket. En bok, en shjorta och kattgodis! Massor va?
köpte bland annat Karlsson på taket, så gissa vad vi ska göra nu? SE DEN SÅKLART.


ÅH VET NI VAD JAG SKA GÖRA NU????? läääsa!!

Har äntligen fått tillbaka mina böcker från b, så nu blir de läsning 24/7, haha! Jag börjar med Syskonkärlek, åh den är så fin. Jag vet, man ska tycka det är sjukt och bla bla bla. Men det gör inte jag.
Haha, jag skulle aldrig kunna tänka mig tillsammans med min bror, men den där Ludvig verkar ju bra. Jag är sjuk jag vet, det kan jag leva med.

Tror jag ska vara tyst nu!
Precis kommit hem från en fika med Angel & Bunny, helvetes getingar där också. Förstår inte..

Ska snart iväg på bilbingo (jag kommer inte att vinna, helt förnedrande)


Är lite irriterad nu när jag fått reda på en grej.
Är lite lycklig nu när jag fått reda på en annan grej.

ABOOOJSH!!
Här sitter man nere och njuter av en nygräddad vaniljbulle (mamma är bäst!).. Men så kommer det en jävla geting. Så då springer jag upp till mitt rum, lägger mig på sängen och startar datorn. Yey, vad har hänt på facebook senaste timmarna liksom. Men vad hör & ser man då? Jo en getiiiiing. FORT IN PÅ TOA! Men vadfan, en geting till..
Dom invaderar hela mitt hem, vart ska jag vara?

Panik, panik, panik... Panik!

Och bakmorsan fortsätter, jag har bakat varje jävla dag denna vecka inför 50 års festen på lördag. Puh säger jag. Nu ska jag göra kärleksmums/mockarutor/choklad/ashole eller vad fasen ni vill kalla dom.

FAN VAD KLOCKAN ÄR MASSOR!

Hörs
Gick in på världens segaste i-tunes och handlade, bara för att jag måste ha låtar att lyssna på ikväll/natt. Helt sjukt, nu när jag har Freddan här så väljer jag min ipod. Men innan Freddan kom så gnällde jag över min jävla ipod.
Hur fan ska jag ha det?
Nu har jag spenderat hela förmiddagen med denna filuren, hennes mamma & min mamma. Vad är det man kallar hennes mamma? Min svägerska? Haha men det låter så dumt så jag vill inte säga det. Men haft en funny day! Och Tilly rörde sig bakåt i sin gå-stol för första gången, hon är så duktig!

TJENAMORS!

Snacka om att jag hade piss problem igår kväll. Går in på toa innan jag sätter mig vid datorn, kommer in på fb, och så är jag tammesjutton pissnödig igen. Sen ska jag spela lite harpan - fast vänta, måste på toa först. Sen stänger jag av datorn...och går på toa. Sen lyssnar jag på min ipod, mitt i en Michael Jackson låt måste jag på toa. Sen lyssnar jag lite till och försöker sova. Men nej, jag måste på toa innan jag sover.
Vafan drack jag igår? 10 liter cola? Nej! Inte ens ett glas.. Hm.

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do

När jag får nya idéer vill jag att tiden ska gå asfort. Nu kan vi gärna spola till nästa år, på en gång! MEN bara om de går som jag tänkt. (det brukar de ju visserligen inte göra så vet inte varför jag skriver om det) Jaja, det får jag leva med.

foto0683 (MMS)

Jansson ville bara meddela alla att han har fest i lådan ikväll. Men tro inte att ni är bjudna för det!!


Jag: Heter det flera älgar, eller flera älger?
Pappa: (halv hjärtattack) Har inte du läst svenska?
Jag: Joooooo!
Pappa: Nej men seriöst, har du inte läst svenska?
Jag: Men jo! Svara istället.
Pappa: Har du läst behöver jag inte svara.
Jag: Men jag fick bara VG, och vi snacka aldrig om älg.
I can't stop,
can't stop this love
No matter what they say,
I love you
I can't stop, can't stop,
I love you no matter what they say, I love you

Här har man gått runt hela dagen och trott att det är lördag. (man kanske skulle kolla sin egen blogg lite oftare) fan vad bra min blogg är egentligen. Man behöver aldrig fundra och undra vad fan det är för dag. 10 poäng till mig!
Det var allt.

För denna gång.







Mamma tvingade mig att knäppa kort med Matte (the singer with the red gitarr)
För att göra det hela roligt bestämde vi oss för att hoppa.
Vilket gav ett halvdant resultat.
Vem var det egentligen som kom på att människor behöver sova? Och vem gör så man sover bort hela dagen? Fast skönt var det.

Tack Frans! (jag tänker kalla dig Frans tills jag vet bättre)

foto0680 (MMS)

Ja men själv står man ju och rockar till boppers denna lördag kväll!!

foto0678 (MMS)

Idag är det fest fredag med goda drinkar och vin som gäller!! Tjolahopp

ÄNTLIGEN - tänkte jag säga, men mig spelar de just nu ingen roll vad de är för dag eftersom jag är ledig hela tiden. Har knappt koll på dagarna, får jämt kolla kalender innan jag skriver rubriken varje dag.
(det är sånt man inte ska avslöja, men mina fingrar kör sitt eget race idag. damn you!)

Vaknade av att det var någon som borrade utanför, brevid? Inte fasiken vet jag, men alldeles för tidigt iallafall. Shame on you people!!

ÄN EN GÅNG har mamma lyckats övertala mig att se film med dom. typ skräck. (vilket egentligen är rätt kul för pappa är nummer ett på att hoppa till, idag blev det någon karate spark så det var underhållande) Men nu när jag ska sova.. What the hell. Det går ju inte, ser ju bara den där flickan i huvudet.
Måste avsluta kvällen med en fjant film.

Hoppas jag är starkare att motstå trycket nästa gång!!
Jag var till Långshyttans Älgpark med mamma och pappa idag. 8 st älgar hade dom där. Jag som typ aldrig sett en livs levande älg blev ju som tokig. Haha. It was a good day.









Jag köpte världens snyggaste kapsyl-öppnare. Wei!



SKÅL!
Vad the fan ska man göra idag då? Suck dag som alla andra.. bör inte klaga då jag inte vill göra någonting, men jag är en sån som inte kan ge fan i att gnälla och hålla på.

Freddan mår bra iallafall, han lyser inte men han ser fridfull ut.

Min nya dvd är helknäpp där den står.. Den är liksom helt svart.
Ja alltså den är ju svart from the början liksom, men det finns ingenting som lyser på den, visar att den lever, existerar eller finns. Den liksom bara är där. När man trycker på startar den, men ingen prick som lyser.

Man kanske inte ska hänga upp sig så länge det funkar?
Men man blir ju lite orolig över den lille.

(ang. rubriken - jag har alltså döpt min dvd till freddan)
Min irritation är på hög nivå, det är den där fucking veckan i månaden. Och eftersom jag är så speciell så ska det ju självklart bloda från näsan hela tiden också. Like, how mutch blooood do you want? Jag kommer ju få blodbrist. Fan vad äcklig jag är nu!

Kom inte iväg och köpte någon jäkla dvd igår heller, blev ipoden som sällskap på natten igen. Feeeels dåligt. Idag blir det Valbo!



Hej alla mina bananer! Här har ni en låt att drömma om inatt. I will.

+ att Taylor Swift är ju nästan lika snygg som Taylor Lautner.
Om jag var tjej skulle jag vilja se ut som henne.

... alltså, jag är ju tjej.
Jag menar om jag fick välja utseende såklart!
Snacka om att jag är helt inne i min bok.

Alltså då menar jag min bok.
Den som jag skriver.

Den som kommer bli värsta hit'en!

(eller inte, för har inte bestämt mig om någon annan kommer få läsa den än.)

Men jag skriver för fullt. And I like it!
Du har mycket fina tänder och inte ett enda hål.

Jippi!

Och jag ska fanimig iväg och köpa en ny dvd, nu har jag tröttnat på skiten som står här hemma. Igår fick jag liksom klara mig utan att kolla på nått för att somna. (det var väl skönt att bara lyssna på ipoden iofs, men vafan, det är principen jag snackar om) fucking dvd! DÖ!


1: Du är lika värd som en sprucken ballong. :S

SNACKA OM ATT FACEBOOK KAN BÄTTRA PÅ ENS SJÄLVFÖRTROENDE REJÄLT.
VARFÖR GÅ KURSER?

Gå in på fb vettja..

Fallen Ängel av Becca Fitzpatrick.
I fredags i Göteborg så besökte vi det stora sheppet ostindiefararen. Verkligen mäktigt, och väldigt kul att se, och höra alla historier från tiden det var "igång". Vilket var slutet på 1700-talet.
Jag döööör verkligen när folk snackar historia, jag älskar historia. Ge mig historia lektioner varje vecka - and I will go!








Valentines day var fan bra! Ville bara säga det innan jag går vidare med resten av livet.

Idag måste jag göra lite uppgifter som jag fått av min coach, sen borde jag försöka komma iväg till Valbo, för jag har några presenter som jag borde skaffa inom loppet av ett par dagar innan de är försent. Inte vet man vad man ska köpa heller. Presenter är inte min grej - men jag gillar att få! Haha.

Jag är hemma, jag har en efterlängtad film i dvd'n.

Valentines day! (vette fasiken hur den smakar men vi får la se)
Den kan ju inte vara sämre än filmen jag såg nyss på trean iallafall.



Cya!

/världens tråkigaste bloggare som är på g att komma tillbaka till världen, men har inte riktigt vågat ta första steget på trappan än.