Svar på frågorna

10kommentarer

Basics:

Hur många syskon har du?
Svar: Ett. En storebror som är 5 år äldre.
Har du nån löööv i ditt liv, förutom kjell som är sjuk?
Svar: Nej jag håller mig till Kjell ett tag till bara. Åtminstone tills han blir helt återställd, och det kan nog ta ett tag.. stackarn.
Hur många barn vill du ha?
Svar: Två eller tre, kan inte bestämma mig.
Vad ska de heta? (minst 25 styckna helst..)
Svar: Som sagt, två eller tre. Haha. Skriver jag ut namnen kanske någon snor dom av mig? Det vill jag inte riskera. Ingen ska heta Robert iallafall.
Hur vill du bo? Hur och var bor du nu?
Svar: Jag vill bo i en lägenhet, gärna i Göteborg. Just nu bor jag varannan vecka hemma hos föräldrarna och varannan på ett slags vandrarhem i Bollnäs eftersom jag pluggar där uppe.
Har du ett wii?
Svar: Ja det har jag, inte använt det på evigheter dock.
Hur många filmer har du? Vilken film har du sett flest gånger??
Svar: Några hundra. Flest? OJ! Hundtricket tror jag leder sen förr.
Har du någon pöjk som hjärtat klappar lite extra för?
Svar: Ja det har jag faktiskt, sedan flera år tillbaka, sitter fast.


Gastric bypass:

Vad fick dig att bestämma dig för att göra en GB-operation?

Svar: Jag hade varit hos läkaren flera gånger det året, och varje gång vägde jag lite mer. Till slut bestämde jag mig för att jag orkar inte mer. Började snacka om operationen, visste ingenting om den, men bestämde mig 10 minuter senare att jag ville ha den.
Hur lång tid tog det för dig att få operationen?
Svar: Från de att remissen skickades till Stockholm tog det ett halvår ungefär.
Ångrar du att du gjorde den?
Svar: Inte ett dugg, aldrig någonsin. Hoppas det håller i sig.
Fanns det något annan möjlighet för dig att gå ner i vikt?
Svar: Det finns alltid andra möjligheter, jag har provat massor, och hade jag varit starkare som person hade jag klarat mig utan en operation, men nu är jag inte det. Så jag valde ett sätt att få en rivstart på, och som hjälpte mig se livet, ljuset och viljan att fortsätta och överleva.
Jag undrar vad du vägde som maxvikt?
Svar: Min maxvikt var 135,5 kg. Konstigt att man vill göra en ändring va? På min senaste vägning 6 månader senare vägde jag 97,5 kg. Jag har drygt 30 kg kvar, men nu mår jag äntligen bättre. Att inte väga över 100 är en sån underbar befrielse.
Är det något speciellt nu när du är sjuk eller är det vanlig förkylning? Tänkte om man lättare blir sjuk om man gjort en Gastric Bypass, om det tar ner immunförsvaret eller så?
Svar: Jag vet faktiskt inte om det tar ner immunförsvaret? Min sjukdom nu är något som går, en influensa som jag blev smittad med. Jag måste säga att jag upplevt att jag fått ett bättre immunförsvar efter operationen, efter att gått ner i vikt och blivit mer aktiv.
Betalade du själv för operationen eller var det kommunen?
Svar: Jag fick allt med operationen betald. Tack och lov, annars vet jag verkligen inte om jag suttit här nu och varit opererad och 38 kg lättare.


Annat skoj:

Jag är mer intresserad av vafan du blöder näsblod så länge?????? har du pillat dig i näsan??
Svar: Haha klockrent, jag har faktiskt problem med näsan sedan flera år tillbaka. Börjar jag väl blöda så kan de sitta i i evigheter. Har länge pratat om att bränna för att slippa detta, men det låter så läskigt.
Varför är du så gullig?
Svar: Jag är så go och bra så de finns inte ord att beskriva why!
Varför tycker du så mycket om Nicky i bb?!
Svar: Haha Lina du är så elak. För att han är så snygg? + att avsnittet när han satt och grät fick mitt hjärta att smälta, han var så söt då så jag blev kär på nytt.
Jag undrar om du ska ner till Töreboda nåt i sommar?
Svar: Ja det ska jag! Sommar, Göta Kanal, Töreboda.. inget låter väl fel där?
Jag undrar om din drömbil?
Svar: Oj svårt, på senaste tiden har jag blivit kär i vita, helvita blanka bilar.
Nämn en pinsam grej du gjort???
Svar: Jag har gjort mycket pinsamt. Men jag kommer ihåg för ungefär ett år sedan gick jag i "gallerian" här jag bor, och så halkade jag till och skulle ta tag i en klädställning som stod ute i gången, men den var inte så stadig så både jag och den föll i golvet, haha.

10 kommentarer

Mrs D

16 Mar 2011 20:14

^^, Kul, då vet man ju lite mer om dig då! :):)Funderar på att bränna benjamins blodkärl i näsan, han blöder otroligt mycket näseblod stackarn. framförallt om han blir för uppspelt eller anstränger sig och barn blir ju de rätt ofta...

Eleonore

16 Mar 2011 20:21

Så bra frågor och ännu bättre svar :D Roligt att du ska till Töreboda, dit hade jag tänkt flytta efter gymnasiet men livets vägar ledde på annat håll istället :)

Malin I Form

16 Mar 2011 20:31

Vad kul att läsa :D

Sanna

16 Mar 2011 20:36

Jättekul att få läsa alla svar! :)

charlie

16 Mar 2011 20:49

fan va söt du e hjärtat tack att du alltid e så snäll och stöttande! Dina kommentarer e guld värda <3vem e kjell btw? Har jag missat ngt?

Mrs D

16 Mar 2011 20:54

^^, ja rätt söt är ungen allt :P:P

Nett

16 Mar 2011 21:38

Många frågor och bra svar :) Rätt kul det där att du har Kjell men ingen Lööv.. Kan säga så här, just det namnet Kjell Lööv känner jag en som heter och han är en gammal bekantskap som har haft gott öga till mig i hemskt många år. Ja än idag ;)

Johanna

16 Mar 2011 21:55

Maten var utsökt :)

Linda - En Vimsig Mamma

16 Mar 2011 21:56

vad kul att få läsa =)

jasså vad funderar du på då =) haha

japp jag vill och ska ha fler barn =) hur så? kram

Fia

17 Mar 2011 15:15

Va bra att du kommer till Tboda i sommar,då får vi träffas tycker jag :)Kul med frågestund, en annan har inte så många läsare så blir inte så mkt frågor o svara på då :D

Kommentera

Publiceras ej