img_1670 (MMS)

Vi betar av band efter band och jag älskar det. Nu står vi och rockar Mustasch! Kvällen är ung.


Jag köpte ett par gula short, älskade gula shorts, jag älskar gult.

För ungefär en månad sedan var jag på Kupolen och testade dessa, men fick inte upp dom över magen. Fick inte upp dragkedjan och 1 dm kvar för att kunna knäppa. Och jag testade då storlek 42, och inte fanns det större heller. Så fick oglatt hänga tillbaka dom.

NU mina kära vänner kunde jag ha dom, hel sjukt. Efter en månad!
Så jag skuttade till kassan och betalade dom med nöje.
Baby cause today is the day!

Nu ska jag käka frulle, fixa naglarna, leta på kläder, sola, käka lunch, sen åka mot Borlänge för en hel dag/kväll/natt på Peace & Love. Hel sjukt att det äntligen är dags. Har drömt om stället i flera år, äntligen får jag delta.

Jag får dock njuta av massa annan musik fram till lördag - då Håkan spelar. Men inte mig emot, har ni sett vilka band som är med liksom? Det kommer bli sjukt awesome.

Frukost: Knäcke med ost och tomat
Lunch: Kyckling med ostsallad och vitlöksdressing
Mellanmål: Mjukglass med smarties
Middag: Kött med coleslaw och ruccola

Övrigt: Pepsi max
Träning: Kort promenad och cykeltur
Kommentar: Det går ganska bra med mitt lchf fortfarande, eller som jag kallar det lcJDhf, då jag kör lite eget ibland också. Ibland har jag inget val, som frukosten när jag var hos Ellen. Men imorgon blir det min favvo med sallad, stekt ägg och ost igen.

Kan dock varna er redan nu att jag kommer nog fan gå upp 5 kilo resten av veckan, vem sjutton vet vad man slänger i sig för skit på festival liksom - jag kommer nog inte ens orka bry mig.


Angående dagens glass så klarade jag inte ens att äta hälften - lyckat.
Jag älskar denna dagen - jag älskar detta väder - jag älskar jordgubbar.

Jag trotsade alla tankar och gick runt i mina gula shorts hela dagen idag, på centrum, en liten promenad, ja hela dagen. Det gick bra, kände mig bara för fet ungefär 12 gånger - inte illa eller hur.

img_9984 (MMS)

Min första mjukglass sen förra sommaren! Eller typ första glass överhuvudtaget. Toppar med smarties eftersom jag ändå är igång!

SOOOOLEN SKINER IDAG! SVETTET RINNER TRALAAA!

Hej allehopa! Nu är jag hemma från Ellen, råkade somna kvar efter solning, jordgubbar, tacos och filmkväll. Blev mycket för mig.

Idag blir det mer solning, och tagga inför p&l imorgon!


Jag är lycklig men mitt hjärta blöder med honom.
På något höger eller vänster lyckades jag ha roligt åt mig själv en hel kväll/natt. Elin hade roligt åt mig också, jag är inte för egokär.

Jag ska erkänna.. detta är hårt:
Ni som följt med i bloggen en längre tid missade nog inte att jag råkade erkänna ett flertal gånger att jag tycker N från big brother är snygg. (skriver inte ut hela namnet ifall det går att google söka, pinsamt läge)
Anywho, han var ju på Snaps (förstås eftersom han jobbar där) i onsdags när jag och Elin då var på besök. Snyggare än i rutan. Och där kommer vi in på mitt höger vänster.
För hela kvällen gick jag och sa: Ta mig i skymningen! (lite för full, tackar som frågar)




Dagen efter..
Elin: Hahaha, din jävla skymning
JD: Ja men vadå, lite midnatt skoj
Elin: Vet du vad skymning är?
JD: Ja? Klockan tolv?
Elin: Haha, nä, det är tiden mellan dag och natt.
JD: Ja, tolv.. då blir det ju ny dag?
Elin: Nej typ när solen går ner, på sommaren kan det vara vid tio, och på vintern vid tre.
JD: Tre på natten?
Elin: Inga kommentarer..

Whatever with the damn time liksom, I take you anytime. HAHA

Linne - H&M, 99 kr


Shorts - H&M, 99 kr


Body Shop - Shampoo, 95 kr. Hårband, 55 kr


Mobilfodral - Åhlens, 49 kr
Hey ho var är solen? Det står på smhi.se att det ska vara kalassol och värme. GIVE! Men det kanske kommer, smhi ligger väl steget före solen. Snacka om att ta semester. Solen alltså. Och jag. Skönt läge!

för övrigt älskar vi denna låt

Hej nu är jag hemma, och helt slut. Växlade in pengar, känns ännu mer verkligt att man snart åker. Sen blev det lite shopping - I will show yaa tomorrow. Sen grekisk middag, och bio. Toppen!
Jag behövde komma ut och få tänka på lite annat än allt som händer just nu.

Dagens shopping outfit

Tshirt - Monki, Kjol - Second hand, Skor - Converse, Mobilficka - H&M.

img_5009 (MMS)

Ätit supergod grekisk food och ska nu kika bio. Super 8! Skål.

Jag hittade en bild på huden igen.. Jag är snäll och delar med mig.


Jag skulle nog ha ganska fina vader och armar om det inte vore för detta.

Frugan : - 22 kg!
Selena : - 20,8 kg!
Linda : - 19 kg!
Tess : - 18,5 kg!
JD : - 17,4 kg!
Donken : - 16,2 kg!
Linda : - 15,1 kg!
Sara : - 12 kg!
Mitt fatass : - 9,1 kg!
Josefine : - 5,1 kg!

Vi 10 personer har tillsammans gått ner: 155,2 kg! SJUKT BRA!

Tack för denna utmaning, nu kör vi vidare på våra egna. Och fortsätter kämpa!
Jag har fått en fråga ganska ofta på senaste tiden, dags för svar:
- Får du mycket löshud nu när du går ner så mycket?

Svar: Ja tyvärr så får jag det!
Värsta områdena är ben, armar och mage. Värst högst upp på låren och överarmarna, men också vaderna och magen är rätt degigt.
Truth be told så visste jag ju att det skulle hända, men jag mår ändå illa varje gång jag ska sätta mig och låren blir typ dubbelt så breda som när jag står. Men platta, haha sjukt jäkla fult.
Och armarna har man lite fobi för att visa, har sällan linne ute bland folk. Försöker med rehab där, och våga visa armarna. Det kommer.

Tänk er själv stå i linne på krogen och dansa loss, så dallrar armarna, inte snyggast på dansgolvet direkt. (inte annars heller men anywho liksom)

Dom flesta som går ner mycket i vikt kan jag tänka mig inte får med huden, det är sånt många väljer att operera bort, eller leva med. Jag kommer förmodligen operera bort mitt så jag slipper må mer illa av min spegelbild än nödvändigt.


Som ni ser är det inte så snyggt. Och detta är bara armen, ni ska se benen och magen.. (kommer nog aldrig ske, haha)
Nu är jag riktigt glad, för himlen är blå och solen skiner. Jag har dessutom bestämt att det ska hålla i sig resten av sommaren. Det är på tiden att det blir varmt igen så man slipper gå ute och frysa, snart juli hallå!
Snart är det dags för Peace & Love också, på onsdag drar det igång. Ska bli så fucking amazing jag dör. Längtat i evigheter nu!


Svar på läsarfråga;
Vart har du köpt dina gula converse? - Tradera!
Jag har precis kommit in från en liten kvällspromenad på 40 minuter, skönt.
Funderade en hel del om vad mina nästa mål är, vad vill jag härnäst. Alltså med mig själv och vikten. Detta kom jag fram till:

9 juli - Kreta: Gått ner 50 kg! 1,5 kg kvar.
29 augusti: Väga 80 kg! 7 kg kvar.
Nyår: Nått min målvikt! (-65) 16,5 kg kvar.

Vad tror ni? Helt omöjliga mål eller fixar jag det?


Övre raden är Stockholm förra sommaren, nedre raden är Stockholm denna sommar.
från min och Elin's Stockholm resa. (22-23 juni)







Jag har gjort ett litet collage till er månad för månad - dock är inte mars och april med, hitta fän inga bilder därifrån. Skygg?

BMI INFO:
BMI vid start: 45,8 = Fetma (hemskt jag vet)
BMI idag: 29,4 = Övervikt (känns okej)

Well, here goes nothing



Det lite konstiga dock är att augusti - december kände jag mig så stolt och duktig över hur mycket jag gick ner, titta vad smal jag är liksom! Men nu när jag kikar tillbaka, vadå smal? Haha
Jag är inte ens lycklig eller smal nu, känns som jag är fast på stenåldern för det går så segt. Vill bli klar med projektet, jag vill bryta ordspråket "Rom byggdes inte på en dag"!
Hejsan hoppsan, tack för alla fina kommentarer på både viktminskning och bilder och allt - ja ni är bara för bäst helt enkelt! Så är det.

Jag har precis kommit hem från en heldag ute i solen, först midsommarfirande i Torsåker med midsommarstång, sång och dans. Sen maräng och jordgubbstårta hemma hos moster med lite släkt, ibland är saker bara för bra.

Bjussar på en midsommaroutfit


Jacka - Pappa's, Shorts - Lindex, T-shirt - Monki (köpte igår i Stockholm),
Skor - Converse, Mobil"halsband" - H&M.
Jag har gjort en ny design med heta bilder på mig, och lite mer sommar. (F5)
<- i menyn finns det också en bild på mig, förr & nu!

Och här kommer en till, för jag har ju lovat:
KLÄNNING I MIDSOMMAR!


Vågen visade - 4,4 kg sedan 1 juni (stått stilla före dess)

Startvikt: 135,5 kg
Nuvarande vikt:
87 kg
Gått ner detta år:
17,4 kg
Gått ner totalt: 48,5 kg
Kvar att gå ner: 16,5 kg
Ifall det inte är något bra resultat på vågen imorgon;






Allt utom alkoholen (läs: SÅKLART) blev det över hälften kvar av förstås!

Förtydligande: Jag gjorde en gbp den 12maj nu iår och jag har bara gått ner 10.5kg på sex veckor och det känns fruktansvärt frustrerande då man gått ner så lite då man hör alla andra opade som går ner ungefär 20kg på samma tid

Mitt svar till Angelika:
- Som jag skrev i INLÄGGET så förstår jag inte ordet bara! Vilket bara? Tänk dig själv, hade du gått ner så mycket om du inte gjort operationen? Förmodligen inte, för då hade du inte gjort operationen. Är du inte glad att slippa dom där 10.5 kilona? Och tänka att du har nu mycket mindre kvar till ditt mål?

Man ska skynda långsamt, jag förstår inte problemet med det. Vissa går ner 2 kg en månad, med massor av kämpanden, vi opade går ner mycket mer första månaden men gnäller? Ja jag har gjort exakt samma sak själv. Jag skäms över att jag gnällt över min viktnedgång.

Jag tycker att alla, oavsett hur mycket ni gått ner ska ge er själva en lyckokick i röven för ni är så damn bra! Och tänk aldrig ordet bara - för alla dina bara blir till slut en hel jävla hög med kilon. Tänk så istället! Plussa på dina bara'n, och kolla dig i spegeln. Ser du en person där det står BARA i pannan? Nej precis, det står BRA. Ta bort ett A. Ta bort det nu!

img_1653 (MMS)

När man såhär dagen efter kollar igenom mobilen och upptäcker massa kort som man absolut inte kommer ihåg som man inser - hur Fucking kul man hade igår!! Snaps, Medborgarplatsen, Söder. Tha place to be! Man mår som man förtjänar idag liksom.

img_0946 (MMS)

Dags för en LITEN middag! Vattnas som fan i munnen. Sitter på söder och njuter arsele av mig!

Och jag värmer upp med lite bilder från min och Elin's Stockholmresa förra sommaren.






Det roliga är att när jag kommit hem kommer jag kunna lägga upp bilder nästan på en gång, och jämföra förra sommarens mig själv med årets! Detta ska bli såå roligt.

VI HÖRS!
Saker jag skulle gjort igår för att slippa stressa idag:
- Ta bort gammalt nagellack och måla nytt
- Packa
- Leta reda på kameran
- Hitta min klänning
- Ta fram lämpliga skor

Saker som jag ska göra idag:
- Duscha
- Torka håret
- Spraya och platta håret
- Äta frukost och lunch
- Ladda phonen

Nu sätter jag igång och stressar vettja! Bussen går om mindre än 4 timmar!

Frukost: Kall korv + knäcke med ost
Lunch: Kycklingcurry sallad
Mellanmål: Kaffedrink med grädde och shit
Middag: Ostsallad med coleslaw + en bit stekt korv

Övrigt: popcorn, kexchoklad
Träning: -
Kommentar: Jag mår fortfarande dåligt, och kexchokladen finns fortfarande kvar = ingen bra kombination! Jag ska dock inte ha med mig någon kexchoklad till Stockholm imorgon (självklart finns det på affärerna (daah) men ska inte slösa pengar på't)
Nu har jag precis kommit hem och fått lite mat i magen. Haft jätte trevligt med tjejerna, vi satte oss på Wayne's uteservering i typ två timmar och snackade. Jag köpte ingen kladdkaka eller dylikt - wei!

Däremot lyckades jag inte slappna av helt, har för mycket tankar i huvudet. Önskar jag kunde slappna av bara och inte tänka på det. Att bara ha roligt, bara vara JD - den som alla älskar, haha!
His voice makes me sad, I want to hug him so bad..

Imorgon ska jag till Stockholm för en natt, ska försöka för hela min skäl att bara slappna av och ha roligt. Inte tänka på något annat än vad jag ska beställa för drink härnäst *smile*

Jag får ofta frågorna: Hur mycket har du gått ner, när når man sitt mål, hur mycket vill du ner, hur mycket har du kvar?

Det är alltså mycket viktfrågor, jag börjar med de allmänna.
Hur lång tid det tar innan folk når sitt mål, ja det beror helt på vad dom har för mål. Hur många kilon som ska bort. Och hur dom jobbar för att få bort dom. Men det brukar väl ta allt mellan 1-2 år?

Mitt mål är att gå ner 65 kg, tror jag. Det är så svårt att veta när man är nöjd med sig själv. Men jag tycker 65 låter vettigt, då väger jag 69.5, kanske vill jag ner ännu mer sen. Eller så är jag nöjd redan på 75? Sånt där är så svårt då man lätt väger mer än man ser ut. Jag väger rätt mycket då jag har kraftig benstomme, inget jag kan ro för.

Sist jag vägde mig officiellt 6 maj, hade jag gått ner 44.1 kg.
Det ger lite mer än 20 kg kvar. Låter som en halv evighet - men som sagt, vem vet vad jag vill om 10 kg eller så. Time will tell.

Jag tror inte man ska ha för bråttom med att gå ner, en tjej som gjort denna op sa till mig: jag har bara gått ner 15 kg på 1 månad, när börjar det gå undan? Man kan undra då hur fort hon vill att det ska gå? Sen hade hon "bara" 25 kg kvar. Sällan det går lika fort. Det går alltid segare ju mindre det är kvar, så är det alltid.

Låt det ta tid, titta på hur du själv förändras med tiden - och njut av det.
Sov sämre än en mygga inatt (kan tänka mig att dom inte sover eftersom som surrar runt skallen hela tiden) (jag hade ingen i rummet inatt) (bara en påpekelse) - har jätte ont i magen. Nej, JD är för tillfället ur banan. Det är en sån vecka helt enkelt. För saker som händer som jag icke kan ta upp här. Ni får veta att det är illa, och att ett beslut väntar.

Idag ska jag iallafall träffa fina Elin & Emelie. Vi ska ta en fika i Sandviken vid 4-tiden. Sen ska jag och Em iväg och sola, och umgås alone för Elin ska iväg. Jajemän, så ser det ut idag.
Och nej, idag ska jag inte vara onyttig. Framförallt inte med dom, fulafeta jag kan inte sitta och käka kladdkaka med två snyggingar.

Frukost: Kall korv + några jordgubbar
Lunch: Äggröra med sallad
Middag: 1½ cheeseburgare @ donken, med ost, sallad & lök (utan bröd)
Mellanmål: Knäcke med ost + jordgubbar

Övrigt: cola light, popcorn & kexchoklad
Träning: Powerwalk ca 4,1 km
Kommentar: Jag kanske äter bra mat, men fcking kexchoklad, jag bara satt och mjölade i mig till slut fick jag ont i magen. Sen när jag ville ha mer mölade jag popcorn istället för att slippa begäret.
Jag tröstäter som aldrig förr och orkar verkligen inte mer.. Ingen förklaring ska ni få heller, ni får leva med att veta att jag mår dåligt. Mår så dåligt så jag tröstäter och tar ut ilska på träning. Två slag, ett bra och ett dåligt. Synd att det dåliga ska finnas dock.
Har fått endel frågor om vad jag ska göra i sommar, och om jag inte har något sommar jobb eller något. Så jag tänkte visa er min sommar 2011.

+ annat sommar skoj och några resor som inte är datumbestämda.
Denna dag spenderades i stort sett på vatten, vi åkte längs Göta kanal från 10.00 - 17.30. Sen åt vi pizza på torra land, och spelade minigolf på deras äventyrsbana nere vid vattnet.. Nej jag vann inte.





Hel sjukt att Göta kanal går över broar man åker under:



Jag hoppade då också:




Äventyrsgolfen!
v 25 är här, veckan vi alla väntat på.. eller?

På fredag är det midsommar, det är viktupdate och det är bildupdate. Ni anar inte hur mycket jag längtar efter att bara kunna visa bilder. Inte med tanken att jag ser bra ut, utan för att jag ser kul ut på vissa bilder, och det måste jag ju få visa och stoltsera med!
Och att bara kunna leva livet. Utan att klippa bort vissa delar av det.

I torsdags, dagen vi kom dit. Vilket ställe, jag blev kär direkt!
Vi gick runt sjön, tog massor med hoppkort och käkade thaimat från en vagn.




Världens snyggaste hopp-min (utan kropp, ohja)



img_2400 (MMS)

Efter ett långt styrkepass på gymmet och lek med Tilda får jag äntligen mat! Stor grill bricka med coleslaw. Mums!

Pappa: Mmhm... *till tidningen*
JD: Vad?
Pappa: Ricky Bruch.
JD: Vem?
Pappa: Han som dött
JD: Vem?
Pappa: Han som tog OS bronch 1972..
JD: JAHA HAN! *öööh?*

Självklart minns jag det, satt ju som fastklistrad framför tv'n då (?) Varför inte bara säga han som var med i Ronja Rövardotter liksom?
Hallå people, nu är jag hemma på fast mark igen. Fast vill inte vara hemma, att byta från sol och 25 grader till grått och 10 grader (!!!) är fan inte okej. Nej, ge mig sommar här med annars flyttar jag!

Datorn har inte funkat idag, och mobilen lag av imorse något fel på stackars Kjell. Så jag har varit helt off idag, men mår bra ändå.

Min finaste bild från i torsdagskväll:
Återkommer imorgon med härlig uppdatering igen!
Alltså excuse moi! Men det går inte att använda internet helvete här i buschen, vet inte om det är datorn eller telia mobila bredband det är fel på.. Sur blir jag iallafall - så in i helvete.

Så.. uppdatering imorgon, är waaay för galen för att ens försöka mer idag!

img_9641 (MMS)

Lunch ombord på båten. Idag lyxar vi med god cider till. Strax efter kortet välte pappa ut en massa. Han tyckte kanske inte jag behöver mer? Vem vet.

MORRN!
Dags att göra sig klar och gå och få lite frukost, undrar jag vad det kan vara.


Mitt nya favoritintresse är att ta hoppbilder, ni får se min fot och min hand - man ska inte begära för mycket, var glad för det lilla!
VI ÄR FRAMME! Eller okej, ursäkta mig - vi var framme för flera timmar sedan. Men har man njutit av dagen så har man, gått runt sjön, kikat på båtar, ätit thai-mat (ej lchf vänligt) annars skött mig bra idag! Nu blir det slapp på rummet för att orka upp i tid till frukost imorgon. (förmodligen inte heller bästa enligt lchf). But i don't care this weekend!

Ty"fucking"vär så går det inte att uppdatera bilder, vet inte om det är min datajävel eller om det är blogghelvete det är fel på.
Anywho, bildregn imorgon!

Jag fick upp en bild, och som jag alltid sagt: om det kniper - var ego!

img_3801 (MMS)

Första gången jag sminkar mig sen påsk. Jag kan fan inte det här måste lära mig.  Och så är jag sån som aldrig har annat än på ögon och läppar för mår konstigt av foundation och sån skit. Nu vet ni det också. Grattis!


Kommer hem igen på lördag kväll. Ska försöka hålla igång bloggen medan jag är där, så ni inte avlider eller något annat hemskt. Jag vet, jag är snäll.
Det är inte bara jag som längtar till midsommar - finns endel skälar här som vill se lite nya bilder och mindre fett. Och vill inte heller vänta, fick en kommentar om att jag kan visa fötterna iallafall... Så ja, på sätt och vis kan jag göra någon glad. (endast för att jag älskar mina skor)


Salladsblad, ostskiva, stekt ägg & ostskiva! Så damn amazing. Jag kommer älska frukost - tills jag tröttnar på detta, haha.

Självklart kan ni väl äta det som annat mål, men jag älskar det som frukost.
Godmorgon, jag har precis nyst 7 gånger på rad, blött näsblod någon timme och nyss spytt blod - känns ganska bra nu efter!

Idag ska jag göra något jätte roligt: rensa garderoberna! Det är alldeles för fullt i dom, får inte ens plats med det jag har. + att massor är ändå för stort så varför ska det hänga där.
Ska bara vila lite till, och kika på skilda världar. Säsong 2.. såg på internet att 3an kommer i augusti, vad är det för skämt?

Anywho, vi hörs sen. Är på bättre blogghumör idag!
Jag mår lite bättre nu, umgåts med Elin hela dagen. Och är det någon som kan få en på gott humör så är det hon. Min älskade pärla!



Vi planerade också en liten tripp nästa vecka, för att komma bort tillsammans. Även om det bara blir för två dagar och en natt så vet jag att det kommer bli toppen. Nu ska vi bara hitta hotell, och annat!


Tack alla människor för era pepp ord och kommentarer! GULD!
Hallo people!

Jag är en aning nere idag, som många andra dagar på senaste tiden. En hel del problem som jag icke kan dela med mig av, men hoppas det blir bättre väldigt snart innan jag går in i en dörr (palla vägg!)

Sen börjar det bli tråkigt att inte kunna uppdatera om sig själv, dagarna till midsommar känns längre och längre. Jag längtar efter att kunna visa mer av mitt fula tryne och denna hemska kropp. Även om ingen vill se så känner jag ett visa behov.

Hoppas ni har det bra..

Jag ber om barnportion där det finns barnmeny eller om det är mat som går att få i barn. Står det snitzel till exempel är det lite svårt, för dom vill ju inte gärna dela en, för vem ska ha den andra? Men på många ställen finns det att få barn eller mindre portion.

Tyvärr dock, så får man inte beställa barn på alla ställen. Även om man har ett giltigt läkarkort som säger att "patienten" bör få barnportion då hon är opererad. Det är riktigt dåligt.

Men på många går det bra med barn, utan att ens behöva ge skäl. Bara le och beställa. Folk har blivit lite snällare på senare år.

+ röra på fettet såklart.

Äta bör man... 40 kr kostade det till lunch.







Och en massa fina bilder på mig, haha. Men dom får ni tyvärr inte se.

Grönsallad, gurka, bönor, tomat, rödlök, krutonger, parmesan & dressing.

Jag tog bort tomat och brödkrutongerna, jag vet inte om man får äta bönor? Jag är inte helt 100 i lchf träsket än. Det jag ville säga var att det är sjukt gott med bara grönsallad, rödlök, kyckling, parmesan och dressing. (kan rekommendera kokt ägg till också) Det här kan man ju äta varje dag!
Speciellt nu i sommar.

Detta var från Wayne's coffee i Söderhamn. (Barnportion)
Inte lika soligt idag, både skönt och boring. Jag hade behövt sola!

Vi åker hem till Hofors idag, no more Bollnäs ever! Haha, jo man kanske åker hit och hälsar på eller andra ärenden, vem vet liksom. Känns lite tråkigt ändå, började trivas här. Men ser fram emot höstens spännande saker. Så jag gråter inte.

Men nu ska jag njuta av ett amazing sommarlov först!

09.00 - Frukost: Keso, gurka, ost & skinka
12.00 - Lunch: Räksallad med dressing
15.00 - Mellanmål: 1 gurk- och tomatskiva
17.30 - Middag: Fläskfilé med bea, sallad & 4 pommes
20.00 - Mellanmål: Jordgubbar

Övrigt: Cola zero
Träning: ca; 6 km promenad
Kommentar: Anledningen till mina 4 pommes var att vi lyxade till kvällsmaten och åt på Strandrestaurangen här i Bollnäs, och då ville även jag lyxa. Men jag stoppade mig själv, bra som jag är.
Träningen innefattar: Promenad till Järvzoo, runt hela parken och promenad tillbaka till tåget. Förstår ni hur mycket fett jag har svettats idag? 5 kg eller vad? Helt slut, köpt vatten som en dåre. På ett ställe fanns inge vatten så då blev det cola, men whatever, den var kall och det var varmt - så värt!

Hej och hå anonym!
Som det står i menyn har jag gjort en gastric bypass operation, det var så jag gick ner alla mina första kilon. När det tog stopp 6 maj, gjorde jag ingenting. Dålig som man är ibland.

1 juni började jag med lchf, skulle jätte gärna säga hur mycket jag gått ner sen dess men det går inte. Kommer sen till midsommar. Men om du vill gå ner 10 kg iallafall, fram till frågan liksom:
LCHF! - det är mitt bästa tips, första veckan kan du gå ner 3-4 kg, kanske mer beroende på hur din kropp är och hur noga du kör det. En strikt lchf diet och du kan gå ner dina 10 kg på... jadu, 2 månader? Jag vet inte hur lång tid, jätte svårt att veta hur din kropp är. Kan gå fortare eller ta längre tid. Men det är en effektiv viktminskningslivsstil. Testa vet jag!

Läs igenom min LCHF kategori för lite tips som finns, och som kommer...

Varför in the name of lord, skulle jag vilja betala för att slippa reklamen mellan inlägg ett och två? Den stör mig inte så speciellt mycket. Verkligen inte speciellt mycket för att slänga 500 kr för att slippa den ett år, fatta vad mycket jag kan göra istället för pengarna.

Nej, kom med något bättre istället för att lura av folk pengarna.
Jesuschriiiiiist, fick fundera 10 minuter innan jag kunde skriva vad det var för dag (kollade på kalender.se till slut, ssch)

Men vadå egentligen, ofta man håller koll på dagarna när det är sommarlov? Då spelar det ingen roll vad det är för dag, för man är ledig och kan göra vad man vill varenda dag. Det är så underbart!

Så idag ska jag och Ellen till Järvzoo, jag har aldrig varit där förut. Kommer väl dö eller något, då smhi.se skriver att det ska bli varmaste dagen på hela veckan (och jag dog igår) då kan ni tänka er. Gå runt på en jäkla djurpark/zoo eller vad man säger.. flera timmar..

Anywho, det blir som det blir. Ha en bra lördag people!
09.00 - Frukost: Keso, gurka, ost & skinka
12.00 - Lunch: Kycklingsallad med mangoraja dressing
14.00 - Mellanmål: Jordgubbar
17.30 - Middag: Hemmagjorda hamburgare med ost, rödlök, gurka, morot & gräddfil
19.00 - Mellanmål: Jordgubbar

Övrigt: Pepsi max, popcorn
Träning: -
Kommentar: Jag är så duktig med lchf, eller min lchf. Vet inte om man får äta morot till exempel? Enligt vissa sidor får man, andra inte. Whatever. Jordgubbar får man äta ibland, men jag kan inte vara utan på sommaren. Jag kan leva med att äta det varje dag.
Jag och Ellen har köpt jordgubbar för 170 kr igår och idag. Men nu kommer det räcka hela helgen, lätt. Hon drar bort mig från godishyllorna jämt, jag får knappt titta på choklad. Och när man inte får, då vill man det ju ännu mer. Men hon lyckas, och jag är ändå sugen..
Nyss kommit hem från att njutit en kycklingsallad på uteservering i stan. Nu blir det stek i solen så länge den behagar vara framme!

Jag känner mig så gammal, detta är hemskt. Var och varannan person nämner studenten överallt, vissa tar studenten, andra ska kolla på student. Och jag är gammal och deprimerad.

Men jag har jordgubbar och sol ute, så jag får väl lägga mig i solstolen och tycka synd om mig själv där, då får jag iallafall en bränna på köpet!

Förresten har jag också sommarlov, jag gillar mitt sommarlov. Vaknade av en härlig känsla att jag har sommarlov och allting är så bra just nu. Jag trivs verkligen. Ett x antal kilon till och jag kommer trivas perfekt!
Men man kan ju inte få allt på en gång.

Ha en fin... torsdag? Nej det är fan fredag idag.. väl? JA DET ÄR DET!


Kolla vad äcklig min hals ser ut!
Jag har filat på en ny design i några dagar, och sen kom jag på att den kan inte bli komplett förän efter midsommar. Så just nu får det vara lite halvklart. Tryck F5 om du inte ser det nya, och säg gärna vad du tycker!

Förra designen:
Jag är less på det mesta nu för tiden, mellan 6 maj - 1 juni stod vågen på exakt samma siffra hela tiden, jag försökte träna, äta rätt och vara duktig. Men hur som fall jag dit på något, för ingenting ändrades. Och träningen blev som förr: Inte roligt, och något man måste göra. Den 1 juni började jag med lchf, ingen aning om vad vågen står på nu, känns inte som det ändras än iallafall.

Träningen har jag fortfarande konstiga känslor att det är något man måste göra, tar jag en promenad måste träningskläder på, den snabbaste takten jag orkar, hur långt går jag, hur fort går jag? Kom igen JD detta är en tävling, fortare kan du.
Så har jag mått sedan 6 maj.

Igår var jag ute på en kvällspromenad, i vanliga kläder tillsammans med Ellen. Och för första gången på länge var det roligt igen, det var skönt. Vi gick ungefär 3,5 km, jag vet att det inte alls är mycket och man ska gå mycket mer. Men jag är så stolt just nu över att jag tyckte om det, och att det blev "så pass mycket" ändå. Detta är ett steg i rätt riktning, en annan dag kanske steg två kommer.

Men viktigast av allt är att jag inte tar stegen för fort så jag gör så det blir en tävling igen, att promenera och träna ska vara roligt.
Jahapp, sista skoldagen och jag missar den, känns toppen. Spydde inatt, har ont i magen och blör näsblod. Annars är livet frid och fröjd. Haha?

Vad ska man hitta på hela dagen INOMHUS? Hoppas det blir bättre på kvällen så jag kan ta en kort promenad och rensa lungorna, nu orkar jag inte ens gå till toan fast jag pisser på mig snart. Great.

Man kan väl säga att jag har sommarlov nu - med världens bästa start!
Tidigare idag..
JD: Jag blir aldrig röd längre, bara brun!

Nej inte så bra, jag mår inte alls bra idag, varit låg hela dagen. (bra att man får in ordet dag 3 gånger i världens korstaste mening)

Illamående är jag också, har ätit idag men inte alls mycket, chock?

Håller på med en ny design samtidigt, börjar se dubbelt och orkar snart inte knappa mer. Tror jag ska lägga mig och kolla film och hoppas må bättre innan kvällen kommer inkrypandes på mig.
Designen SKA vara klar imorgon för era ögon!

Medan kan ni få se min ny pyntade kalender:

Pannkakor a'la LCHF:
2 msk fiberhusk
4 ägg
2 dl vispgrädde
1 dl vatten
1 dl mjölk
salt & peppar

Min köttfärsfyllning:
Köttfärs, aubergine, rödlök, gräddfil, salt & peppar.

Tillbehör: En blandsallad med gräsklök dressing. Garnering: Parmesanost!
Jag mår så jäkla kasst, sov inte alls bra heller. Tog flera timmar och somna, sen vakna varje timme av att ha ont. Vet inte om det är något med operationen, lchf-maten eller vad? Men det är något med min mage, får håll och svårt att andas hur lätt som helst. Bara av att ligga still.

Anywho, tänker masa mig iväg idag iallafall, heldag på Orbaden. Har aldrig varit där, vet knappt vad det är för något. Vet inte riktigt om jag ser fram emot det heller av flera olika skäl.

Jaja, sluta gnälla och äta upp frukosten kanske? Vore nog smart.
Ha en bra dag!
08.00 - Frukost: ½ stekt ägg, ostbröd med philadelphia
12.00 - Lunch: Kött med fetaostsallad och tzatsiki
18.00 - Middag: Köttfärscrepês med sallad & dressing
21.10 - Mellanmål: Ostbröd med philadelphia

Övrigt: Pepsi max
Träning: -
Kommentar: Bra mat idag, bakade storsats av ostbrödet igår därför blir det en del sånt ätande nu men det gör mig ingenting för det är så gott.
Imorgon får ni receptet på min goda middag!
Nu var det längesen jag skrev något om utmaningen, men eftersom det inte är update förän midsommar så bara kör man på och glömmer av allt.

Hur tror jag att det kommer gå för mig? Just nu är jag väldigt positiv, 7 kg kommer jag inte klara av, men som jag skrev förut satsar jag på hälften av det och jag ska lyckas, annars får jag inte åka till Kreta. Och dit mina vänner, dit vill jag som fan!

Jag hoppas det gått bra för alla, och det ska bli kul att se hur mycket ni gått ner. Om ni gått ner någonting. Alla som varit med har varit så duktiga och förtjänar att njuta hela sommaren för att dom är dom. Även om det inte är mängder med minus, minus är inte allt.

Nu är det bara 17 dagar kvar, nu kör vi in i det sista!

I min ugnsgratinerade paprika:
Champinjoner, kyckling, lök & ost.

Serveras med ruccola sallad & some coleslaw, lite extra rödlök för all del.
09.30 - Frukost: Keso med ost och gurka
12.40 - Lunch: Lunchbuffé @ Gamla Staberg, Falun - kyckling med vitlök & färskost sås, olika sorters grönsaker och sallader + fetaost. Mums!
17.30 - Middag: Grillat kött med fetaost sallad och tsatziki
21.00 - Mellanmål: Lchf-ostbröd med philadelphia

Övrigt: Pepsi max + en bit bröd till lunchen
Träning: -
Kommentar: Jag kunde inte motstå brödet, det är fan. Men dock motstod jag allt annat där, och brödbiten var väldigt liten. Jag är nu peppad för att åka till Bollnäs imorgon, och stannar där veckan ut tillsammans med Ellen (som kommer på torsdag) Jag har mat planerad, a'la lchf. Im on!


Jag tycker tulpaner är den finaste blomman!
Som ni kanske märkt?? Så har jag börjat ett lchf liv. Jag skrev förr att det kunde bli problem, mja, lite problem är det beroende på vad jag äter för något. Försöker att äta som man ska med lite undantag, måste ju tänka på min egen mage någon gång ibland bara.

Jag fick en kommentar om varför jag börjat med lchf, det är väl för att jag hört så mycket bra om det. Och jag ville testa själv, vill kämpa bort mina kilon och lchf kändes hjälpsamt.

Annars känns det toppen, man är mer taggad än någonsin.
Och jag tror på lchf, (eller min blandning).

Däremot tycker jag det är sjukt svårt att komma på mellanmål. Men jag har funnit två goda som jag tänkte dela med mig av till er.

Keso-mix.
Keso, stark ost, skinka & gurka - blanda och njut!

Philadelphia-rulle.
Salladsblad, bre på philadelphia, ost och skinka (funkar även gott med kyckling) & ruccola (kanske gurka) rulla ihop det, och bara njut!

Eftersom det bara var 33 personer av alla som läser som svarade, tänker jag utgå ifrån att alla ni andra är super nöjda som det är redan! Haha skyll er själv.

Ni andra, well, det var lite spridda skurar så jag antar att jag får uppdatera mer av allt.. Utom träning, och det tackar jag för eftersom jag suger på träning, men någon dag släpper det väl. Hoppas jag.
Jag hatar frukost, ofta ligger jag kvar i sängen efter att vaknat minst en timme och är hungrig, men jag kommer aldrig på vad jag kan äta för något. Jävla lchf, vad får jag äta för dig? Va vava?

* Man får tydligen inte äta vaniljyoghurt - bra att det typ är det enda jag har?
* Man får äta ägg och bacon, kul.. jag tycker inte ens om bacon.

Ser ni vad lite jag vet? Snart tar jag en stor fet jäkla tekaka och trycker in i munnen med massor av dålig pålägg.. typ leverpastej.
Sen går jag och lägger mig igen!


Istället för att radera det fina utbrottet, haha. Skriver jag på en ny rad.
Jag tar lite keso med lite tillbehör, äta bör man ändå dör man! Tjingeling!
09.30 - Frukost: Vanilj yoghurt med jordgubbar, 1 ost- & skinkskiva
13.30 - Lunch: Grillat kött med fetaost sallad och tsatziki
18.00 - Middag: Grillat kött med fetaost sallad och tsatziki
21.00 - Mellanmål: Svenska jordgubbar

Övrigt: -
Träning: 2.82 km promenad ner till bror
Kommentar: Svenska jordgubbar finns nu i mataffären, hur coolt?
Annars då, samma mat idag, men är det gott så är det? Plus att jag har ingen fantasi riktigt på lchf mat just nu så jag kör lite säkert idag.
Promenaden, det var tänkt att vi skulle gå hem också, men vi blev kvar så jäkla länge att jag blev så hungrig så fick skjuts hem. Det tackar vi för!

Veckans träning:
Torsdag: 7.38 km cykling
Söndag: 2.82 km promenad

Det blir iallafall lite mer än 1 mil tillsammans, alltid något.


Denna ljuvliga sallad innehåller:
tomat, gurka, rädisor, blomkål, grönsallad, avokado & fetaost

Till detta äter jag gärna laxfilé, kyckling eller en god köttbit (grillad?)
Jag är ju en sån som älskar att spela av alla de slag, som ni kanske hört eller sett förr. Jag är även en förjävla dålig förlorare. Men det är sånt man lär sig att leva med, jag kan tyvärr inte säga hur lång tid det tar... för jag har fan inte lärt mig än.


Varje gång jag är i Göteborg så går jag förbi casinot nere vid vattnet och tänker att fan nu ska jag gå in, men det sker liksom aldrig. Jag vågar inte. Tänk er att satsa massa pengar, och så förlorar man allting? Fast jag är ju van med det, så det är inte det som hindrar mig. Jag känner mig aldrig tillräckligt fin för att gå in på casino, tänk er hur man ser det på tv liksom? Ja precis, då förstår ni vad jag säger.

Men internet casino då för all del, det har jag flera gånger varit på väg att prova. Satsa någon hundralapp och bara testa skiten, vinna 100 gånger mer och köpa en USA resa till exempel. Men det blir heller aldrig av... förstår ni vad ni har för seg människa att göra med?


Casino - det är något som jag under detta år kommer att prova på, antingen i verkligheten eller på internet. Förmodligen blir jag en sån som fastnar så då känns det mer avslappnande vid internet.

Hur är era kunskaper av casino? Någonsin spelat? Besökt en? Black jack? Anyone?
Som jag skrev förut så fick jag en present sista dagen på praktiken, dom har massor med design halsband där inne, speciellt för dalarna med fina dalahästar på. Och jag fick välja ett! Fatta så glad jag blev!

Mitt val:

Lilla Lisa Design, Hanny, 369 kr.
Kolla in smyckena, kanske fastnar du själv för något. HÄR
Sådär ja, precis kommit hem från att kika på Hofors starkaste man, där min bror kom på en tredje plats. Sen åkte vi och käka, för tävlingen började 17 och var klar 20, så gissa om jag var hungrig!


Jag har ringat in min käre bror på tredje pallen!


Har man nyckelben så har man, haha
Vilken natt.. vaknat varje timme. Vaknade nyss med öronproppar i öronen (?) kommer inte ihåg när dom hamnade där. Haha. Allan eller vad.

Idag ska jag kolla en sväng på marknaden, den är inte speciellt stor så tar väl 10 minuter eller något, inte direkt Rättvik detta. Men jag ska lätt leta igenom skiten efter en langos. Hur svårt kan det vara?

Vad gör ni denna lördag?
08.00 - Frukost: Vanilj yoghurt med 1 ostbröd
11.00 - Mellanmål: 1 ostbröd med philadelphia
13.30 - Lunch: Laxfilé med sallad
16.45 - Middag: Hamburgare med sallad, lök och tomat. + 5 pommes
21.15 - Mellanmål: Keso med ost & skinka + gurka

Övrigt: Cola light
Träning: -
Kommentar: Sista dagen på praktiken, urk! Men jag fick en jätte fin present som ni får se imorgon, blev så lycklig! Velat haft det länge.
Maten? Ja men för fan, ser väl bra ut? Förutom de där jävla 5 pommes, men det låg en hel jävla hög på tallriken så egentligen är jag glad att jag inte åt fler. Imorgon blir det mer fusk, då det är marknad! Woho!
Jag hittade ett recept hos min lchf-friend Hanna, o bestämde mig för att testa!




Jag såg en film igår. En svensk film som jag hade stora förväntningar på, filmen hette Puss. Well, om man säger såhär: Jag ger en puss till Gustav och Alex Skarsgård, men om filmen får en puss kan vi lätt diskutera. Detta svider att säga, men den var inte så bra. Lite mer Gustav så kanske.. mja.. kanske.
Snart dags för sista dagen på praktiken, känns super tråkigt att inte komma dit mer. Samtidigt som jag ser fram emot som attan att få sommarlov. Jag tycker det är så mysig känsla med sommarlov.
Sen att jag har så mycket planerat i sommar, det gör mig så lycklig!

Snart är det också midsommar, jag längtar efter att få visa upp mig lite.


Söderköping maj 2010 - Söderköping maj 2011
10.30 - Frukost: Egengjord smoothie
14.00 - Lunch: Laxfilé med sallad
17.45 - Middag: Kyckling med coleslaw
20.00 - Mellanmål: Lchf-bröd med philadelphia (recept imorgon)

Övrigt: Cola light
Träning: 7.38 km cykling
Kommentar: Jag är på G! Så frisk och lycklig med sprudlande energi. Lite sena tider med målen bara, gick upp för sent. Fast vaknade för tidigt. Haha.

Okej jag är inte gjord för att cykla, det är så officiellt det kan bli!

Det blev en tur på 7.38 km, med motvind, backar och lite nerför. Jag höll på att dö. Och ont i arselet utav bara fan, vi stannade på affären på vägen hem och köpte ingredienser till något jag ska testa ikväll, blir det lyckat får ni förhoppningsvis se imorgon.
Men iallafall, efter stoppet så skulle jag sätta mig på cykeln igen, kändes som ett stort blåmärke, kunde fan inte sitta på sadel jäveln. Men vad gjorde jag? Jo jag satt så fint så och cyklade den där jävla vägen hem.

Om jag aldrig mer cyklar igen, så blir det ändå för snart..
Jag har precis intagit en förjävla god lunch, lagad av me myself moi, alltså mig. Ibland får jag till det ruskigt bra faktiskt. Trodde ni inte va? Nu ska jag smälta krubbet, sen blir det en cykelrunda. Några kilometer iallafall!


Receptet får ni senare, nu hinner jag icke.. men den som väntar på nå gott.
Jag ska vara ärlig idag. Idag är min ärliga dag.

* Jag åt en bit kexchoklad igårkväll!
* Jag njöt av den!
* Fast den var inge god!

Så hur går mitt socker rehab? Ja förutom den.. bra.
Jag har något fel i huvudet, vet jag att det finns något hemma så måste jag äta det så det försvinner. Om det inte finns något hemma så blir jag heller inte sugen! Hur sjuk är jag på en skala? Det viktigaste för mig är att se till att det aldrig finns något hemma.
09.00 - Frukost: Havregrynsgröt + mjölk
12.15 - Lunch: Äggröra med champinjoner och keso
16.00 - Mellanmål: Några jordgubbar
19.10 - Middag: Kycklingcurry sallad

Övrigt: Cola light
Träning: -
Kommentar: Inte bra i min mage än! Det är fan.
Är stolt över mig själv och min rehab dock, mamma har köpt hem godis och choklad och jag har inte smakat en enda tugga, inte ska jag heller.
Tror jag ska ta ett par jordgubbar nu faktiskt, till big brother.
Så ska jag nu prova äta lite jordgubbar, 7 st har jag tagit. När jag kollar på dom ser det för mycket ut, vi får se hur det går med maggen!
En fördel med denna magsjuka är ju att kroppen rensas och vikten minskar!

Nu har jag varit test person igen, denna dagen stod:

Saltå kvarns juice, aldrig sett dessa i affären förän någon dag sedan så vet inte om dom är nya? Själva konsistensen är lite tjockare än vanlig juice, men inte som smoothie.
Det är 100 % frukt, inga tillsatser eller något onördigt. Jag tycker det känns på smaken att den är färsk och fräsh, denna kommer bli en favorit i sommar, finns också i flera smaker.
Kostar runt 15 kr i mataffären.


Det är en liten flaska, och den är i glas. Vilket kan vara lite negativt dock.

Goder afton!
Det blir ingen praktik för mig idag med tanke på gårdagens-/kvällens-/nattens bravader, känner mig ganska okej nu, lite ont i magen bara. Men vågar inte chansa att åka dit ifall det är något.

Så vad ska man göra idag då? Bara sova? Jag är rastlös redan!
Hatar att vara sjuk.

Men jag älskar något annat..