110620

9kommentarer

Frukost: Kall korv + några jordgubbar
Lunch: Äggröra med sallad
Middag: 1½ cheeseburgare @ donken, med ost, sallad & lök (utan bröd)
Mellanmål: Knäcke med ost + jordgubbar

Övrigt: cola light, popcorn & kexchoklad
Träning: Powerwalk ca 4,1 km
Kommentar: Jag kanske äter bra mat, men fcking kexchoklad, jag bara satt och mjölade i mig till slut fick jag ont i magen. Sen när jag ville ha mer mölade jag popcorn istället för att slippa begäret.
Jag tröstäter som aldrig förr och orkar verkligen inte mer.. Ingen förklaring ska ni få heller, ni får leva med att veta att jag mår dåligt. Mår så dåligt så jag tröstäter och tar ut ilska på träning. Två slag, ett bra och ett dåligt. Synd att det dåliga ska finnas dock.

9 kommentarer

Malin

20 Jun 2011 22:26

Svar: Det förstår jag att du har sparat länge, kul att kunna göra massa sånt roligt, det gör du rätt i :) Ja, läs sen om du orkar, det skulle jag uppskatta :)



Det där med tröstätning känner jag igen, är också inne i en sån period just nu känns det som.. Inte roligt! Hoppas du får må bättre snart!



Johanna

20 Jun 2011 22:30

oh snart 100 ;)



haha varför tror du jag hinner före?=)

n00bis

20 Jun 2011 22:34

Just nu behövde du tröstäta. Anledning behövs inte. Det var där och då. Ett steg i taget =)

Kramizar

Kanie -gastric bypass opererad

20 Jun 2011 23:13

Synd att du mår dåligt, det gör vi alla. Även jag ibland..

Men du jag tänkte fråga dig hur du fick bloggsvar i det vänstra hörnet? Vet du hur man skaffar det?



Kram på dig och vi klarar detta i slutändan :).

Katta

20 Jun 2011 23:24

MEN DU ÄR SNYGG!!!!! längtar efter midsommar så jag kan få se nå jävla bild på dig!!! Miss Secret agent!! hahaa ;D <3 <3 <3

Anonym

21 Jun 2011 07:34

naw vad söt du e tack <3



vad tyckte du?



Puss

Kanie - gastric bypass opererad, maj 2011

21 Jun 2011 11:25

Jasså inte? Hehe nää men jag hade ett BMI på 42 och jag blev utsatt i mer än 10år så jag fick nog. Mina metoder funkade inte alls för att gå ned i vikt. Så jag tyckte/tycker att jag är kraftigt överviktig :O

Men det är självfallet individuellt. :)

Provade att äta några teskeds bitar från en chokladboll ca två v. Efter op. Fick ingen dumpning, vilket var skönt så jag vet om jag skulle ta några tuggor sen när jag blivit smalare :). Tog även en halv glass och tre godis bitar för å testa magen haha men jag står över sådant tills jag nått min vikt på 50kg ca. Vad är din målvikt

Kanie - gastric bypass opererad, maj 2011

21 Jun 2011 11:26

Jasså inte? Hehe nää men jag hade ett BMI på 42 och jag blev utsatt i mer än 10år så jag fick nog. Mina metoder funkade inte alls för att gå ned i vikt. Så jag tyckte/tycker att jag är kraftigt överviktig :O

Men det är självfallet individuellt. :)

Provade att äta några teskeds bitar från en chokladboll ca två v. Efter op. Fick ingen dumpning, vilket var skönt så jag vet om jag skulle ta några tuggor sen när jag blivit smalare :). Tog även en halv glass och tre godis bitar för å testa magen haha men jag står över sådant tills jag nått min vikt på 50kg ca. Vad är din målvikt? Får man fråga om din nuvarande vikt, om det inte är känsligt :). Kram!

Kanie - gastric bypass opererad, maj 2011

21 Jun 2011 14:05

Yes yes jag är tyvärr bara 1.52 därför blir d mkt hehe. Jag provade en mighty glass nyss och fick svett ungar lite grann men inte spytt. Vilket betyder att det inte går och det är lika bra :).

Kommentera

Publiceras ej