Idag är andra dagen denna vecka som jag tränat, jag och Ms E tog en powerwalk på 4.3 km, och fint väder fick vi på köpet det var riktigt härligt. Jag älskar Falun mer och mer varje dag.
Nu ligger jag tillbaka i min lägenhet i stan efter att ha varit ute hos henne sen igår, ätit godis från hemmakväll, druckit pepsi max och käkat tacos 2 dagar i rad, jag är riktigt nöjd.
 
Nya tag för jobb imorgon 9-14, sen blir det något träningspass efter det!
 
 
falun, godis, jobb, ledig, pepsimax, powewalk, tacos, träning, väder,
Vit härligt linne/Lager 157 Slitna jeansshorts/Gjort själv
linne, outfit, shorts, sommar,
Efter 9 timmars jobb igår hade jag och Ms E picknick ute i kvälls solen, innan det var dags för 1 timmes bowling. 4 spel hann vi med, och jag vann alla. Jag är inte alls bra, hon är bara jävligt dålig.
 
 
En vecka utan problem och tränings panik känns så jäkla bra, jag jobbar och sen har jag det bara jätte bra helt enkelt. Och jag tänker fortsätta hela helgen ut. Idag är det jobb 11-16 som gäller, sen blir det nya äventyr och roligheter. Man måste enjoya livet lite innan det är försent.
bowling, enjoy, jobb, kväll, livet, panik, sol, spel, träning, vann, äventyr,
För ganska längesen köpte jag en ny klänning som inte synts så väl i bloggen ännu som jag vill stoltsera upp lite. En vit med små fåglar på, fick för rea priset 130:-, inte illa pinkat!
 
Borse från mina fula nyckelben och allt hängfett!
blogg, fett, fåglar, klänning, nyckelben, rea, sommar, vit,
Mr K, Mr P eller varför inte Mr H?
De tre musketörerna har alltid intresserat mig, eller var det tre små grisarna?
 
Jag är helt slut, jobbat igår 14.30-22, idag 7-11 & 16-20. Tog en lunch på stan idag och handlade lite med Ms E och det var trevligt, jag bara slösar pengar jag, överallt!
Imorgon blir det jobb 9-18, sen blir det middag och bowling!
 
Träning? Jag tränar upp och ner till jobbet, nästan så jag ska filma så ni får se back-helvete! Men nej, det duger inte såklart, men det kommer det lovar jag, både er, mig själv och alla löss.
 
God natt så länge!
bowling, grisar, jobb, lunch, löss, middag, mr, pengar, shopping, tre, träning,
Packning pågår för fullt här, idag går mitt flyttlass ännu en gång. Denna gången drar jag till Falun och stannar ungefär en månad medan jag jobbar på Scandic. Jag har fått en liten etta mitt i stan, så tänk vad jag ska njuta av Falu stad varje dag hela sommaren, kommer bli awesome!
 
Angående min träning, så blir det förmodligen hemma träning, promenader, powerwalk, jogging och sånt för jag har inget gym i Falun. Och att köra en månads gym där kostar alldeles för mycket och det känner jag inte alls för. Så jag får klara mig bra ändå helt enkelt.
 
Jag kommer åka hem till Hofors ungefär en dag i veckan, för att kunna ta spruta på hälsocentralen (för mina dåliga blodvärden - det går inte så bra där) så det kommer förmodligen bli min vägdag varje gång jag kommer hem. Hoppas jag inte går upp något, nu ska jag köra hårt i staden! 
 
Vi hörs, hasta la vista!
awesome, faun, gym, hofors, jogging, powerwalk, promenad, scandic, sommar, stan, tisdag, träning, vägning,
På en shoppingrunda med Sandra för ett par veckor sedan fyndade jag en del, bland annat en klänning på H&M för 100:-, inte alls illa om ni frågar mig, blev riktigt nöjd.
 
Här är jag i mitt Göteborg paradis - Haga!
fynd, göteborg, h&m, haga, klänning, nöjd, paradis, shopping,
När jag var i Göteborg förra veckan stannade vi vid flertal smyckesstånd för det är det bästa som finns. Och en av sakerna jag fastnade för var ett häftigt halsband.
Killen som gjorde dom skrev namn på ett riskorn, och vem vore inte jag om jag inte tog Mr Hellström himself? Sagt och gjort fick mannen klottra ner Hellström på ett riskorn, grymt coolt.
 
Mer fynd från Göteborg kommer...
fynd, göteborg, halsband, hellström, riskorn,
Veckans +/-: -0,7 kg
Totalt: -61,5 kg
Minus i BMI: 21,03
Kvar till SLUTMÅL: 3,5 kg
 

Dagen igår bjöd på dans runt midsommarstång med barnen, bror & flickvän, mor & far och mr K! 
Sen var det fix och trix inför kvällens festligheter, helt galet.
 
Gårdagens klädsel på dagen!
(byttes senare ut på kvällen, men tog tyvärr inget kort på det)
 
 
Jag och världens bästa Elin!
fest, midsommar,
Klänning i midsommar, det är numera ett måste hos mig vet ni!

Förra sommaren vs. Denna soommar!
Men hörrninini people, jag har glömt en sak. En viktig sak!
Ganska viktigt iallafall, beror på vad man jämför med!

Nu har min semester börjat - jag vet awesome!
Mindre awesome: Den varar bara drygt en vecka..
Mest awesome: Jag åker till Göteborg imorgon och stannar där på hotell till på torsdag, det gäller att ta vara på semestern säger dom. Och vart kan man göra det bättre i Sverige?

Men lugn, det blir uppdatering för jag har datorn med såklart.
Fast idag hinner jag inte mer, för ska kolla mina program och sen packa!
- 46 cm runt magen (vid naveln) nästan en halvmeter!!

Imorgon kväll kommer jag uppdatera med alla andra mått.
Dåligt med bloggandet, dåligt med ätandet, dåligt med tränandet.
I stort sett det enda som fortfarande fungerar är vågen för där står det samma - tack och lov för det måste jag verkligen säga. Det är väl för att jag går och går hela tiden, jobbar och jobbar.

Idag flyttar JD in på Scandic över helgen, det blir jobb och... ja... jobb!
Men skönt att komma iväg och bo på hotell iallafall.

Ska försöka göra lite nytta idag, och komma med bra uppdatering i helgen!
Jag kan inte planera veckans träning för vet inte hur veckan blir att se ut ännu. Idag har jag bara hunnit med en kort promenad efter bankärenden och lunch och allting.
Snart ska jag åka iväg till jobbet, jag är inte längre praktikant - jag är anställd!

Idag håller jag på med det ni bett mig om länge, knäpper kort på allt jag äter under dagen. Så ikväll efter att jag kommit hem publicerar jag allting för er. Roligt värre va? Så snäll är jag.

Igår var jag som bekant i Gävle hela dagen, shoppade lite nya skor bland annat, åt på Church Street Saloon och gick på bio - Snow white, bra film och bra dag och kväll.
Asgod mat mina damer och herrar!

Idag har jag varit iväg till Torsång med mor och far, fikat lite i solen och tittat på båtar och vatten. Det är ett av de bästa ställena häromkring på sommaren, där trivs man alltid.

Jag älskar min gröna skinnjacka!
Idag blir träningen inställd för jag har ont i hals och huvud. Så det får räcka med promenaderna till och från praktiken (ungefär 3.5 km).
Imorgon fredag: Ska jag försöka få till en lång promenad på kvällen.
Lördag: Då blir det en heldag i Gävle med shopping och bio så hinner inget.
Söndag: Då kör vi lite gym tycker jag.

Så denna vecka blir det bara 2 dagar utan någon form av träning, men känns helt okej ändå för ingen av dagarna blir ju helt stillasittande ändå så.
Kommer köra vägning på onsdagar som förr, så jag måste köra på till onsdag!

Nu ska jag kolla på Förhäxad!
Det bara regnar ute men jag sjunger ändå.

Efter ett gympass innehållande:
Crosstrainer 27 minuter (skulle slå mitt vanliga 20 med 25, men då pushade jag 2 till), 5 minuter jogging, mag och rygg övningar + 100 sit ups. Så har jag precis ätit en god lunch.

Fläskfilé med grönsaker och bearnaisesås.
Veckans +/-: -0,8 kg
Totalt: -60,8 kg
Minus i BMI: 20,79
Kvar till SLUTMÅL: 4,2 kg

Det går sakta men säkert neråt, mer kan jag inte begära! Happy!
Att en människa kan vara så trött som jag är, det är sjukt det.
Har jobbat (7-15) och så har vi haft personal möte i två timmar inför sommaren, för den börjar faktiskt snart. (titta inte upp på himlen, för där märks det inte. Och klä er inte i shorts för det går inte...) Men annars så börjar mitt sommarjobb på måndag den 11 juni!

Ska snart snöra på mig skorna och bege mig ut, få se hur långt jag kommer.
Imorgon är jag ledig, och så ska jag sjunga nationalsången 23 gånger. (en gång för varje nationaldag jag funnits helt enkelt, det är lite tradition det för mig)
Min älskade vinst + ett kort låg i brevlådan idag. Ingen är lyckligare än jag!
Pappa tyckte jag skulle sälja kortet och tjäna pengar, "det kommer ju inte ha
så stort värde hur länge som helst". Jo för mig sa jag då och ska rama in och spara.
Denna vecka har varit otroligt slö, så därför har jag gjort ett schema här i sidomenyn som ni kan se med veckans träning som börjar imorgon. Kan dock inte lova att det ser ut exakt så, det kan bli något byte och sådär, men de är de dagarna som gäller. (hoppas jag)

När jag skrivit in i menyn idag om min vikt, och hur många kilon jag gått ner och hur mycket i BMI blev jag så peppad på att köra. Jag vill uppdatera dom siffrorna så snart som möjligt, och för att kunna uppdatera dom måste jag köra kick ass nu helt enkelt, så är det bara!

Så imorgon börjar jag med en Promenad (PW), för att komma igång och för att inte bli för trött första dagen på veckan. + att jag har eftermiddag på Scandic imorgon vilket innebär promenad till och från, vilket tar en del på krafterna måste jag säga. Men det är ju det de ska göra.


Inom kort kommer jag uppdatera med
flertal nya jämförelse bilder. Peppande.
Då har jag fått en ny bloggdesign, och jag hoppas det ger mig ny energi. Både till träning och mer bloggande, det kan ju faktiskt vara så, man vet aldrig.

Jobbet idag gick bra, jag äger.
Blev ingen ute kväll idag, trött och dåligt väder - urk!

Imorgon blir det ett träningspass, bara så ni vet det! Taggad till tusen!
Hej på er där ute. Tigerhonan här, har precis lagt in JD's nya bloggdesign. Hoppas ni tycker om den! Gör ett litet smyginlägg och hälsar till er alla där ute ;)
Har kommit till Hofors.
Jag ska ner en sväng snart och kolla marknaden innan jag åker med bussen till praktiken.
Har praktik idag 14.30-22.00 sen ska jag få sova på hotellet för imorgon börjar jag 07.00, och då ska jag få jobba helt själv på hotellet, och får självklart betalt. Ska bli roligt att testa!

Imorgon efter jobbet (15.00) blir det en till sväng på marknaden och äta en langos. Sen går jag ut på kvällen och kollar öltältet lite och ser om det är nå drag i hålan här.

Så vi hörs på söndag!! Med massa uppdatering! Och ny design!