08.00 - Frukost: Havregrynsgröt + mjölk
11.30 - Mellanmål: 1 mini morot
14.00 - Lunch: Rostbiff med pot.sallad + gurka
17.45 - Middag: Köttfärspaj med blandsallad @ Edsken

Övrigt: Pepsi max
Träning: -
Kommentar: Sa någon oregelbundna tider?? Nej jag tänkte väl det!
Nej, men grejen är den att målen jag ätit har varit mer än hälften så lite som jag brukar äta (då kan ni ju tänka er riktigt mini) och efter varje får jag gå på toa, blir illamående. Mår illa nu.. Vad? Jo magsjuka.
Jag ska aldrig mer äta. Någon måtta får det vara ändå!

När du har ansträngt dig har kroppen extra stort behov av att fylla på energiförråden och få kroppen i balans för nya utmaningar. Därför innehåller ProViva Active förutom Lp 299v en mix av kolhydrater i form av glukos, sackaros och fruktos samt högvärdigt protein i form av vassleprotein. Dessutom ingår mineralerna magnesium, zink, mangan, koppar, selen och vitaminerna C, E, pyridoxin (B6) och betakarotén.

Vad tycker jag?
Jag älskar den, smaken påminner massor om en glass man åt förr, men kommer inte på vilken. Fördelen med denna är också att den är helt len, alltså inget fruktkött, jag avskyr fruktkött i juice och dylikt.
Jag köper den lilla flaskan med skruvkork för den är lätt att ta med sig, eller köpa när man är ute och liknande. Den finns på de flesta matbutiker och kostar runt 15 kr.

Denna dryck får betyget 5 av 5.
Jag har alltid haft en cykel, men aldrig varit någon cykel-tjej. När jag var mindre cyklade jag en hel del, men de senaste 2-3 åren har jag bara cyklat när jag måste.. vilket är ungefär 5 gånger varje sommar typ.

Men nu har jag fått en ny cykel av pappa, min förra var lila och alla som känner mig eller vill känna mig måste lära sig steg 1. Jag AVSKYR lila! Men som sagt, ny cykel, svart och med en tjusig korg. Jag är taggad för cykling, varje dag vill jag cykla på den.

Cyklade en sväng igår, ska fan cykla några mil denna vecka, nytänd energi!

(bild lånad från google, min ser inte riktigt ut såhär.. men typ)
Vaknar fortfarande "sjuk", ont i halsen, rinnande ögon och så on.
Funderar på om det någongång ska slå ut, eller om det bara ska vara såhär en timme varje morgon resten av livet kanske? Ett svar vore nice.

Idag är det praktik, känns som en evighet sen man var där.
Bara 3 dagar denna vecka, sen är det slut. Så jäkla tråkigt.

Fast jag ser fram emot sommarlovet, jag behöver lite ledighet. Riktig ledighet. Innan skolorna börjar till hösten igen. Denna sommaren ska bli min bästa, sommaren 2011 ska bli speciell och underbar.

Have a good day.
10.00 - Frukost: Knäcke med ost och tomat + vindruvor
12.30 - Mellanmål: ½ banan
15.00 - Lunch: Fläskfilé med bea @ Edsken
19.45 - Middag: Thaimat

Övrigt: Pepsi max
Träning: -
Kommentar: Min mat som ni ser är otroligt oregelbunden.
Tänkte jag skulle börja skriva ut vilka tider jag äter mina mål. DÅLIG DAG!
Kolla in lyckan på Tilda, och hennes snygga hår när hon flyger fram.
Så otroligt söt är hon.

Kul ni som röstade på förra veckans fråga, intressant.
Självklart är det ju solen som är det bästa för alla, vad annars? Älskade sol!


Har lagt upp en ny fråga i menyn, den får gärna ALLA svara på, då hjälper ni mig mycket. Dessutom hjälper ni er själva med att få det ni vill.
Tjingeling!
Frukost: Havregrynsgröt med mjölk
Mellanmål: -
Lunch: ½ toast med ost och skinka
Mellanmål: -
Middag: Buffé @ Gamla Staberg, Falun
Mellanmål: Smörgåstårta

Övrigt: Cola light
Träning: Leklandet
Kommentar: Om bara fler dagar kunde vara som denna, jätte kul dag på leklandet. Jag sprang runt som barnen och lekte, haha, jag måste lätt dit igen. Och på vägen hem köpte jag en bit smörgåstårta på ICA, färsk i charkdisken, sjukt gott!


Tilda med sin pappa (min bror) i bollhavet.
Och ja... han är på väg att kasta bollen på mig...

Jag testade köpa Müsli bars på Lidl, 8 st för 20 kr. Gjorda med olika müslisorter och banan, doppade i choklad. Inte helt nyttiga skulle jag tro.
Smaken; Det var för mycket konstig banansmak för min del, lite som den man får hos tandläkaren (?) Men annars helt okej.

Betyg 1,5 av 5 - inget jag gärna köper igen, men det funkar i nöd.

Detta fick mig att inse att jag måste testa göra egna, måste bli supergott.
Ni hörde rätt people, jag gillar LA - alltså LOKA!


Coconut - inte världens bästa om man är riktigt törstig och bara vill hälla i sig, men i sommar i värmen kommer den bli perfekt. Rekommenderas dock inte om man mår illa - jag har testat, jag går i god för orden.

Pineapple - Gudomlig! Jag älskar ananas, eftersmaken är nästan som färsk ananas. Smakar inte alls som läsk med massa socker och tillsatser, detta är sommar på hög nivå people!

Peachy peach - Min personliga favorit! Funkar i alla lägen, härlig mild smak av persika, och funkar när man är riktigt törstig. Även om man mår illa - den hjälpte bra där, går i god för det med.

Slutsats: Alla tre är riktigt somriga och underbart goda, rekomenderas!
Jag hoppas alla kollade Håkan igår kväll för det gjorde jag, världens finaste människa. Jag längtar till Peace & Love som bara den, och annat.

Nu ska jag käka frulle, havregrynsgröt, pöörfekt på morgonen det.

Sen ska vi iväg till leklandet i Falun, så jag får leka av mig lite.. Eller a, lilla Tilda får leka av sig. Fast vadå, jag kommer väl också leka.
Man tar väl tillfället i akt liksom. (eller vad dom brukar säga) (inte vet jag)
Dagens godaste mål; min lunch!


Priset på 19 kr har absolut iiiiingenting med beslutet att göra.

SVT1, 20.00 - Live @ Cirkus, Stockholm
Jag har haft fel på min bloggmail i evigheter, så har inte kunnat svara mail eller uppdaterat mig på något, så denna recension kommer lite sent.


Jag har under flera veckor testat proteinpulvret Whey Class + med smak av vanilj, jag valde vanilj då jag är rätt neutral i smaken och gillar inte fruktsmak eller choklad så pass mycket på dricka.
Så denna passade mig utmärkt.

När jag blandar tar jag en skopa pulver, och inte så mycket vatten, dels för att jag har inte plats att dricka så mycket, och dels för att det smakar godare och mer vanilj med mer pulver.
Jag tar en ofta efter ett gympass, för att orka duscha och göra mig klar innan jag kommer hem och gör iordning lunch eller något.

Jag har inte smakat någon proteindrink som är godare, kanske för att jag inte smakat så många. Och för att proteinpulver inte är det godaste jag vet. Men jag ska sätta ett betyg ändå.

Betyget blir 8 av 10.

Sidan jag rekomenderar är Svensktkosttillskott.se, pulvret finns till jätte bra pris HÄR. Så om du inte redan beställt det, så gör.
Idag ska jag till Kupolen, woopido!

Tänkte jag skulle prova på att köpa strumpbyxor.. kanske.
Jag hade ett par nya hemma med jätte fint mönster, satte på mig dom igår men det blev typ 700 hål (?) så fick slänga dom på en gång. Är det då värt att prova med nya? Sen vet jag inte om jag skulle vara bekväm i ett par, dom är praktiska att ha men hur feta ser benen ut?
Ja det tål att funderas på ett slag.

Annars vet jag inte om jag ska köpa något, fast det är ju kupolen. Har jag någonsin kommit tomhänt därifrån? Inte vad jag kan minnas.

Dags att käka frukost kanske? Jag har jordgubbar!

JAG BLIR TRÖTT PÅ MIG SJÄLV!
Varje vecka säger jag till er att jag är mer peppad än någonsin, visserligen så stämmer det ju. Men senare under samma vecka försvinner det, jag mår dåligt och gör inte ett skit. Sen kommer peppet igen.

Som nu.. jag känner mig så peppad, mer än någonsin. Men jag skäms över att säga det eftersom jag inte tar det på allvar, jag suger ju, seriöst.


Hur ska jag ens få dom här att sitta snyggt på mig i sommar?
Jag kan ha dom nu, annars skulle jag inte köpt dom, men benen, magen och hela jag är fortfarande för fet för att bära upp ett par shorts snyggt.
Hur i fan ska jag hinna göra mig själv fit for fight om jag bara är pepp 1-2 dagar i veckan sen går det utför? Så kan man inte leva. Absolut inte.

Så nu är detta mitt sista peppförsök, jag peppar idag, jag peppar imorgon, och det ska hålla i sig till nästa vecka, veckan efter.. och året ut!


Jag har fått några kommentarer om jag inte har något kort för att visa upp att jag är Gastric bypass opererad så jag inte behöver betala så mycket och få barnportioner. Jo det har jag. Detta är en barnportion, det kanske inte syns, men det är en mindre tallrik och mindre mat än en vanlig. Jag skulle gärna beställa mindre än en barnportion om det gick, men det får man inte.

Bara för att Linda tidigare prisade Loka coconut, var jag tvungen att testa om den var så god som hon påstod. Och det gör också att jag måste testa dom andra två, jag tänkte negativt om coconut, jag tänker negativt om persika och ananas, så nu ska vi se om man ska sluta ha förutfattade meningar eller icke!

Recension på alla tre får ni förmodligen imorgon!

Anywho.. Mår fortfarande lite kasst, ont i magen och huvudet. Sen skulle jag inte ha något emot om det slutade regna, jag älskar sol. Är det ingen som har fattat det än eller retar ni med mig?
Ha en bra dag people!
Nej nu var det längesen jag hade en video för er people, så jag gjorde en igår. Jag kallar den; att ta en stor mun trocadere, ruska om som fan och försöka svälja! Enjoy för fan!

Jag och Jessica åt på Mex tacobar i Söderhamn i tisdags. Då gjorde jag något ni bett om förr, jag tog kort före maten.. och efter, ni ska få se!



Jag är så stor i maten, haha. (vadå älskar gräddfil?)
Och nej, jag tar inte med mig det hem. Tänk er själva, en blandning av nachochips, köttfärs, grönsaker och sås. Inte så gott kanske?
Hej allehopa, idag är jag hemma för vård av barn tänkte jag säga, menar vård av mig själv.. eller va? Jag har ont i magen och allmänt less och trött numera.

Mamma och pappa kom hit till mig i Bollnäs igår, det är så roligt att höra mamma prata med dom andra som bor här, för hon är kass på engelska.
Pappa drack mjölk och åt macka igårkväll, inne på rummet sen säger han åt mamma att gå ut med mjölken i kylen - ifall dom skulle säga någonting så jag får stå där och skämmas!

Klockrent!
Jag har ätit mycket gott idag, men istället för att göra som vanligt ska jag visa det godaste idag, och det bästa och så vidare några meter frammåt.


Min lunch; sallad på café symfoni, man får plocka själv. Jag tog pasta, sallad, majs, rödlök med kyckling och curry röra med en underbar trocadero till. sallad 27 kr + dricka 18 kr = 45 kr.

Jag och Jessica gick runt på stan hur länge som helst innan det blev mat "vad ska vi äta", "vi tar det.. nej det" sen bestämde vi oss för pizza.. Men icke det heller, det blev en god och nyttigare sallad = smart!
Jag köpte en ny klänning igår i Söderhamn, på REA! 50 kr kostade den, så jag slog till. (har ju pappas kort med mig, då slår man till på mycket, haha)

Tog ett kort både utan och med blixt. Men bilderna ger inte rättvisa för den är finare ändå i verkligheten, vill visa på mig. Men det går inte.

Så ni får nöja er med detta;
Kan ni tänka er att långpromenaden iförrgår gav mig ett helt nytt perspektiv igen, jag fick kraft och mer glädje i hela kroppen, och jag är taggad.
Nu vill jag bara fortsätta vara nyttig, fortsätta gå, och bränna fett.

Man fick liksom helt ny kraft, och det känns som att jag kommer klara något kilo till innan midsommar, förmodligen inte dom 7 kg som är kvar. Egentligen gör det mig inte hela världen, huvudsaken jag går ner hälften av dom, jag ska göra allt för det.

Jag är så sugen på att bara visa massa bilder som gör mig så glad, men har jag lovat att vänta till midsommar så har jag. Det går?

Jag bjuder på mitt face once again istället.

sen kom lingonveckan.. tjoflöjt
Vet ni vad jag ska göra... typ nu?
Jag ska föra över pengar till KRETA resan så den blir betald!

Känns helt sjukt, 9e juli åker vi, mindre än 2 månader.

Och igår kväll fick jag ett sånt underbart besked som jag inte kan dela med mig av mer än min lycka, jag blev helt sprallig resten av kvällen. Kollade igenom min telefonbok, ville skrika glädjen till alla, men kom på att det nog inte var typ någon som var intresserad. Så skickade till Lina & Jenny, haha. Ni får veta tids nog.
Frukost: Smörgås med kycklingröra
Mellanmål: -
Lunch: Nachotallrik
Mellanmål: Müslibar
Middag: Kycklinggryta med ris
Mellanmål: -

Övrigt: Cola light, 2 godisbitar
Träning: Stadsvandring i Söderhamn? haha
Kommentar: Nu är lingonen här för att stanna.. åtminstone en vecka. Ipren är inköpt, ingen choklad dock. Smakade två små godisbitar ut Jessica's härliga påse, ville ha allt. Men någon måtta tack!
Fortsättning från shopping i Kupolen.


Shorts, H&M - 99:-
Storlek 42, hel sjukt!

img_0705 (MMS)

Jag och Jessica är i Söderhamn och jobbar.  Nu är det lunchpaus. Sånt är nödvändigt.. Och gott!

Nu tänkte jag dela med mig av min sjuka sida once again, för jag hade kanske världens bästa, konstigaste, sötaste dröm inatt. Och det kan inte hållas på.
Jag fick en ny vän, men inte vem som helst... Håkan Hellström!

Haha fy fan vad sjukt att skriva det, men en sak ska ni veta people, han är nog världens snällaste vän privat. Vi knäppte kort, åt glass och allt möjligt. Jag fick inte ens ont i magen av glassen, sicken dröm alltså.

Dreams are comming true?
Frukost: Smörgås med ost och grönsaker
Mellanmål: -
Lunch: Kyckling med ris
Mellanmål: Smörgås med kycklingröra
Middag: Köttbullar och makaroner
Mellanmål: -

Övrigt: Cola light
Träning: Promenad 5.46 km
Kommentar: Jätte skönt med promenad, back on track! Men eftersom det var längesen kommer jag nog ha ont i benen imorgon, kan jag leva med.

Saker jag stör mig på:

* Min mage som bara låter

* Mina smärtor i bröstet, kan inte andas

* Mina nya "huskamrater"

* Att jag köpte frukt istället för choklad

Varför jag stör mig på huskamraterna: Jag vill ha deras dialekt! Här snackar jag snusk engelska (inte ens världens bästa) medans dom har världens dialekt, dom är från Scottland. Riktigt trevliga typer dock. Och jag får öva språket!

Varför köpte jag frukt istället för choklad? Jag tänkte vara nyttig. Big misstake! Jag behöver för min kommande lingonvecka och för tröstätande.


Det är inte lätt när det är svårt..
Tack ni som svarade i förra veckans fråga, nu är det en ny i menyn ser ni, svara svara! Alltid kul med frågor, har blivit i en sån fas nu.

Här ser ni resultatet från förra veckan:

Skulle dock vara roligt att veta vad ni som tog annat hellre föredrar.
Måndag
- Åka till Bollnäs
- Skola

Tisdag
- Skola

Onsdag
- Skola

Torsdag
-

Fredag
- Projektarbete

Lördag
- Kupolen med B

Söndag
- Morsdag

- Ska försöka klämma in minst 4 promenader denna vecka!
Fortsättning från shopping i Kupolen.


2 nagellack, Depend - 39:-
1 nagellack H&M - 9.50:-


Sandaler med hälsula, Skohuset - 199:-


Svar:
Som det syns i bloggen och som jag skriver ibland så är jag ju Gastric bypass opererad (förminskat magsäcken) vilket gör saker med mat och annat lite svårare. Äter jag grädde mår jag dåligt och får en så kallad dumping (illamående, trött, och svettig) Kan heller inte äta för mycket mejeriprodukter, eller såser och annat dylikt. Eller fett då, eller godis.
Mycket är svårt, men mycket är också lätt.
Vilken dröm, jag vaknade och slog Ellen och sa: Jävla Malin! (min broders flickvän) helt sjukt, hahah!

Idag är det sol och blå himmel, gissa vad som sker då? Jo sola! Älskar detta väder, marry me. Fast måste äta först, ont i magen som en gnu.

Vad gör ni idag?
Frukost: Fullkornsgröt, melon, knäcke med pålägg och grönsaker
Mellanmål: -
Lunch: ½ banan
Mellanmål: Kinamat @ Falun
Middag: Korv med bröd
Mellanmål: Jordgubbar

Övrigt: Yoghurt och müslitoppar, pepsi max
Träning: -
Kommentar: Jag är så bra på att träna. Jag bara njuter av livet just nu tror jag, en sån period har jag fastnat i. Nystart - måndag!
Jag var på Kupolen igår i Borlänge - ja jag älskar att vara där.
Tänkte visa ett tag fram vad jag köpte, istället för att visa allt samma dag liksom, göra det lite mer långdraget och mer intressant (?).
Brände iallafall 600 kr ungefär, men det känns bra.


Fruktklänning, Gina Tricot - 149:-
Långt pösigt linne, H&M - 59.50:-

Jag undrar hur dessa kläder sitter idag? (Maj 2010-Januari 2011)
Skulle gärna visa er om det inte var för löftet om inga bilder förän midsommar.

Det jag ville ta upp var mina älskade skor på bild 1, jag fick slänga dom igår!! Skulle gå med dom en sväng men dom var ju alles för stora, var på väg att tappa dom för varje steg. Så jag blundade och slängde dom. Kallblodig och hjärta av sten, nu är dom borta.
Härligt att vakna 5.20 en lördag tycker jag, kunde inte vara bättre.
Undrar då hur man kommer må ikväll? Eller om bara 3 timmar?

Ska iväg på praktik idag iallafall, 10-14 är det öppet på lördagar. Men jag gillar jobba lördagar, det är bara jag och en till, mycket att göra. Så kul!
Sen ska jag hem till Ellen och nörda Mario cart hela dagen och kika på en film ikväll som hon köpte i Kupolen igår: Welcome to the Rileys. Bra?

Ha en toppen lördag alla, jag är på bra humör fortfarande. Så glad!
Frukost: Fullkornsgröt, jordgubbar, lingongrova med pålägg och grönsaker
Mellanmål: -
Lunch: Vegetarisk buffé @ Åhlens, Falun
Mellanmål: -
Middag: Subway @ Borlänge
Mellanmål: Kycklingburgare med två tuggor bröd @ Burger King, Borlänge

Övrigt: Pepsi max
Träning: Shopping?
Kommentar: Haft en otroligt bra dag, mår så bra idag! Sjukt PEPP!
Om det regnar och du inte har något paraply, fundera då på vad som är mest värt, din hårfrisyr eller din kära väska. Sen när du är klar: agera!


När man är fet och inte kan fokusera på att ha snygga kläder, då måste man fokusera på det som går att förbättra, i mitt fall är det håret, smycken och naglar. Jag älskar när jag inte har haft av mina naglar utan dom har sin lilla längd.

Självklart skulle jag vilja fokusera på snygga kläder.. det kommer.


Jag pallar inte med någon förnedring idag!
Tror inte det blir någon vikt update förän till midsommar, vad tror ni om det?

Senaste tiden har gått åt helvete, nu blir det radikal förändring ska ni veta, från och med idag börjar mina hårdveckor fram till midsommar, 7 kg SKA bort!

Nu ska jag ner och äta fullkornsgröt med lite mjölk! SE YA!
Angående mitt inlägg igår om Vikt pladder, hur the fuck ska jag gå ner 6 kg till midsommar. Först: Tack för alla fina ord från er, värmer. Sen tänkte jag att jag skulle ge svar på en fråga här på bloggen, för det kanske är fler som är nyfikna på svaret eller undrar.


Problemet med mig som är magsäcksopererad är ju att jag inte kan äta massor av vad som helst. Jag kan äta det mesta, men vissa grejer är svårare. Och lchf är som jag märker på MÄNGDER av människor en kanonbra livsstil, men för mig, som har svårt med fett som grädde och sånt funkar det inte. Kan inte äta för mycket gräddfil, dressingar, såser. Och mycket annat, annars hade jag gärna velat köra den på det!


Jag har bestämt mig! Idag blir det en promenad, äntligen en dag då jag har tid med en promenad efter praktiken. Nu till den största utmaningen: att ha ork till den. Vägdag imorgon - jag HAR ork!

Riktigt bra film - men jag måste säga att den vore inget/nada/finito/nothing utan mr. Johnny Depp, hur kan en man vara så fantastisk?
Ännu en morgon och jag är helt slut, gick upp lika tidigt igår och åkte iväg på praktiken. Sen till Gävle med midag och bio, var hemma 23. Vilken lång dag säger jag bara, men jag gillade den.

Torsdag idag, snart helg. Imorgon ska jag ha SOVMORGON.
Och en slappdag och ta hand om sjuka mig som mår sämre idag.

Vi hörs väl?
Glöm inte:
bloglovin
Frukost: Baguette
Mellanmål: -
Lunch: Kyckling med ris + vitlöks creme fraiche
Mellanmål: ½ banan
Middag: Pasta med kyckling i curry
Mellanmål: Cheeseburgare utan nerebrödet (donken)

Övrigt: Cola light, 2 rutor marabou den nya med banan coccos +++++
Träning: -
Kommentar: Kunde inte låta bli att smaka chokladen när B hade köpt den, riktigt god. Vilket jag inte trodde. Annars då, ja helt okej förutom frukosten. Jag gillar inte frukost, det är så svårt.
Alltså.. angående midsommar, som är om nästan 5 veckor (!!) så känns det lite weird, jag har 7 kilo kvar, det är mer än ett i veckan. Och min viktnedgång går snigelfart just nu. Så detta kommer verkligen gå åt skogen. Har känt mig fast i flera månader går ner 0,2 i veckan eller något. Blir riktigt depp!

Att snubbla på mållinjen tycker jag inte om, antingen kommer man minus 1, 5, 10 kg, men att sluta på 18-19 är ju lite granna snubbelsurt.

Problemet är att jag inte heller vet hur jag ska få det att gå fortare? Jag äter bra, det är träningen som lider. Men jag hinner fan aldrig. Aldrig.

Vägdag på fredag, kommer max gått ner 0,5. Då har jag 6,5 kvar på dom resterande 5 veckorna. Omöjligt. Gunde vart är du när man behöver dig, kom hit och säg: Ingenting är omöjligt!

Nu kör vi Gunde style people, klart det inte är omöjligt. Folk kan gå ner 10 kg på 1 månad, jag ska ner 6,5. No problemas (??) Time will tell.
Den kostade 68 kr, det var på tok för mycket, jag åt, mådde illa, tog ett fåtal tuggor, illamående en halvtimme, yrsel. Men man fick en Dino!

Ser ni Dino vid palmerna? Detta var så värt ändå.


Min, mammas (tropical) & pappas (äppelpaj)
Tjabba!
Jag är stentrött, önskar mig en ledig dag att bara få ligga i sängen. Svälja? Nej det kan jag inte. Men ack, ska gå på praktiken, bio ikväll ju.

Det var en bra dag i Söderköping igår, jag gillar den lilla... orten? Haha.

Fan vad det svider i ögonen av att kolla på dataskärmen, jag drar. Vi hörs!

Tänk om alla människor skulle börja bete oss som katter efter vägarna?



Jag var bara på en kvällspromenad förut.. kunde inte låta bli att ta kort.

10 kr - riktigt fynd eller vad?

B's kärlek till ringar har smittat av sig, jag vill ha fler!
ABO! jag mår ännu sämre idag, detta är inte bra dag för Söderköping.
Man får bita ihop?

Har vaknat två gånger i timmen hela natten, drömde om att jag var på promenad, och nu när jag vakna trodde jag att jag varit det på riktigt. Sen hade jag en hund också, och bodde i Mora. Av alla ställen.

Nu ska jag dra med mitt huvud ända till toan för att ta en ipren eller fem.

Ha en bra dag alla friska asholes!
Frukost: Fil & flingor
Mellanmål: -
Lunch: Tacos utan köttfärs
Mellanmål: ½ banan
Middag: Hamburgare utan bröd och räfflade potatis chips (restaurang)
Mellanmål: -

Övrigt: Pepsi max
Träning: Kort promenad
Kommentar: Helt okej, hade en mysig kväll med Emelie där vi bestämde oss för att gå ut och äta, satt och snackade och hade det trevligt innan vi åkte hem till henne. Känner nu att jag har fått ont i halsen kan knappt svälja, och har mega ont i huvudet. Inte toppen! Hoppas det försvinner till imorgon.
Tilda fick ett nytt hårband av mig igår, jag dör så snygg hon är.


Hon sitter i mitt knä därför är det så pass utklippt som det är, eftersom jag sagt att det inte kommer visas någon "helbild" på mig förän till midsommar. Har jag sagt så... ja då är det så. Men snart är det fan midsommar.
Tack till alla som svarade på min senaste fråga angående matdiarys, om det är något ni vill se i min blogg varje kväll. Såhär sa ni:



Tydligen är det intressant för dom flesta, men jag är så dålig på att ta kritik så bara för att 7 pers inte vill se det varje dag, så får jag ånger om hur jag ska göra. Detta är ju inte många som har röstat, bara en del av alla som läser så det är svårt att grunda sig på det.

Men jag kör med lite matdiarys, ibland. Ofta. När jag kommer ihåg.
Så får vi se hur länge jag tycker det är kul helt enkelt.

(missa inte veckans fråga i menyn)
Måndag
- Praktik
- Middag + myskväll @ Emelie

Tisdag
- Söderköping

Onsdag
- Praktik
- Bio, Gävle. Pirates of... 4.

Torsdag
- Praktik

Fredag
- Vägdag
- Orsa

Lördag
- Kanske praktik

Söndag
- UTMANING update

Har blivit utmanad av Johanna

 

Vad är det första DU tänker på när du läser dessa ord?


Du får endast använda ett ord.
UTMANA SEDAN TRE STYCKEN DU VILL SKA GÖRA DETTA:

U T M A N A D:
Choklad: Magont
Cirkus: Panik
Sol: Kärlek
Kallt: Is
Läskedryck: Trocadero
Stekpanna: Hamburgare
Kärlek: Musik
Stuga: Bada
Sorg: Massor
Hav: Underbart
Cykel: Punka
Tv: Ikväll
Ångest: Nu
Chips: Gott
Säng: Trött
Stenar: Hårt
Champinjoner: Mums
Mörkt: Kväller
Promenad: Härligt
Liten: Tilda
Rädd: Spindlar

 

Jag utmanar


Ett par gula Ray Ban brillor, som jag älskar.


MASSOR!
Gårdagen gav mig så mycket ny energi och inspiration, vill bara ut och springa en mil eller två, tills jag kommer på att en vända runt huset får mig att flåsa. Men det kommer en dag till allt.

Idag är det taco-söndag här hemma, bror med familj kommer hit!

Sen måste jag bajsa på Azerbajs?? nånting. Inte alls bra, ingen låt var ju to die for, men Sverige skulle vinna. Mitt land, vilken glädje. Men icke.

Jag upplevde någonting mystiskt idag inne på H&M, jag tog två par klänningar till provhytten, en M och en storlek 42. (tror det är typ samma sak?) Jag har ingen koll på storleksvärlden, inte provat kläder eller köpt på långa stora evigheter. Men jag gillade det.

Jag kunde ha dom, och dom satt till och med bra, inte ens tight, det var liksom löst och snyggt. Jag blev så glad, och chockad, gladchockad.
Det firade jag med att inte köpa någonting alls. Glädjen räckte gott.


En av klänningarna jag provade.
Tack ni som röstade i inlägget om vad ni helst läser här på bloggen, jag blev inte så jätte förvånad på svaret. Inte det populäraste iallafall, dock lite förvånad att folk gillar allmänt pladder, tack!



Sen att ingen gillar när jag skriver om träning eller tips är lite sorgligt, haha. Eller så gillar ni det men röstade något annat som ni gillar mer. Inte vet jag hur ni tänker, jag är inte synsk!
Tidig lördag, halv gillas då jag låg och kika på Gaga halva natten ungefär, LP's fel!

Idag ska vi åka till Dalarna, blir mest Borlänge och lite Kupolen på schemat, jag har bestämt mig för att slösa pengar på ett nytt linne, det billigaste finaste jag kan hitta. Snål måste man ju vara.

Sen blir det även lite projektjobb när jag är där, måste ju vara duktig också. Det är mycket med projektarbetet i skolan nu, men det gillar jag. Gillar när det är många bollar i luften, och på måndag börjar det ta ännu större fart och lite mer allvar. Ni får veta mer då.. typ.

Ha en fin lördag!
Jag ska börja köra veckans fråga varje måndag, så att ni läsare får tycka till lite! Kul va? Ja jag vet, ibland är jag full av härliga idéer.

Men nu till en annan fråga, angående mina matdiarys jag brukar göra varje dag, alla mål jag ätit, övrigt, träning och så vidare, är det något som ni vill fortsätta se här på bloggen? Annars skriver jag det bara för mig själv liksom, no hard feelings.

Vill ni fortsatta se matdiary varje dag?
Ja
Nej
Bara ibland
  
pollcode.com free polls
Jag blir frustrerad som en äkta data nörd nu.. jag kommer inte in på facebook.

Vet ni vad jag vill? Jag vill åka till Ullared.
Jag vet det har inget med facebook att göra, men det är något jag vill. Jag vill shoppa arsele av mig på massor med nya kläder och annat.

Hanna är i Ullared nu, och hon ska köpa en klänning till mig om den finns kvar, jag är helt hyper kär i den klänningen så jag hoppas den finns.
Den är gul.. chockerande va?
Jag blev så glad nyss, fick en kommentar från en tjej om att hon tänkte på mig när hon såg en video. (jag tror jag fastnar lätt i många människors huvuden faktiskt) Pinsamt nog finns där lite likheter..



Tack för detta Katarina!
(du minns min lycka från årets bandyfinal, säkert många fler)
Det är populärt just nu överallt med röstningar, så jag tänkte själv jag skulle ha en här för att få reda på vad ni tycker mest om att läsa om här i min blogg, kan vara bra att veta. Så svara gärna!

Vad gillar ni mest att lasa om pa bloggen?
Allmant pladder
Viktminskning
Traning
Mat
Klader
Tips
Pepp-talk
Annat, ge garna kommentar om vad
pollcode.com free polls
Okej jag tror alla här har märkt hur mycket jag älskar solen, är det sol ute får jag panik av att sitta inne måste vara i solen, älskade solen.
Vädret idag då? Massa massa regn bara, kommer säkert fortsätta hela dagen. Men vet ni vad? Jag älskar det, mysigt, och skönt med lite omväxling ska ni veta. Bara det inte börjar åska. Jag är inte rädd för åska, någon måtta får det vara, men då kan man ju inte hålla på med datorn.

Fast anywho, jag ska ändå till Dalarna idag, hör å häpna? Vad annars liksom.
Nya inne-tjänsten, MMS'a en bild till 118800 och ställ en fråga, visst.

Fråga: Hur snygg är jag?
Svar: Du ser verkligen jätte bra ut! Skönhet, det är det rätta ordet. Inte nog med att du har världens vackraste ansikte, du har nog också världens snyggaste kropp! Brudar som du växer verkligen inte på träd. Puss på dig från Johan på 118800.

Jadu, Johan, Johan, Johan... om du bara visste, haha. Men detta var kul, tänk på det alla: har ni en dålig dag - sms'a Johan, eller vad dom andra nu kan heta, för att få lite pepp.
Jag brukar fundra ibland om det är någon som vet vad jag egentligen heter? (förutom vänner och fb-vänner liksom) jag har nog aldrig skrivit ut det i bloggen. Jag är bara JD liksom.


Kom igen, vet du vet du?


Någon borde ju veta?


Ja?
Inte nog med att jag ännu en gång hade en hemsk dröm, så ska jag behöva vara irriterad också. Mitt internet är cp, hur segt som helst och lägger av av sig själv hela tiden. Och sen har vi denna blogg, well, jag hatar dig. Går aldrig att uppdatera på kvällarna.

Man kanske borde inse snart att ett bloggbyte vore klokt?


Idag blir det iallafall projekt jobb, jag och Jessica kör på något som kan bli bra, vi får se. Men det är roligt iallafall, så vi kör på så länge. Sen blir det en lunch på stan, som jag så väl förtjänar tycker jag. Och sen ett studiebesök på Hälsingeturism. Sen ska jag hem också på det, 2,5 timme tar det att komma hem ungefär, det kunde ju vara värre.

God natt!
Selena (måndag) - 0,5 kg (-17)
JD (fredag) - 0,8 kg (-13)
Sara (fredag) - 1,4 kg (-9,6)
Frugan (fredag) - 3,4 kg (-21)
Mitt fatass (fredag) - 1 kg (-5)
Tess (fredag) - 2 kg (-17)
Linda (fredag) - 2,2 kg (-14,7)
Donken (lördag) - 1,4 kg (-13,7)

Linda H - har en paus!
Sanna - har en paus!
Josefine - har en paus!
Katta - har en paus!
Sanna - har en paus
Linda - har paus fram till 30 maj.
Fia - som blir hemlig en stund men hon är med.

8 av 15 har lämnat.

111 kg/300 kg = 189 kg kvar!! Heja!

STORT AWESOME GRATTIS TILL Frugan!! Hon har gått ner 21 kg. Och har nu nått sitt midsommar mål, men kämpar vidare sina sista kilon.
Är hon en härlig och fin inspiration eller vad? Nu kör vi!

Shampoo & Balsam - Balance
(ska vara bra för fett hår, vilket mitt blir lätt om jag inte tvättar ofta)
Body Butter
(en inpackning för skadat hår, mitt mitt mitt)
Fan vad jag älskar att vakna upp med fågelkvitter och en sol som vill in i rummet genom gardinen, helt amazing. Så sjukt underbart.

Idag blir det skolan, sen ska jag hem och glassa i solen så fort som möjligt, jag älskar det. Hoppas vi slutar tidigare eller något, vad ond jag är.

Jag tycker alla ska lyssna på -> Apollo Drive – Papercut


Jag hatar att jag gillar dig, och jag gillar dig så mycket att jag hatar mig.
Man bara måste älska blogg.se och deras ständiga problem.

Dock har det varit skönt med en liten blogg paus, men jag kan känna eran panik dock, haha. Men nu är jag tillbaka, på gott och ont och allting på en gång.

Har suttit ute i solen ett par timmar med Jessica, snackat och käka jordgubbar. Jag menar, hur underbart är livet på en skala?

Nu ringde Hanna mitt i inlägget, så ska följa med henne upp till brukshundklubben (nånting?) käka sallad och sen åka iväg på nåt.. kommer inte ihåg vad det heter, men anyway, jag har saker att göra vilket gör mig glad att slippa sitta alone!

Dagens to do:
* Måla naglarna
* Duscha
* Rättviks marknaden?
* Räkna pengar
* Kolla BB-live

Men nu före allt annat måste jag ha frukost innan jag storknar. Alltså typ enda tiden på dagen jag är hungrig är frukost, förr var det tvärtom.

Frukost: Smörgås med ost och gurka + apelsinjuice
Mellanmål: -
Lunch: ½ banan
Mellanmål: Kebab med bröd
Middag: -
Mellanmål: Hemmapizza

Övrigt: Cola light
Träning: Promenad
Kommentar: Det var skönt med en liten promenad, glömde ha km grejen på. Men jag gick iallafall. Maten, well, jag är mätt iallafall.
Hittade listan hos Johanna, var tvungen att sno!

Stockholm/Göteborg?

Göteborg helt klart

Strand/Gräs?

Strand, strand, strand!

Lägenhet/Hus?

Hus är mysigast, men föredrar lägenhet just nu

Cykel/Buss

Buss, för min cykelsadel är obekväm plus att cykeln är ful lila

Läsk/Vatten?

Jag är en läsk tjej, hemskt egentligen

Bok/Film?

Bok, gillar att skapa min egen fantasi

Blogg/Papper?

Blogg såklart? Vadå papper liksom? Äsh!

Linda Rosing/Linda Skugge?

Who?? Vem är skuggan? Säger ingen!

Serier/Film?

Älskar serier.. och filmer.. och serier.. men också filmer

Landet/Storstan?

Jävla frågor, mitt emellan?

Jag var inne på HM igår och hittade massor med kläder jag vill ha, och fan så mycket fina sommarkläder dom fått in. Hittade speciellt billiga shorts, men jag lät bli dom. Dels för att jag inte hade nå pengar med mig, men även för att jag inte vet vilken storlek jag har om 1-2 månader.

I denna takt har jag väl samma, eller större. Men jag hoppas på mindre!

Förmodligen kommer jag inte ha världens finaste ben i sommar heller, men det ska inte hindra mig från att gå skönt klädd på Kreta.
Jag vaknade med ett konstigt ryck och sen en känsla av att livet är underbart (??) om man ändå kunde göra det varje dag. Vad nu liksom?

Det är praktik idag, därför är jag vaken så tidigt en LÖRDAG!

Ha en bra dag.
Frukost: Knäcke med ost + mjölk
Mellanmål: -
Lunch: Tacos
Mellanmål: -
Middag: Tacos
Mellanmål: -

Övrigt: Cola light
Träning: - fortsätter med dessa vackra streck
Kommentar: Ojdå, jag trodde att jag ätit mer idag? Känt mig så mätt hela tiden, aja, what to do? Jag älskar tacos anywho, så ni vet liksom.
rädda skogen - ät en bäver

- Skrivet av en vän på facebook, jag är snäll så skriver inte ut hans namn.


Vågen visade: - 0,8 kg sedan två veckor tillbaka.


Bra:
Att det var minus, jag är i chock, förtjänar det inte.

Dåligt:
Jag! Jag suger!

Göra:
Sätta igång på allvar och förtjäna vikten mer.

Nästa mål:
Gått ner 45 kg (0,9 kg kvar)
Hamna på 80-talet (1,3 kg kvar)
Frukost: 1 knäcke med ost och tomat + apelsinjuice
Mellanmål: nästan ½ banan
Lunch: Kycklingrulle
Mellanmål: -
Middag: Tacos
Mellanmål: 1 ananas ring

Övrigt: Cola light
Träning: - fortsätter med dessa vackra streck
Kommentar: Angående maten är jag nöjd, jätte mumsig och bra dag! Angående träningen.. mja. Jag har ingen ork och allt det där, så mycket annat just nu som händer och ska hända. Hoppas finna ro till veckan så jag kan kämpa de sista veckorna till midsommar nu! För jag vill!
Jag har fått endel frågor om hur många converse jag har, och vilka färger. Snäll som jag är satte jag ihop ett litet "kollage". With love.

Det har inte funkat att uppdatera på kvällarna på hela veckan, skit blogg.
Så mina matdiarys har jag inte kunnat skrivit, men det har inte varit något speciellt heller. Varken med mat eller träning, jag kan visa det värsta.

Träning:
Måndag -
Tisdag -
Onsdag -

Det känns super bra.. (??)
Jag har noll ork, inspiration, motivation och alla andra tion. Det går bara inte, sen att det bland annat snöat, regnat, blåst och varit förjävligt kallt hela tiden gör ju inte det hela bättre heller. Få se om det blir nånting idag eller ej, jag skulle inte satsa mina pengar på det direkt.

Hur gör en bloggerska som jag, med viktblogg med tips, inspiration med mera, när hon hamnat i en grop? Well, hon talar om det. Ärlighet är en fiskares bäste vän. Ni kan skriva pepp, så ska jag ta till mig och tagga!

SKÅL!
En bild från en bättre tid - april.
Middag! Läget? Jag hade en sjuk dröm inatt igen, inge mer om det känner jag. Den var bara sjuk, inte sorglig eller så, sjuk, fattar ni eller.

Jag har börjat fundera lite på framtiden, jag vet ju att jag vill plugga vidare för att få jobb är inte det enklaste. Jag har sökt skolor till hösten och jag är taggad på det. Har fått svar från några, tyvärr blir det telefonintervju med tanke på att skolorna ligger så långt bort, en ligger 69 mil hemifrån! Oja!
Chansen att komma in genom telefonintervju är ju inte den bästa, men what to do? Kan ju inte ta ledigt varje vecka från skola och praktik för att besöka alla skolor, + att det kostar pengar att åka. Är fattig student jao!

Nu ser vi ljust tillsammans. Håll varandras händer, Lyssna på Di Leva, be en gång till Gud, åk en sväng till Jerusalem, lägg en peng i skålen.
Gör det du kan!

img_0586 (MMS)

Jag har aldrig varit så glad över ett tomt konto som nu!!

Det är drygt 7 veckor kvar nu till midsommar, och jag har 7,8 kg kvar. Jag vill så gärna gå ner dom, jag ville ju till och med gå ner mer än dom. Det är mer än 1 kg i veckan, med tanke på hur segt det går för mig vet jag inte om jag kommer lyckas med det. Men som sagt, I'm a lover not a fighter (pff).

Jag får lägga i en högre växel, en växel som jag inte har.


Annars blir det ingen klänning..
Åh fy fan vilken dröm jag hade, vaknade och det kändes som jag hade gråtit i 17 dagar eller något. Helt jäkla förvirrad.com alltså.

Drömde att Ellen dog, det kändes så verkligt. Och minnet av henne försvann mer och mer, till slut minndes jag inte ens hur hon lät. Sen fick jag komma och hälsa på henne i himlen (?), och "himlen" var mitt boende i Bollnäs, och där bodde hon med mina föräldrar (!!). Dom var också döda. Allt kändes för sjukt verkligt... ända tills klockan ringde.

Nu är det bara att tänka "lyckliga tankar, lyckliga tankar".
Jag får många frågor vad som peppar mig och håller mig igång att fortsätta, ofta svarar jag resultatet. Att veta att något händer på vågen, kroppen och med kläderna gör att man blir peppad och vill ha mer.

Men något mer som kan få mig att bara vilja ut och springa lungorna av mig är en tidning, min favorit: Fitness magazine, alla som behöver bli peppad, vill ha inspiration, eller bara något bra att läsa. In på närmaste affär/turistbyrå/7eleven eller vad fasiken ni har. Den kostar runt 50 kr.

LP: Jag är förvirrad! Letade efter nappflaskan o så hålde ja den i mun med tänderna
Godmorgon era jävlar!

Jag är på krigsstigen, jag är så trött, ont i magen och vill bara sova. Jag har fundilurat på en grej, alltså hur många timmar sömn behöver en människa? Eller i detta fall.. jag? För jag somnar vid 00, och går upp efter 6,5 timmar ungefär. Borde inte det räcka?

Idag är det iallafall ännu en dag på praktiken, jag ska ha mina joggingskor på mig, för då finns det inget som kan hindra mig från att gå hem från tågstationen sen ikväll när jag kommer. Det är några km det, hoppas jag orkar och inte faller ihop efter vägen. Jag får äta före.

Jag tycker ni ska ha en bra dag, tänk på mig varannan timme.

Tyvärr är smilgroparna kvar.. försvinner nog inte heller.

Nu är jag helt upp i varv, ett par gula converse kommer förhoppningsvis hem till mig i veckan. Dessa på bilden. Hittade dom helt nya på tradera. Ser ni hur jäkla snygga dom är? Jag är såld.
Måndag
- Praktik 8.30-17.20

Tisdag
- Praktik 8.30-17.20
- Promenad

Onsdag
- Praktik 8.30-17.20
- Promenad

Torsdag
- Praktik 8.30-17.20
- Promenad

Fredag
- Promenad
- Vägdag

Lördag
- Praktik 8.30-15.20

Söndag
- Promenad
- Utmaning updatering

Det är Rättviksmarknaden i helgen, så jag måste självklart dit. Vet inte vilken dag dock.

Sen har jag tänkt satsa på promenader denna vecka, 5 st. Som jag ska klara för fasiken, hur svårt kan det vara liksom? Inge alls. Nu kör vi!
Frukost: Smörgås med ost, skinka, tomat och gurka
Mellanmål: -
Lunch: Potatisgratäng, kött, morötter & sås
Mellanmål: -
Middag: Pastagratäng med blandsallad
Mellanmål: -

Övrigt: Cola zero
Träning: -
Kommentar: Det har inte varit min dag idag, inte orkat ätit. Mina portioner har varit halva vad jag brukar, min energi har varit under sängen och jag orkar inte ens tänka 5 minuter frammåt. Ingen bra början på maj, jag hoppas inte att det håller i sig.
Måndag
- Gym 1 h 30 min

Tisdag
-

Onsdag
-

Torsdag
- Promenad 6.18 km

Fredag
- Promenad 5.29 km

Lördag
-

Söndag

-

Antal
Gym minuter: 90
Promenad km: 11.47

Fan så kass vecka, bara 3 dagar. Nästan så man skäms. Eller vadå nästan!?

Köpte en ny klänning/tunika på marknaden igår, och så fick man ett fint halsband till. Syns kanske inte super bra på bilden, men jag gillart!
Fin va? Kostade bara 200 kr - som hittat!
JESUS AMALIA vad trött jag är!!
Att gå upp kl 6 igår och hålla igång till efter 00, det tar på krafterna.

Vi hade grillning på kvällen hos kusin Johan med hans familj och min familj. Gott och mysigt, jag äääälskar grillat. Kött, potatisgratäng och sallad.

Idag ska jag fan ligga i sängen hela dagen, vilket ger ett resultat på att jag kommer må dåligt för att jag inte tränar, men jag är helt slut.

Tänk också förresten, att det är första maj - MAJ!! Helt sjukt, fort det går!