Svar på tal!

3kommentarer


Förtydligande: Jag gjorde en gbp den 12maj nu iår och jag har bara gått ner 10.5kg på sex veckor och det känns fruktansvärt frustrerande då man gått ner så lite då man hör alla andra opade som går ner ungefär 20kg på samma tid

Mitt svar till Angelika:
- Som jag skrev i INLÄGGET så förstår jag inte ordet bara! Vilket bara? Tänk dig själv, hade du gått ner så mycket om du inte gjort operationen? Förmodligen inte, för då hade du inte gjort operationen. Är du inte glad att slippa dom där 10.5 kilona? Och tänka att du har nu mycket mindre kvar till ditt mål?

Man ska skynda långsamt, jag förstår inte problemet med det. Vissa går ner 2 kg en månad, med massor av kämpanden, vi opade går ner mycket mer första månaden men gnäller? Ja jag har gjort exakt samma sak själv. Jag skäms över att jag gnällt över min viktnedgång.

Jag tycker att alla, oavsett hur mycket ni gått ner ska ge er själva en lyckokick i röven för ni är så damn bra! Och tänk aldrig ordet bara - för alla dina bara blir till slut en hel jävla hög med kilon. Tänk så istället! Plussa på dina bara'n, och kolla dig i spegeln. Ser du en person där det står BARA i pannan? Nej precis, det står BRA. Ta bort ett A. Ta bort det nu!

3 kommentarer

Linda

23 Jun 2011 21:15

Lämnar min slutrapport nu och den slutar på - 19 kg sen starten..Snopet att snubbla på mållinjen ,men jag ser som så att nästa vecka plockar jag minus 20 ;-)



Tack för denna utmaningen som gett mig pepp på min viktresa :-) Kramar

Åsa

23 Jun 2011 22:15

Jag går ner i snitt 1 kg/veckan och visst tycker jag att det är lite men samtidigt är jag s¨å j*vla tacksam att jag gjort den här operationen och varje - på vågen är jag nöjd med.

Vi är bäst och vi är värda det här!

Åsa

24 Jun 2011 10:18

Jag opererades 17/11 - 2010 och har gått ner 38,8 kg sen flytstart och 57,8 kg från min maxvikt. Nu står jag still 2 veckor och sen går ner lite men det är segt nu.

Kram

Kommentera

Publiceras ej