Ska vi spela tillsammans?

3kommentarer

För mig är backgammon ett brädspel, hade aldrig kunnat tro att det fanns att spela på internet. Backgammon får mig att tänka på utlandet, hur gamla gubbar sitter ute i parken och spelar med varandra, ofta spelar dem kanske schack, men det är en annan historia. I mina ögon är det backgammon. Och solen glassar från himlen. Jag skulle kunna spela med dom gubbarna, det ser så härligt ut att bara sitta där och ta det lugnt med ett bra spel.


Jag har inte spelar backgammon så mycket, och jag förstår mig helt ärligt inte på spelet så vidare bra. Men jag älskar bordsspel, och internet såklart, men att sitta tillsammans med någon ger en bättre närhet och gemenskap.

Som allt annat finns backgammon online, och finns dessutom att spela gratis. Så varför inte ta tillfälle i akt och lära sig spelet. För jag tror på att det är ett roligt spel, och jag vill kunna spela det. Så sidan kommer nog vara bra för mig.

För dig med?

3 kommentarer

anna

03 Nov 2011 18:22

det spelet har jag aldrig spelat, men kanske ska passa på och lära mig nu ;)

Lchf-bloggen

03 Nov 2011 20:44

Bara nyfiken, men har du något samarbete med online spel? :) Du skrev aldrig förut om det och nu väldigt ofta :)

Mumma Muffins

04 Nov 2011 09:09

Brädspel är grymma, jag älskar alfapet! Spelar det online och gratis på betapet.se! Backgammen har jag dock aldrig spelat!

Kommentera

Publiceras ej