Pernilla har ordet!

6kommentarer

Hej alla underbara kämpare i UTMANINGEN!

Mitt namn är Pernilla, en lagomt galen människa i min bästa år. Men inte mina hälsosammaste. Efter några år av det aningens för goda livet så är jag så oerhört tacksam över att nu få vara en del av denna utmaning tillsammans med er alla. För mig betyder den här utmaningen mycket på flera sätt. Att gå ner i vikt vet jag att jag kan klara även utan denna utmaning. Men för mig handlar det om så mycket mer än en viktnedgång. För mig handlar det om att må bra innifrån och ut. Med ett starkare självförtroende och en gladare Pernilla i spetsen. Och det är där alla ni andra kommer in i bilden. För det är så otroligt intressant att följa er andra i glädje och motgång. Att få peppa och bli peppad. Att inspireras och bli inspirerad. Att bli stöttad och få stötta.

Jag vill avrunda detta inlägg med att tacka JD själv för det underbara initiativ hon tagit genom denna utmaning! För som sagt - utan den hade det absolut inte varit omöjligt - men det hade varit betydligt tuffare och tristare! Tillsammans är vi ostoppbara och jag är övertygad om att vi kan peppa varandra till stordåd!

Till er som jag inte redan hittat till (och alla er andra givetvis) - Jag hoppas vi ses och hörs! 
Hälsningar Pernilla / http://reasonstobebeautiful.wordpress.com


Ni andra som är med i UTMANINGEN, läs gärna detta inlägg och skicka ett inlägg som Pernilla gjort som jag sen kan publicera här inne på bloggen. Vore så kul om alla ville synas!
Imorgon kommer nästa tjej på listan.

6 kommentarer

Tigerhonan

12 Jan 2011 21:22

Woho jag har fixat massa på din design ikväll, bland annat en super snygg meny och en egen bloglovin knapp ;D du får kolla och säga vad du tycker om det, så ska jag fortsätta imorgon med resten :D

Malin I Form

12 Jan 2011 22:02

Härligt att läsa!

tess

12 Jan 2011 22:24

kul kul =)

Bibbi

12 Jan 2011 23:28

Besökte du Buddys efter nyår eller?

Vi var där onsdagen före nyårsafton :)

Sedan hade de öppet sista dagen på torsdagen.

Har ej testat stället efter nyår då det är ny ägare :)



Godnatt och sov så gott vännen!

Kram

Matilda Sandén

12 Jan 2011 23:59

Du har en väldigt fin blogg måste jag bara säga =)

Lizy

13 Jan 2011 05:51

Jättebra skrivet!:)

Kommentera

Publiceras ej